Viața începe la 40 de ani? Cine sunt saturnienii sau legătura dintre oameni și vinuri
Autor: astrosens Team | Dată: 11 apr 2022, 10:40
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne vorbește despre un subiect pe care l-a aprofundat în ultimii ani. În hărțile natale ale oamenilor apare această tendință de a începe cu adevărat viața mai târziu în cazul anumitor poziții ale planetei Saturn. Cine sunt saturnienii?

Cine sunt, de fapt, oamenii saturnieni? Ei bine, sunt aceia care își încep viața mai târziu, având un Saturn puternic în astrogramă.

Saturn, cunoscut și ca Marele Malefic sau profesorul care ne aduce lecții ce au mare legătură cu timpul, vorbește despre disciplină, efort, duritate, exigență, maturitate. Însă, dacă ții cont de rigorile sale, Saturn îți va aduce cu adevărat succesul. 

Cum știi dacă ești saturnian?

Cele mai importante aspecte ale acestui concept de „saturnian” se leagă de următoarele detalii pe care ar fi bine să verificați dacă le aveți în astrogramă:

-Planetele personale să fie în Capricorn, Soarele în Capricorn, dar și Luna (care arată emoțiile), Marte (care arată acțiunea), Venus (care arată iubirea) și Mercur (care arată gândirea).

-Cei care au Saturn lângă Lună, Venus, Marte

Atunci când Saturn este lângă Lună, persoana respectivă își va suprima emoțiile, dacă este lângă Venus, i se va părea că nu merită iubire, iar dacă este lângă Marte, în special bărbaților li se va părea că e nevoie să își exprime mai intens masculinitatea, căutând o oarecare doză de  validare din partea celorlalți. 

-Cei cu Ascendentul în Capricorn

-Cei care îl au pe Saturn în casele 1, 4, 7 sau 10. 

Saturn în casa a 7-a, de exemplu, presupune lungi perioade de singurătate sau relații foarte lungi sau o succesiune a ambelor situații. Totodată, aceștia vor avea relații cu oameni cu diferențe mari de vârstă. 

-Conjuncții - opoziții ale lui Saturn cu planetele personale

Saturnienii au nevoie mereu de mai mult timp pentru a se dezvolta și devin mai buni odată cu vârsta, exact ca vinul! Cu cât trece mai mult timp peste ei, cu atât vor fi mai savuroși, iar schimbarea lor târzie nu va trece neobservată pe lângă ceilalți. 

În prima parte a vieții Saturn le aduce acestor oameni teste, provocări, traume, suferințe, însă toate acestea sunt probe. Exact ca în basme, eroul va trebui să treacă peste probele impuse pentru a se putea forma, pentru a primi jumătate din împărăție și pentru a se putea căsători cu prințesa.

Saturnienii se vor regăsi după vârsta de 40 de ani deoarece Saturn în prima parte a vieții le-a fost ca un pietroi în spinare, greu de dus și frustrant, însă odată cu trecerea anilor și cu depășirea obstacolelor, el s-a transformat într-o pietricică numai bună de pus în buzunar, explică Daniela Simulescu. 

Copilăria saturnienilor a fost de cele mai multe ori una dificilă în care au trebuit să se comporte cu înțelepciune, de aceea abia după 36 de ani ei își vor rupe lanțurile și vor începe să se bucure cu adevărat de viață, de copilăria pierdută, vor începe să facă exact ceea ce le place. 

Acestor nativi Saturn nu le permite să se grăbească și nu dă doi bani pe lacrimile sau pe suferința lor, ci le cere să muncească, să fie serioși, să își asume. Cei care acceptă „pactul” cu Saturn și sunt muncitori construind mereu solid, fără înșelăciuni și fără trucuri, vor fi cei care vor câștiga și vor culege roadele. 

Vezi toate detaliile despre acest subiect fascinant urmărind întreaga emisiune!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cum apare senzația de "am mai fost acolo, am mai făcut asta"

Ai avut vreodată sentimentul bizar că ai mai...

Relațiile karmice

Află dacă și tu ești într-o relație karmică 


Cele mai noi articole

4 zodii care vor avea un final de an fericit

2023 bate la ușă! Probabil, ești dornic să afli cum vei...


Top citite
pexels.com

Ce culori să porți în 2023 ca să-ți meargă bine tot anul. Poți ține cont și de zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 5-11 decembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO

Freepik.com

Influența Lunii Pline în Gemeni de pe 8 decembrie pentru fiecare zodie

pexels.com

Horoscop Pești 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO

Cross parteneri