Vibrația zilei de 14 octombrie, Ziua Porcului de Metal. Fii atent la coincidențe și întâlniri importante!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aflăm din vibrația acestei zile?

Un specialist în astrologie chineză ne prezintă vibrația zilei de 18 septembrie. Ce aflăm despre această zi?

14 octombrie este ziua Porcului de Metal.

Metalul Yin din energia zilei acționează precum o oglindă. Reflectă cine suntem prin ceea ce spunem, ceea ce facem, dar și prin relațiile noastre. Metalul, asociat cu planeta Venus, are abilitatea de a atrage cu ușurință, dar, fiind o energie rece, nu creează atașamente profunde.

Porcul este un semn asociat cu Apă Yin și simbolizează călătoriile. Se simte confortabil explorând necunoscutul și își schimbă rapid direcția. Conform calendarului chinezesc, astăzi este o „zi de înlăturare”, ceea ce înseamnă că este un moment potrivit pentru a renunța la lucrurile care nu ne mai sunt utile și pentru a ne elibera de orice ne împiedică să progresăm. Această zi este, de asemenea, excelentă pentru călătorii, având în vedere că Porcul este un simbol al mișcării și al descoperirilor.

Venus este în opoziție cu Uranus, ceea ce ne face mai deschiși să experimentăm lucruri noi. Totuși, trebuie să fim precauți, deoarece Soarele formează un aspect tensionat cu Marte, ceea ce poate aduce conflicte sau impulsivitate.

Horoscop chinezesc octombrie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe

Porcul de Metal și Dragonul de Lemn (simbolul anului) ne conectează la tărâmurile spirituale și la Divinul din noi. Acest aspect sugerează că lucrurile se întâmplă la momentul potrivit atunci când întâlnim anumite persoane sau circumstanțe în viața noastră. Fii atent la coincidențe azi, dar și la întâlniri semnificative. Este o zi puternică pentru rugăciune și meditație.

Hexagrama I-Ching asociată cu Porcul de Metal este Hexagrama 8, numită „Alianța”. Aceasta simbolizează unitatea, nu doar între oameni, ci și între minte și inimă. Conectează-te cu persoane care împărtășesc aceleași valori, iar astfel vei atrage mai mulți susținători în ceea ce faci.

Ghinion și multe obstacole pentru PATRU zodii chinezești în a doua jumătate a lunii octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?

Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Superlună Plină în semnul Berbecului, pe 17 octombrie. Daniela Simulescu: "Va fi ca o găleată de apă rece peste față!”

pixel