Vești super bune pentru Leu, Balanță, Săgetător, Pești! Previziuni pentru toate zodiile de la astrologii internaționali! Cu Jupiter în Berbec în 2022 și 2023 se petrec mari schimbări!
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Jupiter în semnul Berbecului în 2022, dar și în 2023 vorbește și despre individualism, despre cine sunt eu și cine vreau să fiu, vorbește și despre „ce anume îmi iese din asta?”. Vom fi mult mai atenți atunci când ne implicăm în anumite situații, vrând de fiecare dată să putem să beneficiem și noi de acestea, să ne bucurăm de anumite facilități. 

Jupiter a intrat în Berbec pe 11 mai 2022 și va fi acolo până la finalul lunii octombrie, dar și în 2023! Orice planetă e neutră, noi o putem face să devină pozitivă pentru noi. Dacă exagerăm poate deveni negativă. Nu e bine să promitem prea mult, ne transmite astrologul internațional Veerle Debruyne

Jupiter în Berbec are o vibrație pozitivă, se referă la expansiune, sens și scop. Oriunde e în harta ta natală, trebuie să îi cauți scopul. Îi placă să învețe, să călătorească. Acum fiind în semnul Berbecului e vorba de curaj, e vorba de deschizători de drumuri. Asta nu înseamnă că nu ne e frică să acționăm, dar depășim mai ușor frica. Desigur e vorba și despre luptă, de aceea spuneam că îl putem folosi și în mod negativ. Depinde doar de noi. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Te va ajuta mai ales dacă ai un Ascendent în Berbec. Trebuie să vă acordați vouă și nevoilor voastre mai multă atenție. Aveți grijă de voi. Aveți oportunitatea să găsiți mai mult sens. Poate să căutați mai mult sens în interiorul vostru, în voi înșivă. Lărgiți-vă orizonturile, studiați, îmbunătățiți-vă relațiile!

Taur/ Ascendent în Taur

Această energie nu vine neapărat în lumina directă, poate că nu o să o simțiți ca fiind ceva real, ci mai degrabă ca fiind un potențial al lumii voastre lăuntrice. E ca și cum aveți o comoară ascunsă în interiorul vostru. Puteți să vă conectați mai bine cu spiritualitatea și să găsiți mai mult sprijin de la divinitate. Vi se arată că veți găsi mai mult sens în felul în care vă relaxați.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru voi energia lui Jupiter în Berbec aduce planuri în viitor, dar și expansiune și activități noi alături de prieteni. E posibil ca un prieten să vă deschidă o anumită cale, sau e posibil să aveți conexiuni cu oameni care gândesc la fel ca voi. E posibil să intri într-o relație cu un prieten, o relație amoroasă. Dacă vrei mai mult de la muncă, e nevoie să ieși mai mult, să explorezi zona socială, chiar social media.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru voi este extrem de important având în vedere că Jupiter în Berbec vine în casa carierei. E posibil să ai acolo o oportunitate, o ocazie. Dacă nu îți găseai până acum locul la muncă, s-ar putea să ai în sfârșit șansa să îți dezvolți abilitățile și să începi proiecte noi, să faci niște cursuri care să te facă să vezi lumea altfel.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru voi este energia fantastică. Dacă până acum vă simțeați neînțeleși sau simțeați că nu mai aveți speranțe, asta se va schimba. Dacă învățați sau îi învățați voi pe alții, asta va fi super pentru voi. Veți avea extrem de mult succes. Totodată, veți simți bucuria, o să vă distrați mai bine. Începeți ceva nou, ceva ce nu ați mai făcut până acum. Dacă vă învingeți fricile, o să fie fantastic!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru voi e posibil să accesați o nouă formă de dezvoltare personală, vă veți simți diferit. O să simțiți că sunteți sprijiniți că nu sunteți singuri în lumea asta. E posibil să vă dați seama că pur și simplu lucrurile vor mege mai bine decât credeați voi, e ca un fel de plasă de siguranță pentru voi. Și zona studiilor este extrem de bine aspectată. Puteți primi moșteniri sau bani în urma unor investiții.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru voi are legătură cu relațiile. Aveți șansa să scăpați în sfârșit de o relație. O să se încheie armonios, exact așa cum doriți voi. Poate apărea și o relație nouă, nu neapărat romatică. Poate fi și o relație de prietenie. Relațiile vor avea un efect pozitiv asupra voastră, or să vă facă bine. Stilul vostru de viață ar putea fi îmbunătățit.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Are legătură cu munca ta, ori cu sănătatea ta. Apare o expansiune acolo, e posibil ca munca voastră să capete un  nou sens. Dacă vă căutați un nou loc de muncă, s-ar putea să fie exact cum vă doriți. Jupiter o să vă arate un nou leac, o nouă modalitate de vindecare. S-ar putea să găsești ceva care să te ajute mult. Ai grijă la felul în care te hrănești.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru voi este pur și simplu uimitor! Se simte deja, e ceva în aer. Jupiter este guvernatorul vostru, o să începeți deja să faceți tot ceea ce vă place să faceți. E pur și simplu vremea voastră! O să fiți plini de energie pozitivă, de acțiune, de poftă de viață! Bunăstare emoțională.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

La voi se petrece în casa a 4-a, însă va fi vorba nu doar despre casa ta, ci și de refugiul tău emoțional. Găsește-ți locul potrivit pentru tine. Sensul tău în viață se va lega și de cum să ai grijă de tine, cum să îți schimbi anumite principii care să te facă să ai mai multă încredere în tine. O să te simți mai bine acasă, dar și în corpul tău.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

S-ar putea să îți îmbunătățești anumite abilități cu care ai avut probleme la un moment-dat. De exemplu, dacă ți-ai dorit mereu să conduci o mașină și ți-a fost teamă, acum e momentul să începi, prinzi curajul, dar și inspirația pentru a aborda lucruri de care îți fusese teamă. Relația cu familia se îmbunătățește. Te poți gândi să pleci în excursii alături de prietenii tăi.

Pești/ Ascendent în Pești

Vin vești bune pentru cei care au avut probleme cu banii, e posibil acum ca acestea să se rezolve. S-ar putea să găsiți un nou venit. Totodată, s-ar putea să vă priviți altfel pe voi înșivă, să prindeți mai multă încredere în voi. O să vă simțiți mult mai bine cu privire la propria voastră persoană!

sursă: canalul de YouTube Veerle Debruyne

Citește aici și despre influența lui Saturn în Vărsător în 2022

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel