Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale. Pe 23 septembrie, Venus tranzitează semnul Scorpionului. 

Suntem în plin sezon al eclipselor și astrele ce s-au gândit? Să ne mai aducă un tranzit care să ne răscolească pe plan emoțional cum poate nu s-a mai întâmplat până acum. Între 23 septembrie și 17 octombrie, Venus va tranzita semnul Scorpionului. Vă reamintim că următoarele eclipse se vor petrece pe 2 și 17 octombrie, și vor avea loc pe axa Berbec-Balanță, deci relațiile vor fi din plin testate. Iar Venus pe cine reprezintă? Exact, iubirea! Iar semnul Scorpionului este cel al extremelor, al dramelor și al intensității. Sentimentele noastre vor fi precum Pasărea Phoenix. 

Dar, ca orice tranzit din astrologie, și acesta poate atât o resursă, cât și o vulnerabilitate. Adică va scoate și lumina, dar și întunericul din noi. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus va tranzita casa a opta. Și se va asigura că vei afla tot felul de secrete, că îți vei da seama de lucruri ascunse de către partener sau că vor descoperi alții ce ai făcut tu. Până pe 17 octombrie, vei trăi adevărate drame pe plan relațional, dar și financiar. Te așteaptă negocieri destul de dure cu persoanele dragi. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, va tranzita casa a șaptea, a relațiilor. Partenerul de viață nu mai vrea liniște și astfel vor apărea momente destul de copleșitoare. Nimic nu va fi simplu! Nici măcar simpla discuție de la micul dejun. Cei singuri vor avea mai multe oportunități, dar să nu uite că Venus se va apropia de Uranus și că există riscul unor relații pasagere. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a șasea. Relațiile cu colegii se complică. Stai departe de bârfe, indiscreții și invidii. Acestea oricum vor exista în cadrul locului de muncă, dar dacă le vei întreține și tu, totul se va complica. Încearcă să nu pui vreun coleg pe un piedestal. Vei fi destul de răzbunător dacă acesta nu va face așa cum îți dorești. 

Rac/Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a cincea. Vei vedea mult mai clar ce funcționează sau nu în relația cu copiii. Nu va fi ușor de acceptat că încerci să le controlezi viața. Pe plan amoros, vei duce lupte de putere cu persoanele pe care le iubești. Simți că așa reaprinzi pasiunea în dormitor. Flirtul poate deveni periculos!

Leu/Ascendent în Leu

Venus va tranzita casa a patra. Relațiile cu membrii familiei se complică. Încercați să vă schimbați unii pe alții și nu reușiți decât să fiți ranchiunoși. În schimb, până pe 17 octombrie poți schimba estetica locuinței. Ai nevoie de transformări radicale în jurul tău pentru a te simți în largul tău. Și chiar vei fi creativ în acest sens. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus va tranzita casa a treia până pe 17 octombrie. Nimeni nu va avea talentul tău oratoric! Vei ști să te joci cu replicile astfel încât să obții ceea ce îți dorești. Vei fi acuzat că încerci să manipulezi, dar nu ești tu de vină că alții nu au acest dar. Mintea ta va fi precum un detectiv. Vei fi mai curios ca niciodată. 

Horoscop final de 2024. Previziuni neașteptate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus iese din semnul tău și va tranzita casa a doua, a banilor. Și cum următoarele două eclipse(2 și 17 octombrie) te vor viza în mod direct, este posibil să iei unele decizii perdante pe termen scurt, dar cu succes în viitor. Negocierile cu partenerul te vor consuma enorm. Dar, nu ar strica să faci tot posibilul să te și răsfeți. Să îți cumperi ceva pe placul tău. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus te vizitează până pe 17 octombrie. Și îți dă apă la moară serios! Nivelul tău de atracție va  fi la cote imense. Magnetismul tău îi va seduce pe cei din jur. Și vei profita de asta, atât pe plan personal, cât și profesional. Venus îți reamintește să pui mai mult preț pe înfățișare. Deci este cazul să îmbunătățești vestimentația sau să faci o vizită la coafor. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus va tranzita casa a douăsprezecea. Vor ieși la iveală situații pe care le doreai dispărute. Cum ar fi amintiri dureroase. De aceea, trebuie să fii mai blând cu propria persoană. Să nu te judeci pentru fantomele trecutului. Stai departe de tendința de a te sacrifica prea mult, dar și de relații toxice. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus va tranzita casa a unsprezecea. Relațiile cu prietenii se vor complica. Pe unii îi vei avantaja, iar pe alții nu îi vei vedea cu ochi prea buni. Problema este că nu vei fi deloc obiectiv și că s-ar putea să îndepărtezi oameni buni. Sau tu te vei trezi implicat în luptele de putere ale unor cunoscuți. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus va tranzita casa a zecea. Șefii aleg să te încurajeze în modul greșit. În loc să vorbească deschis, ei fac tot felul de comparații între tine și alți colegi. Tu vei încerca să le faci pe plac, însă cu riscul de a pierde încrederea în propria persoană. Stai cât mai departe de jocurile din culise! Unii dintre voi au șansa de a avea mai multă vizibilitate pe plan profesional. 

Pești/Ascendent în Pești

Venus tranzitează casa a noua. Pe tine, acest tranzit care va dura până pe 17 octombrie, chiar te va avantaja. Dorul de ducă va crește, vei fi dispus să înveți lucruri noi și să te implici în activități spirituale. Stai, totuși, departe de luptele altora. Dacă nu ești direct implicat sau nu ți se cere, nu este cazul să faci pe judecătorul.

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?