Venus retrogradă în Leu până pe 4 septembrie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 23 iulie, Venus și-a început retrogradarea în semnul Leului, care va dura până la 4 septembrie. Însă, efectele pot continua până la 9 octombrie. Descoperă previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Retrogradarea lui Venus va da peste cap planurilor multor nativi. Și nu neapărat în ceea ce privește zona amoroasă, după cum ne atrag astrele atenția în primul rând. Ci pe plan financiar. Și aici, lucrurile se complică. Aș putea spune că până pe 4 septembrie, când Venus va deveni directă, vom conștientiza pe bune că stilul nostru de viață costă.

Și atenție, cel pe care îl aveam și acum câțiva ani. Care nu ne punea atâtea probleme. Care era unul rezonabil. Pe lângă creșterile de prețuri, apar și alte cheltuieli serioase. Distracția costă! Adică, da, vor fi persoane care își permit extravaganțe și care se vor da în stambă, însă majoritatea va fi obligată să își revizuiască strategia financiară. Și uite așa, vara aceasta nu prea vrea să ne relaxăm. Cel puțin din punct de vedere astrologic.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Venus va retrograda în Casa a 5-a. La tine se poate discuta despre reevaluarea modului în care te raportezi la dragoste. Cei singuri au ocazia să iasă și să cunoască alți oameni. Cei în relații își pot da seama fie că nu mai iubesc, fie că nu mai sunt iubiți. Sunt vizate și relațiile cu copiii. Casa a 5-a ține și de creativitate, așa că, începând de duminică, poți să reîncepi un proiect pe care nu l-ai terminat până acum. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Reevaluarea o să aibă loc în Casa a 4-a. Venus este și guvernatoarea ta, așa că se anunță o vară interesantă. Se pot schimba relațiile cu familia, apar diverse subiecte cu rudele, mai mult sau mai puțin plăcute. Însă, va fi o perioadă optimă să te ocupi de redecorare in locuință. De asemenea, pot fi nativi care vor simți nevoia să își întemeieze propria familie. Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus va retrograda în Casa a 3-a și te face să ai un discurs diferit, să discuți altfel. O să fii extrem de diplomat, înveți ce cuvinte să folosești. Va fi o perioadă minunată pentru examene sau restanțe. Poți să îți reevaluezi și educația financiară, deci ai ocazia să înveți cum să investești banii sau să te joci cu fondurile. Ai și posibilități de a călători. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Venus retrogradează în Casa a 2-a, deci finanțele tale vor avea de suferit. Acest sector merită o reevaluare atentă. Când Venus retrogradează în această casă, poți fi tentat să cheltuiești bani, deși nu ai fi vrut. Va fi foarte greu să te abții de duminică încolo. Nu te baza pe banii pe care crezi că o să-i faci, ci pe cei strânși. Nu te da mare cu banii! Ai grijă și la excesele alimentare. Vezi aici previziunile complete pentru Rac.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Venus retrogradează în semnul tău. Când ai acest tranzit în semnul tău, se recomandă să nu faci cumpărături noi, ci să reinventezi hainele sau accesoriile pe care le ai deja în garderobă. Îți dorești să fii văzut, aplaudat, admirat. Până în septembrie, lasă deoparte intervențiile legate de înfrumusețare. Cel puțin pe cele radicale. Venus vrea să te pui mai mult in valoare, să îți redescoperi plăcerile personale. Vezi aici previziunile complete pentru Leu.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus va retrograda în Casa a 12-a. Aduce necesitatea reevaluării obiceiurilor toxice pe care le ai. Dar și a relațiilor toxice din viața ta. Mulți dintre voi, mai ales cei singuri, care tot tind să se întoarcă la parteneri care nu le fac bine, veți trece prin niște momente în care veți cunoaște alți parteneri, dar aceștia nu vă vor conveni. Poate că nu ai trecut peste trecut și tinzi să dai vina pe orice pentru nefericirile tale. Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Venus este guvernatoarea ta,  va retrograda în Casa a 11-a. Viața îți poate reîntoarce niște prieteni, iar anumiți oameni se pot reîntoarce în viața ta. Poate că vorbiți, vă vedeți, alții reapar, vin tot felul de situații, care de care mai neașteptate. S-ar putea să ți se pară că un prieten este altfel decât pare. Și poate te face să te îndrăgostești. Ți se pare că este bărbatul/femeia la care ai visat mereu. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus retrogradează în Casa a 10-a. Mulți dintre nativii Scorpion au așteptat să se întâmple ceva pe plan profesional. Cumva, în această vară, se întâmplă tot felul de lucruri. Apar decizii, părăsești un loc de muncă sau începi altul. Unii nativi își pot dori un nou nivel în carieră, doresc să promoveze sau să acceseze o altă zonă. Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus o să retrogradeze în Casa a 9-a. Apare reevaluarea unor călătorii. Dacă până acum ai considerat că te poți duce în destinații exclusiviste sau ai crezut că ai bugetul necesar pentru a face asta, vara asta vei avea o perspectivă diferită. Trebuie tot timpul să reajustezi din punct de vedere financiar această parte legată de călătorii, dar și de studiu. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus va retrograda curând în Casa a 8-a, așa că se pune accent pe intimitate. Atunci când Venus retrogradează, mulți dintre acești nativi își vor da seama că nu le mai place ce se întâmplă în acest sector și că și-ar dori și altceva. Însă, ca să se petreacă și altceva, trebuie comunicare. Trebuie cerut respect, dar este nevoie să spui clar și răspicat și ceea ce îți place. Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus va retrograda în Casa a 7-a, așa că îți poate readuce parteneri, te poate face să cunoști niște oameni sau îți poate testa relația în care te afli. Dar Venus te poate ajuta să corectezi, să reevaluezi totul. Dacă până acum ai intrat în relații cu un anumit tipar de oameni, de acum încolo te vei răzgândi asupra lor. Ai nevoie să te reconectezi la propria persoană și să îți dai seama ce își dorești cu adevărat. Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Venus o să retrogradeze în Casa a 6-a. Este un moment bun pentru maturizare în ceea ce privește relațiile cu colegii. Venus retrogradă în această casă vrea să te învețe că cei de la muncă îți sunt doar colegi. Atunci când tu treci printr-o criză, ei nu au nicio putere. Ar trebui să nu ai mai multe așteptări de la ei decât este cazul. Să nu depășești nicio limită. Ai grijă și la sănătate! Vezi aici previziunile complete pentru Pești.

Ai în vedere și: Ce culoare norocoasă are fiecare zodie și de ce ar trebui să se ferească?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel