Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
La 23 iulie, Venus își începe retrogradarea în Leu. Descoperă previziunile și recomandările pentru Pești/cei cu ascendentul în Pești.

Această retrogradare va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De asemenea, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Desigur, nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul este reevaluare!

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

La tine, Venus o să retrogradeze în Casa a 6-a. Și cum și Saturn este la tine în Casa I, este un moment bun pentru maturizare în ceea ce privește relațiile cu colegii. Tu ești lipicios, prietenos, familist și i-ai înțelege pe toți. Totodată, ai empatie, compasiune, nu vrei să superi pe nimeni.

Totuși, Venus retrogradă în această casă vrea să te învețe că cei de la muncă îți sunt doar colegi. Deci, în momentul în care ți se întâmplă ceva la serviciu, tu nu ai nicio putere. Sau atunci când tu treci printr-o criză, ei nu au nicio putere. Ar trebui să nu ai mai multe așteptări de la ei decât este cazul și să nu depășești nicio limită.

De asemenea, mulți dintre voi vă puteți îndrăgosti pe moment de unii colegi și puteți să o luați ușor razna. Sau te poți revedea cu foști colegi. Sfatul astrologului este să va reevaluați relațiile afective cu colegii.

Totodată, până la sănătatea altora, ar fi bine să te ocupi și de sănătatea ta. Casa a 6-a ține și de animăluțe, oameni apropiați, tot timpul vrei să ai grijă de alții. Dar acum nu. Venus ține de propria persoană, de ceea ce îți place, de ceea ce mă bucură.

Ori, cu Venus retrogradă în Casa a 6-a, trebuie să mergi tu la doctor prima dată. Ai grijă de tine prima dată și apoi de ceilalți. Este vorba despre o reevaluare a respectului pentru propria ființă, a stilului de viață, a rutinei, a modului în care muncești.

Mai odihnește-te din când în când, mai lasă stresul.

Este drept că nu va urma o perioadă cu multă energie, ci cu multă oboseală, pe care o vei resimți enorm, până în toamnă. Tocmai ca să îți dai seama că nu mai poți trage de tine ca înainte. Nu munci mai mult decât este cazul, doar pentru a demonstra ceva la locul de muncă.

Sau nu munci fără să obții ceva. Trebuie să te valorifici mai mult. 

Îți sugerăm să vezi și: Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel