Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
La 23 iulie, Venus își începe retrogradarea în Leu. Descoperă previziunile și recomandările pentru Săgetător/cei cu ascendentul în Săgetător.

Această retrogradare va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De asemenea, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Este clar că nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul este reevaluare!

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine, Venus o să retrogradeze în Casa a 9-a. Ce se poate întâmpla, odată cu acest tranzit? Apare reevaluarea unor călătorii. Dacă până acum ai considerat că te poți duce în destinații exclusiviste sau ai crezut că ai bugetul necesar pentru a face asta, vara asta vei avea o perspectivă diferită.

Îți dai seama fie că prețurile au crescut într-un mod exagerat, fie că au apărut niște probleme cu cazarea pe care ai ales-o pentru un anumit loc. Sau te gândești din nou la condiții. Trebuie tot timpul să reajustezi din punct de vedere financiar această parte legată de călătorii, dar și de studiu. Te gândești dacă să mergi sau nu la o facultate, iei în calcul taxele pe care le ai de plătit. Te răzgândești din nou.

Este vizată și zona de examene. Cumva, mulți dintre acești nativi au dorit să se ocupe de un anumit domeniu, însă, dintr-o dată, își pot schimba opinia și nu mai vor domeniul respectiv. După cum spuneam, este vorba despre reevaluare. 

Pentru unii dintre voi se pot întâmpla și lucruri plăcute. Poate că mergi la un festival și pui ochii pe cineva. Desigur, poate fi vorba și de un alt eveniment, un concert, o călătorie, o vacanță. Ori, într-o călătorie de-a ta, dai peste un fost partener care reapare în viața ta într-un mod neașteptat. 

Ai putea să ai grijă și la banii pe care îi arunci pe anumite călătorii. S-ar putea să fie nevoie să ajustezi puțin cheltuielile. 

Ai în vedere și acest articol: Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel