Vești bune și rele pentru Gemeni, Berbec, Taur, Leu, Rac, Balanță, Scorpion. Să mai aștepte cu demisia Săgetătorul!
Autor: Rodica Mitu
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 octombrie pentru fiecare zodie în parte. 

Berbec zodie/ascendent

Nu o să vă simțiți în pielea voastră, zilele care urmează. Ceilalți trag de voi. Încercați să împăcați și capra și varza, dar nu o să vă iasă. Depindeți de oameni. Drumuri amânate, rezervări, programări anulate. Grijă la chestiuni administrative și financiare. Risc mare de cheltuieli. 

Taur zodie/ascendent

Modul în care lucrați, în care vă agitați, stresați... v-aș recomanda să căutați calea mai ușoară. Acordați un plus de atenție discuțiilor cu cei mici. 

Gemeni zodie/ascendent

O să aveți impresia că cei de la locul de muncă au ceva cu voi. De fapt, voi aveți anumite supărări. Dacă voi sunteți echilibrați, nu o să vă enerveze nimeni. Spre final de săptămână, vă reașezați. Planurile de viitor vor fi date peste cap.

Rac zodie/ascendent

Care este următorul vostru pas? Mulți s-ar putea să luați decizii care vor supăra. Detașați-vă emoțional de partea profesională. Reajustați. Sunteți într-o alergătură permanentă, aveți așteptări mari. 

Leu zodie/ascendent

Oamenii nu reacționează așa cum vreți voi. Mercur își oprește retrogradarea. Călătoriți, studiați, mergeți la evenimente, plimbări cu prietenii. Nu puneți presiune pe voi, în schimb lăsați-vă să trăiți. 

Fecioară zodie/ascendent

Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul vostru. Parcă oamenii par mai serioși în jurul vostru și voi sunteți mai așezați. În săptămâna 3 - 9 octombrie, cu cât vreți voi să luați deciziile, cu atât veți greși. Luna Plină se petrece pe axa 2 - 8 pe casele financiare. Undeva, va trebui să faceți unele cheltuieli prin care vă veți simți neputincios, slăbit, epuizat. Banii, chiar dacă ați fi vrut să faceți altceva cu ei, cumva și-au găsit altă destinație. Aveți mare grijă la discuțiile cu șefii. Nu faceți ceva până nu v-au dat acordul. 

Balanță zodie/ascendent

Luna Plină de duminică nu-mi place în harta voastră. Pot fi mai multe situații. Poate că un partener se decide să facă vreo boacănă. Mulți vor lua decizii radicale din punct de vedere relațional. 

Scorpion zodie/ascendent

Muncă, muncă, muncă! Există o tendință să descoperiți anumite slăbiciuni ale colegilor și vreți să le faceți vizibile. Această atitudine nu vă aduce nimic bun. Sunteți bine aspectați din punct de vedere profesional. Vă trec tot felul de nebunii prin cap, vedeți până unde vă duce spiritul de aventură.

Săgetător zodie/ascendent

Dedicați mai mult timp copiilor sau poate că vă doriți un copil. Ați putea discuta cu un specialist. Relațional, lucrurile sunt haotice. Pentru cei care își doresc să intre repede într-o relație, încă nu. Riscul de conflict este ridicat. Dacă vreți să vă dați demisia zilele acestea, aș mai aștepta.

Capricorn zodie/ascendent

Luna Plină este importantă la voi. Nu compensați neajunsurile de acasă cu muncă în plus, cu exces de zel profesional. Unele decizii de la locul de muncă vi se par nedrepte. Găsiți un echilibru. 

Vărsător zodie/ascendent

Cochetați, mai ales cei singuri. Vreți să faceți cumpărături, să fiți fericiți, dar nu o să fie o liniaritate. Este o perioadă bună să învățați, să faceți un curs, să vă documentați, acumulați cât mai multă informație. Grijă la chestiunile financiare.

Pești zodie/ascendent

Cheltuieli și investiții. Să nu aveți impresia că celelalte persoane nu vor veni cu păreri. Pot apărea și creșteri salariale. Poate vă deschideți o afacere. Partenerul una zice, alta face. Va trebui să vă adaptați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia care va avea tensiuni în carieră

pixel