Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
În curând, Venus își va începe retrogradarea în semnul Leului. Află previziunile și recomandările pentru nativii Leu și cei cu ascendent în Leu.

Această retrogradare va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De asemenea, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Desigur, nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul este reevaluare!

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Da, Venus va retrograda în semnul tău! Veselie mare, dar și tristețe mare, în același timp. Ce se întâmplă? Dintr-o dată, te uiți în garderobă și descoperi articole pe care fie nu le-ai mai purtat deloc, fie niciodată. Ai putea să le reintroduci în garderoba ta.

Când Venus retrogradează, nu este indicat să faci cumpărături noi, pentru că tinzi să faci la fel. Dai o grămadă de bani pe ele și ajungi să nu le porți deloc.

Poți să profiți de acest tranzit și să rearanjezi ce ai prin garderobă, să faci tot felul de combinații stilistice din hainele tale. 

De fapt, odată cu acest tranzit, ne dorim să ne afișăm, mai ales că Venus este retrogradă în Casa I, care ține de ascendent. Ne dorim să fim văzuți, să ne afișăm, să fim aplaudați. Să primim doar laude pentru ținutele noastre, de care chiar avem nevoie.

De asemenea, până în septembrie, intervențiile legate de înfrumusețare, cele estetice, nu sunt încurajate. Sau cel puțin nu cele radicale. Fiindcă apoi nu o să îți convină prea mult rezultatele.

Dar micile ajustări pot fi făcute, dacă îți dorești neapărat.

O să ai și tendința de a intra în contact cu foști parteneri. Nu neapărat ca să intri iar într-o relație, ci să vezi dacă mai este sau nu ceva acolo. 

Despre ce este vorba cu Venus retrogradă în Casa întâi? Redescoperirea plăcerii personale. Trebuie să te pui în valoare, cu ceea ce ai aici și acum. 

Bucură-te mai mult de tine! O să îți facă bine.

Citește și: Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel