Vești pentru PATRU zodii în săptămâna Lunii Pline din Vărsător. Atenție la sănătate și la relații!
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru zodii în săptămâna Lunii Pline. 

Pe 12 august, avem momentul cheie al săptămânii și una dintre cele mai puternice Luni Pline din 2022. În semnul Vărsătorului. Iar cum Luna va fi în conjuncție cu Saturn, nu ne putem aștepta decât la revelații dure, implacabile și greu de acceptat. Luna reprezintă spectrul emoțional, iar Saturn duritatea. Vă dați seama că acest eveniment va fi destul de greu de digerat, mai ales pentru cei cu marcaj fix (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în „șuturile“ lui Uranus, mai spune astrologul. Iar cei cu marcaj fix în astrogramă vor fi nevoiți, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut.

Gemenii s-ar putea să fie avantajați de alte aspecte, de noi obiective. Leii ar putea avea probleme în relații, la fel și Balanțele. Peștii ar trebui să acorde mai multă atenție stilului de viață. 

Gemeni/ Ascendentul în Gemeni

Astrologul Daniela Simulescu vă spune că sextilul dintre Mercur în Fecioară și sextilul cu Lilith în Gemeni este nemaipomenit. Aveți nevoie să scoateți din voi tot ce aveți de zis. Nu e un moment bun să țineți în voi. Acest aspect este unul pozitiv. Sextilul cu Lilith îl ajută pe Mercur să se gândească și la alte scenarii, vă ajută să nu vă pierdeți pe voi. Intrarea lui Venus în Leu este și ea bună pentru comunicare. Luna Plină în Vărsător vă poate aduce un alt obiectiv, un alt pas. Unde vă va purta drumul mai departe? E cazul să învățați ceva nou? Nu uitați că următorul pas apare doar după ce renunțați la ceva. 

Leu/ Ascendent în Leu

Luna Plină din semnul Vărsătorului este pe casa a 7-a, deci ar putea să rupă o relație. E posibil să vă spuneți că v-a ajuns. E posibil să apară răceli în cadrul cuplului, e o atmosferă mai neplăcută. Există și șansa de a închega o relație, de a căuta oficializarea relației sau un anumit plan. De asemenea, nu e cazul să vă supărați dacă partenerul trece prin momente grele. Cu intrarea lui Venus în Leu, vi se reactivează vanitatea. Vreți să arătați bine, să atrageți toate privirile. La locul de muncă încercați să nu luați nimic personal. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Opoziția dintre Venus și Pluto nu e plăcută la începutul săptămânii, aveți grijă la discuțiile cu șefii sau la persoanele pe care le-ați investit cu mai multă putere decât era cazul, însă intrarea lui Venus în Leu o să fie pe placul vostru, în special în zona socială. Dacă aveți de vândut ceva, aveți multă putere și intuiție. Luna Plină de pe 12 august este în casa a 5-a. Pot apărea niște probleme în relațiile copiii. 

Pești/ Ascendent în Pești

Aveți grijă la sănătate, în special la simptome pe care le aveți și nu le-ați verificat, sănătatea pe toate planurile trebuie evaluată. Aveți grijă la excese, vă transmite astrologul Daniela Simulescu, în special cu Luna Plină de pe 12 august. Ar putea apărea și niște pierderi financiare, s-ar putea să negociați ceva greșit. Nu aveți așteptări mari de la colegi, e posibil să nu se ocupe cum doriți voi, lăsați-i. E bine să discutați cu partenerul anumite decizii, nu le luați pe cont propriu. Încă îl aveți pe Jupiter retrograd în casa a 2-a, deci atenție cu banii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel