Vești bune pentru Berbec, Rac, Balanță. Avertizări pentru Taur și Scorpion
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Previziuni astrale. Tranzitul lui Venus aduce vești bune unor zodii.

Pe 5 aprilie, Venus a intrat în Berbec. Micul Benefic tranzitează semnul curajului până pe 30 aprilie. Ceea ce înseamnă că vom avea reușite dacă vom fi curajoși și dacă vom lupta pentru ceea ne place sau ne dorim. De asemenea, pe plan amoros, vom fi mai îndrăzneți și cuceritori. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Începe o perioadă nemaipomenită pentru schimbarea înfățișării, îmbunătățirea garderobei, pentru a mânca mai des ce îți place. Prezența lui Venus în semnul tău aduce și o nevoie permanentă de a câștiga, deci un motiv suplimentar de bucurie. Vei deborda de carismă și de magnetism și starea ta bună va aduce multă joacă și energie în zona relațională. Venus se va întâlni cu Chiron, fapt ce te va ajuta să îți accepți mai ușor și micile imperfecțiuni. 

Balanță / Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, tranzitează acum casa a 7-a, a relațiilor și a parteneriatelor. Cei singuri pot cunoaște persoane cu multă carismă și calități, cu o atitudine totală opusă lor. Cei care sunt deja într-o relație pot beneficia de energia lui Venus și pot aduce mai multă bucurie și armonie în cuplul lor. Întâlnirea lui Venus cu Chiron poate aduce vindecare acolo unde este nevoie. 

Rac / Ascendent în Rac

Venus se află a 10-a, a carierei și a rolului social. Așadar cu cât vă arătați mai implicați/ devotați, cu cât veți ieși mai în evidență, cu atât veți fi mai respectați. Persoanele cu autoritate își vor da seama că sunteți valoroși și e posibil să primiți și alte beneficii în viitor. Cu alte cuvinte, trebuie să iubiți ceea ce faceți la serviciu. 

Provocările aduse de Mercur retrograd pentru fiecare zodie/ascendent

Taur / Ascendent în Taur

Venus, propria guvernatoare, tranzitează casa a 12-a. Nu este cea mai bună perioadă pentru tine. Ești nevoit să te retragi puțin, beneficiile pot veni din liniște. Curățenia sufletească este recomandată.  Până pe 30 aprilie, când Venus va intra în semnul tău, încearcă să îți dai seama unde ai greșit pe plan personal. Și poate vei alege să te împaci cu unele fantome ale trecutului. Astrele îți recomandă să îi ajuți pe cei care au nevoie. 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Venus tranzitează casa a șasea, cea care se ocupă de locul de muncă, stres și sănătate. Veți munci mai mult ca oricând până pe 30 aprilie, dar o veți face cu mare drag. Colegii vă sprijină și vă apreciază hărnicia. Roadele muncii voastre se vor vedea, dar voi veți fi destul de critici cu propria persoană. Astrele vă invită să nu deveniți dependenți de stres, ci să învățați să îl gestionați. 

Citește și Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel