Venus intră în Taur pe 17 martie. La ce să ne așteptăm de la acest tranzit astrologic?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 20 februarie, Venus sau Micul Benefic a început tranzitul în primul semn al zodiacului - Berbec. Aici va sta până mâine, pe 17 martie, când va intra în Taur. Iată ce trebuie să știi!

Venus în Berbec ne-a făcut competititvi. Am dorit să fim mereu numărul 1 și ne-am lăsat atrași de persoanele care par a fi câștigătoare. S-a făcut remarcată o atracție intensă pentru bărbații macho și femeile fatale.

Dar cum va fi cu Venus în Taur?

Să ne amintim câteva lucruri despre Venus! Vorbim despre planeta plăcerii, a banilor, a iubirii și a frumuseții. Modul în care este plasată în harta noastră natală poate să spună multe despre felul în care ne exprimăm afecțiunea. Despre cei de care suntem atrași, dar și despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli. Mai mult, Venus ne spune ce fel de estetică ne este pe plac.

Tot Venus ne demonstrează în ce fel de relații ne simțim cel mai bine și ce anume ne stârnește plăcerea.

Cum se manifestă Venus în Taur? Zodia Taur este deja guvernată de Venus. Așa că, oamenii care au Venus în semnul Taurului vin gata pregătiți! Cu ce? Cu senzualitate din belșug, dar și cu intimitate la cote maxime. Persoanele cu Venus în Taur sunt mari amatoare de iubire și își doresc un cămin confortabil, pe care să-l împartă cu o persoană specială.

Pe 17 martie, Venus își începe tranzitul în semnul Taurului. Ne aduce în prim-plan o perioadă plină de bucurie, poftă, plăcere și dorința de a primi tot ce e mai bun pentru noi.  Lui Venus în Taur îi place să primească. Este o poziție ideală pentru Venus, deoarece se află "acasă".

Acest tranzit, care durează până pe 11 aprilie, ne poate face să și economisim niște bani sau să obținem venituri în plus.

Pentru a arăta mai bine, ne putem lua niște haine noi, din materiale de calitate. Toată zona de hrană începe să fie puțin mai pretențioasă, într-un sens bun: vrem să ne bucurăm de mâncăruri fine, băuturi de calitate, dulciuri rafinate.

Totodată, din punct de vedere relațional, vom avea de câștigat, deși este posibil să venim cu un plus de posesivitate.

Așadar, cuvântul cheie cu Venus în Taur este confortul. Cu Venus în Taur, putem să profităm de o perioadă încărcată de plăcere, de bună dispoziție. Vrem să primim tot ce este mai bun pentru noi.

Venus, care simbolizează dorințele și nevoile noastre, o să fie mai îngăduitoare și mai decadentă ca oricând.

Asta înseamnă că urmează o perioadă în care grija de sine primează. Putem să ne asumăm noi proiecte, să fim creativi, să avem grijă de noi, să îi surprindem pe cei dragi cu unele cadouri. Pe scurt, să ne putem axa pe ceea ce ne face cu adevărat fericiți.

Când Venus îți tranzitează semnul (zodia) sau ascendentul, te vei simți mai bine în pielea ta, vei fi mai atractiv, poți schimba garderoba sau look-ul, te poți îndrăgosti sau poți fi mult mai generos. Dar bineînțeles, există și riscul de a cheltui peste măsură, așa că trebuie să ai grijă.

Nu în ultimul rând, lui Venus în Taur îi place să fie "regina balului". Din acest motiv, suntem îndemnați să ne implicăm în orice activitate care implică distracție și plăcere. Venus în Taur vrea să stea departe de dramatism și certuri. Se pune accent pe amabilitate, pe gesturi tandre, care trebuie să depășească orice sentiment negativ. Se vor face remarcate vibrațiile pozitive.

Prietenii de calitate, muzica, mâncarea bună - toate fac ca inima să zburde până pe 11 aprilie!

Citește și: Cele 12 semne din zodiac. Ce trebuie să știi despre apariția lor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel