Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 23 iulie, Venus își va începe retrogradarea în Leu. Verifică previziunile și recomandările pentru Vărsător sau cei cu ascendentul în Vărsător.

Această retrogradare va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Totuși, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De fapt, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Desigur, nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul este reevaluare!

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pe tine, această retrogradare te afectează cel mai mult din punct de vedere partenerial. Dar, în primul rând, din punctul de vedere al relațiilor afective. Venus va retrograda în Casa a 7-a, așa că îți poate readuce parteneri, te poate face să cunoști niște oameni sau îți poate testa relațiile în care te afli.

Indiferent în care dintre cele trei situații te regăsești, recomandarea astrologului este ca până în septembrie, să nu iei decizii, ci mai degrabă să te bucuri de viață. Deciziile pot fi luate și mai târziu, nu pierzi nimic până atunci.

Mai degrabă, Venus te poate ajuta să corectezi, să reevaluezi totul. Dacă până acum ai intrat în relații cu un anumit tipar de oameni, de acum încolo te vei răzgândi asupra lor. Pentru că ai alte nevoi sau altă vârstă, ori îți dai seama cât de importantă este compatibilitatea într-un cuplu, nu doar atracția fizică.

Este, de fapt, o chestie de valoare, de principii, de respect. Mulți dintre nativii Vărsător trebuie să învețe în această vară aceste valori. Sau mulți decid ca mai degrabă să rămână singuri, decât să între în relații cu oamenii total nepotriviți.

Cumva, ai nevoie să te reconectezi la propria persoană și să îți dai seama ce își dorești cu adevărat.

Pentru tine, reevaluarea relațiilor este tema principală până în septembrie. 

Poți să vezi și: Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel