Vești încurajatoare pentru Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni. Previziuni cam sumbre pentru Taur, Fecioară, Scorpion în mai 2022
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce în prim-plan previziunile lunii mai și veștile pentru fiecare Zodie și Ascendent. 

Berbecii, Leii, Săgetătorii și Gemenii vor avea parte de multe surprize plăcute și vor putea răsufla ușurați. Taurii ar face bine să fie mai atenți la sănătate, iar Fecioarele stau ca pe ghimpi în relații, iar Scorpionii își propun să muncească prea mult. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Vin veștile bune pentru Berbeci care vor avea o lună excelentă. Deși s-ar putea și ca luna iunie să le aducă daruri acestora, în mai demarează multe proiecte care s-ar putea să îi ajute atât în carieră, dar și în viața personală. Intrarea lui Jupiter în Berbec face ca aceștia să aibă șansa să aducă expansiunea în toate sectoarele vieții lor. Chiar și Mercur retrograd în avantajează pe Berbeci și vine cu oportunități pentru aceștia. Puțină grijă la bani totuși. Ar fi bine ca Berbecii să investească ceva timp în educația financiară.

Leu / Ascendent în Leu

Leii au șansa să scape de tot ce i-a tras în jos în ultima perioadă și să plece. Dacă luna mai aduce ceva pentru acești nativi, cu siguranță aduce oportunitatea de a schimba ceva, de a pleca, de a lua bagajele și a le urca în primul tren cu o destinație nouă. Ei ar face bine să pornească într-o călătorie care îi va ajuta cu siguranță să își redefinească limitele și scopul, sensul în viață. Profesional, e o perioadă foarte bună pentru a rezolva probleme de comunicare. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Gemenii pot lăsa munca și stresul deoparte și pot merge cu toată inima către relaxare, socializare și multă voie bună în comunitatea din care fac parte. Vine o perioadă fantastică pentru ieșiri la cinema, la teatru sau la concerte, așa că dragi Gemeni, spuneți „NU” stresului și mergeți la distracție! O să vă priască!

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Toate eforturile voastre din ultima perioadă își vor primi roadele în sfârșit! Vă veți bucura de tot ce ați realizat. De altfel, în luna mai „bucuria” este un cuvânt-cheie pentru voi, căci vă veți bucura precum niște copii. În mai veți avea chef pentru tot felul de lucruri care vă fac plăcere, vă puteți apuca de studii pe care doreați de mult să le începeți sau puteți să vă simțiți încântați de noi pasiuni. 

Taur / Ascendent în Taur

Luna mai vine cu atenționări pentru voi. Ați face bine să aveți multă grijă la sănătate deoarece evenimentele din viața profesională s-ar putea să vă aducă o notă de stres în plus. Nu vă lăsați prinși în vârtejul grijilor și al nevoilor. Vedeți că s-ar putea să apară tensiuni în relații, tensiuni care să vă provoace tot felul de neplăceri care ne duc din nou în punctul cheie: nu lăsați supărările să își pună amprenta pe sănătatea voastră!

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Aveți grijă la relațiile în care v-ați implicat și mai ales la zona financiară care ține de relație, mai precis, de banii pe care îi țineți la comun. Este posibil ca partenerul de cuplul să fi ascuns ceva legat de bani sau să se afle într-o situație neplăcută din punct de vedere financiar. Jupiter în Berbec vă poate aduce câștiguri mari, dar și pierderi. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Aveți grijă la cât de mult munciți sau ce anume v-ați propus în ceea ce privește munca. Cu Jupiter în Berbec, s-ar putea să vreți să luați în spate mai mult decât ați putea voi să duceți. Nu vă apucați să faceți și treburile altora, nu vă implicați la serviciu mai mult decât este cazul. S-ar putea să vă epuizați astfel. Expansiunea lui Jupiter trebuie echilibrată prin limite, iar limitele trebuie aduse chiar de voi înșivă și așezate acolo unde este nevoie de echilibru. 

CLICK AICI pentru previziunile COMPLETE pentru fiecare zodie și ascendent în luna mai 2022!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel