Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Venus își va începe retrogradarea în semnul Leului pe data de 23 iulie. Află previziunile și recomandările pentru nativii Balanță și cei cu ascendent în Balanță.

Retrogradarea lui Venus în Leu va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De asemenea, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Desigur, nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul este reevaluare!

Balanță/Ascendent în Balanță

În primul rând, Venus este guvernatoarea ta. Și va retrograda în Casa a 11-a. Să o luăm altfel. Faci parte din niște grupuri de prieteni sau niște comunități. Viața îți poate reîntoarce niște prieteni, iar anumiți oameni se pot reîntoarce în viața ta. 

Poate că vorbiți, vă vedeți, alții reapar, vin tot felul de situații, care de care mai neașteptate. Sau te trezești că te sună, că îți scriu. Însă, acești prieteni care se întorc, te fac să îți dai seama de prietenii pe care ii ai aici și acum, care sunt permanent în viața ta. 

O să te gândești ce ai avut, ce ai pierdut și unde ești acum. Cu Venus retrogradă în Casa a 11-a, s-ar putea să ți se pară că un prieten este altfel decât pare. Și poate te face să te îndrăgostești. Ți se pare că este bărbatul/femeia la care ai visat mereu.

Riști să îți închipui tot felul de lucruri în legătură cu această persoană. Crezi că are același sentiment pentru tine. Însă, până în septembrie-octombrie, relațiile amoroase cu prietenii sunt foarte riscante și delicate. Ai mare grijă la acest aspect, fiindcă poți să riști multe. 

După care, pot să apară tot felul de amânări ale planurilor pe care le ai. Pentru că Marte va fi în Casa a 12-a până la 27 august, accesul la partenerul nu mai este ca până acum. 

Poți să vezi și: Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel