Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Venus își va începe retrogradarea în semnul Leului pe data de 23 iulie. Citește previziunile și recomandările pentru nativii Scorpion și cei cu ascendent în Scorpion.

Retrogradarea lui Venus în Leu va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De asemenea, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Desigur, nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul este reevaluare!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Trebuie să menționăm ceva important. La tine, Venus guvernează două părți. În primul rând, ne vom referi la Casa a șaptea. Care este casa relațiilor amoroase, în primă fază, dar și a celor parteneriale. 

Însă, Venus retrogradează în Casa a 10-a. Mulți dintre nativii Scorpion au așteptat să se întâmple ceva pe plan profesional. Cumva, în această vară, se întâmplă tot felul de lucruri. Apar decizii, părăsești un loc de muncă sau începi un altul. Unii nativi își pot dori un nou nivel în carieră, doresc să promoveze sau să acceseze o altă zonă.

Însă, ce se întâmplă? Relațiile sunt cele mai importante. În această vară, dat fiind faptul că și Jupiter se află în tranzit prin Casa a 7-a și că Venus face careu cu Uranus, careu cu Jupiter, inconjuncția cu Neptun și conjuncția cu Lilith, înseamnă că relațiile tale sunt în derivă.

Nu înseamnă că este un aspect negativ. În schimb, trebuie să fii prezent. Ochi și urechi. Să nu rămâi captiv în poveștile pe care le citești prin vreun roman de dragoste. Dar realitatea relațiilor tale este de fapt, alta. 

Această realitate îți arată, practic, că trebuie să plătești o întreținere, o chirie alături de un om. Iar la tine, chestiunile care țin de bani sunt foarte importante. La cei care au marcaj de Scorpion, întotdeauna, iubirea este cu banii. Deci, este acolo și o nevoie de supraviețuire în orice relație pe care o ai.

Asta nu înseamnă că sunt materialiști, atenție! Ci că dragostea trece și prin stomac. 

Relațiile tale în această vară, de pe 23 iulie până pe 4 septembrie, îți aduc o grămadă de teste. Azi este minunat cu partenerul, mâine nu îl mai înțelegi, în altă zi nu mai primești atenție și tot așa, o iei de la capăt. 

Nu mai înțelegi ce se întâmplă și intri într-un soi de tipar ciudat.

Cert este că nu trebuie să iei decizii importante până la 4 septembrie. Dacă apar probleme, încearcă să le rezolvi. După această dată, poți să iei deciziile dorite. 

Deși retrogradarea lui Venus se petrece în Casa a 10-a, iar lucrurile se pot agită pe plan profesional, tu trebuie să ai mai multă grijă de partea relațională. 

Citește și: Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel