Vești importante de la astre pentru Leu, Balanță, Fecioară și Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Tranzitul lui Venus în Capricorn a început pe 10 decembrie. Ce ne spune acest tranzit? Că iubește stabilitatea, din toate punctele de vedere, financiară sau emoțională. Nu trebuie să te gândești că este oportunism sau materialism. Doar nu vei fi interesat de gesturi romantice sau alte dulcegării, ci de fapte concrete. Iată ce vești au astrele în această săptămână pentru cele 4 zodii: Leu, Balanță, Fecioară și Scorpion.

Dincolo de retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor și tranzitul direct al lui Jupiter prin Pești, vom beneficia în perioada următoare și de alte evenimente importante. Deși Mercur își va începe retrogradarea pe 29 decembrie, are deja efecte încă de pe 7 decembrie, de cand a intrat în Capricorn. Deci mare atenție la planurile și cumpărăturile pentru sărbători!

Mercur și Venus se sprijină reciproc, fiind in același semn. Am putea de pe acum să ne apucăm de planurile de sărbători. 

Astăzi, avem un sextil între Soarele din Săgetător și Saturn din Vărsător.

Leu/ Ascendent în Leu

Ca să te simți bine în aceste zile ale săptămânii, trebuie să muncești. Ai nevoie să te implici în proiecte și să ți se dea lucruri de făcut, doar ca să fii ocupat și să-ți iei mintea de la alte lucruri. Cu Mercur și Venus în Casa a șasea, s-ar putea să-ți vină niște idei la care alții nu s-au gândit.

Totuși, ar fi bine să nu arunci aceste planuri și idei oricum, ci să-i convingi pe ceilalți cu argumente clare, ca să ai sorți de izbândă. Ai chef să te ocupi și de lucrurile pentru casă, dar și pentru familie. Zilele acestea, îți face mare plăcere să sari în ajutorul celorlalți. Îți face chiar bine să-ți muți atenția de la tine către cei din jur, măcar din când în când. Careul dintre Soare, guvernatorul tău și Neptun, îi aduce ego-ului tău mici modificări, iar acesta este un lucru bun.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară 

Săptămâna aceasta, astrele îți spun să te prioritizezi. Gândește-te unde ești tu în planurile pentru sărbători sau cum te raportezi la ceilalți. Pune-ți aceste întrebări în mod constant, fără să le adresezi cuiva anume. Bazează-te mai mult pe propriile dorințe și oferă-ți cât mai multă iubire, fără să o aștepți de la cei din jur.

Ia-ți cât mai mult spațiu, astfel încât să vezi care sunt oamenii toxici din viața ta. Chiar dacă nu îi mai poți îndepărta, înveți cum să te aperi sau să conlucrezi cu ei. Cei singuri se pot ocupa și de zona romantică, dar fără așteptări, chiar și simple ieșiri la o cafea cu o persoană pe care o placi îți va face bine în această săptămână.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Dacă ești Balanță sau ai ascendent în Balanță, ești printre cei afectați de opoziția dintre Pluto și Lilith. Astfel, trebuie să ai grijă la puterea pe care o oferi celor de acasă și celor de la locul de muncă. În aceste zile, ar trebui să înveți evitarea. Chiar dacă poți fi maestru în tainele evitării, de această dată, trebuie să o faci conștient.

Gândește-te dacă are rost să te bagi în certuri, mai ales dacă nu sunt luptele tale. Mai mult, această săptămână vine cu provocări în domeniul comunicării. Oamenii poate nu te înțeleg sau nu știi să te faci înțeles. Ți-ar face bine să începi să te ocupi de casă în aceste zile, indiferent de dispute sau întârzieri. Poți să decorezi, o să-ți aducă bună dispoziție.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Ești pe drumuri în această săptămână și la fel o să se întâmple în toată luna decembrie. Pot apărea tot felul de situații ciudate, pentru că Mercur se pregătește de retrogradare în Casa a treia. Ai grijă la tot ce înseamnă acte, comenzi sau transporturi. Nu prea ai timp de petrecut în cuplu și pot să apară discuții cu partenerul.

Deși ai vrea să te bucuri de viață și să fii mai afectuos, timpul nu te lasă. Ai grijă și la cheltuieli. Nu face investiții păguboase, doar pentru a demonstra ceva cuiva. Dacă vrei să faci cadouri, ar fi bine să aștepți 21 decembrie, când Jupiter iese din Pești.

Îți recomandăm și: Cele ȘASE ZODII luate în vizor de tranzitele astrologice la final de 2022

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel