Vești neplăcute de la astre pentru PATRU zodii. Cine se va confrunta cu situații tensionate și incertitudine?
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Marte se află în ultimul semn al zodiacului, unde nu se simte prea bine. Drept urmare, unii nativi vor întâmpina provocări. Cine este vizat?

Pe 23 martie, Marte și-a început tranzitul în semnul Peștilor, unde va rămâne până pe 30 aprilie.

În mitologie, Marte este asociat cu Ares, zeul războiului. Acesta reprezintă curajul, inițiativa și furia. Arhetipul Peștilor dizolvă tot ceea ce s-a întâmplat înainte de el. Este asociat cu necunoscutul, spiritualitatea și sănătatea.

Acest tranzit aduce o creștere a toleranței și empatiei, dar, în același timp, poate induce și confuzie. Până la încheierea sa, este posibil să trăim într-o stare de incertitudine, din cauza confruntării cu dezinformarea.

Efectele tranzitului vor fi resimțite mai intens de către cei cu semne mutabile în astrograma natală: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Marte în Pești agită apele pentru câteva zodii. Care sunt acestea?

Horoscopul recunoștinței. Zodiile care au puterea să se bucure de viață, indiferent de probleme

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău. A intrat în casa a 12-a, semn că nu se simte prea bine și nici tu nu vei fi în cea mai bună dispoziție. Simți că eforturile tale sunt zadarnice, te zbați și te chinui. Ai senzația că nimic nu funcționează, că ai ghinion, că nu ești remarcat sau apreciat. Poate crezi că nu ești dorit. Este important să te retragi, mai ales când Marte este în casa a 12-a. Privește situația din altă perspectivă.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se află în casa a 10-a, alături de Saturn și Neptun. Asta înseamnă că situații tensionate vor apărea în mediul profesional. Vei simți presiune și frustrare, iar competiția va fi acerbă. S-ar putea să fii nevoit să fii mai autoritar cu colegii tăi și să interacționezi mai mult cu persoanele în poziții de autoritate. De asemenea, s-ar putea să primești noi responsabilități. Cu toate acestea, vei reuși să faci față provocărilor. Pe 11 aprilie, Marte se va întâlni cu Saturn, ceea ce te poate face să te simți blocat. Ai senzația că nu poți depăși anumite limite și că nu poți face mai mult decât atât.

Influența lui Mercur retrograd în Berbec, din 2 aprilie: Graba și impulsivitatea nu au limite

Leu/Ascendent în Leu

Marte este în casa a 8-a, unde se intersectează cu Saturn și Neptun. Din punct de vedere astrologic, acest tranzit nu este cel mai favorabil pentru tine, deoarece te expune unor temeri. De exemplu, s-ar putea să te confrunți cu nevoia de venituri și resurse, iar acestea să nu fie disponibile atunci când ai nevoie de ele. Din cauza lipsei sprijinului așteptat, te blochezi. Panica te poate cuprinde și vei resimți efectele asupra sănătății și rutinei tale zilnice.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte se află în casa a 2-a, alături de Saturn și Neptun. Vei întâmpina unele obstacole în plan financiar. Dacă te-ai bazat pe anumite sume de bani pe care anticipai să le primești, s-ar putea să apară cheltuieli neprevăzute. Marte în Pești speră, își imaginează și face rost de resurse. Cu toate acestea, efortul va fi considerabil, iar frustrarea este inevitabilă. Vei fi constant neliniștit din cauza situației financiare. Simți că resursele tale sunt pe cale să se epuizeze și că nu ai suficiente. Reușești să obții ceea ce ai nevoie, dar va fi necesară multă străduință.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel