Vești încurajatoare pentru Tauri, Fecioare și Capricorni. Avertismente pentru Gemeni și Săgetător. Până pe 21 mai
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop. Sezonul Taurului va ajuta unii nativi, iar pe alții îi va provoca serios. 

După 20 aprilie, Soarele se află în semnul Taurului, unde va sta până pe 21 mai. Acest tranzit are loc o dată pe an, însă în 2022 este unul mai special pentru că va face o serie de aspecte pozitive cu Jupiter din Pești, mai ales până pe 11 mai. 

Cu alte cuvinte, vom găsi mai ușor resursele prin care să manifestăm energia Taurului. Nu ne va fi frică să cerem cât valorăm, vom fi mai atenți cu banii și vom fi destul de pragmatici. 

Și bineînțeles, preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. 

În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară.

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Ca de fiecare dată, un tranzit avantajează unele semne zodiacale și le testează pe altele. 

Ce aduce sezonul TAURULUI pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT până pe 21 mai

Taur / Ascendent în Taur

Soarele luminează chiar asupra ta, deci renaști, înflorești, rodești, te scuturi. Se întrevede mai multă mișcare, pe de o parte, iar pe de altă parte începi să fii foarte atent la felul în care te văd ceilalți, la cum arăți, cum te îmbraci, având toate reflectoarele pe tine. Este în regulă să fii mai vanitos și puțin mai egoist în sezonul tău, așa că poți pune accentul pe înfățișarea și personalitatea ta. Și chiar vei fi apreciat pentru vitalitate și curaj!

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Vă loviți de chestiuni administrative, Soarele intră în casa a 9-a și vă dați seama că s-ar putea să nu fi avut dreptate la un moment-dat, aveți în continuare prejudecăți, dar apare și o mare nevoie de a studia, de a învăța, de a vedea și alte perspective. Parcă ați vrea să știți mai multe, să citiți, să vă lărgiți orizontul cunoașterii. Orice problemă devine o mare oportunitate! Deci aveți câteva lecții de învățat!

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Sezonul Taurului vă face să fiți mai atenți la relații, la iubire, la parteneri. Pe de o parte, cei singuri vor avea o poftă nebună de flirt, de cuceriri, pe de altă parte cei într-o relație se pot întreba așa: ce pot să fac pentru a-mi repara relația? Și astrele vă atrag atenția că totul pleacă de la modul în care te iubești. Adică dacă îți respecți limitele personale sau nu. Nu ar strica să găsești activități care să te ajute să te joci, indiferent de vârstă. 

Citește și Horoscop 2022 pentru TOATE ZODIILE! Daniela Simulescu: "Un an al SĂNĂTĂŢII!

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Soarele se mută în casa a 12-a, zice să vă retrageți, să vă rugați, să gestionați energia cât se poate de bine, căci este posibil să aveți doar o liniuță la baterie. E bine să renunțați la control. Meditați asupra trecutului și păstrați-vă resursele pentru a putea să fiți pregătiți pentru luna viitoare când Soarele va intra în semnul vostru când o să fiți mai luminoși. Deci începe o lună bună de hibernare! Și să știi un lucru: odihna nu este un moft!

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Soarele intră în casa a 6-a, vă puneți întrebări de tipul: „cu cine muncesc, cine sunt colegii mei, cu ce îmi consum eu energia? Ce muncesc, ce stil de viață am? cum muncesc? Este vorba despre funcționare, eficiență, optimizare și multe treburi gospodărești. Veți avea senzația că vă pierdeți strălucirea din cauza muncii multe, însă din contră! Eficiența va aduce multă admirație din partea colegilor. Nu neglija sănătatea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Venus intră în Scorpion. Ce ne pregătește acest tranzit?

Venus intră în Scorpion pe 4 decembrie și va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Venus intră în Scorpion. Ce ne pregătește acest tranzit?

Venus intră în Scorpion pe 4 decembrie și va rămâne...

Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...


Top citite
Sursă foto: David Dibert/Pexels.com

Oportunități și provocări pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Sursă foto: Brett Sayles/Pexels.com

Calendar astrologic 4-10 decembrie: Venus în Scorpion și Neptun direct în Pești

Pixabay.com

Ce aduce Mercur retrograd în Capricorn pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 4-10 decembrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Cross parteneri