Venus în Săgetător ne revigorează. Aveam nevoie de o planetă într-un semn de foc!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Până pe 11 noiembrie, Venus va tranzita semnul Săgetătorului. Iată cum ne va influența!

Putem răsufla ușurați deoarece Venus se află în semnul Săgetătorului. Relațiile probabil au fost destul de instabile în ultima săptămână, în timp ce Venus a fost în opoziție cu Uranus. Dar începând de pe 17 octombrie, cred că vei avea o perspectivă mai optimistă asupra relațiilor de orice fel. Iar povestea principală aici este că aceasta este prima planetă care ocupă un semn de foc din 8 septembrie încoace. Dacă nu luăm în calcul Luna, niciuna dintre planetele personale, planetele sociale, planetele exterioare și nici Soarele nu au mai fost într-un semn de foc de atunci. Iar focul este responsabil pentru a ne oferi acea scânteie pasională și forță vitală.

Așadar, este posibil ca Venus în Săgetător va reintroduce o motivație specifică de a te conecta cu ceilalți. Și odată ce va fi în opoziție cu Jupiter în Gemeni, te vei conecta cu alții pe teme legate de evenimente majore, politică, perspective. Marcajele majore în Gemeni, Săgetător, Fecioară și Pești vor avea izbucniri de sociabilitate, creativitate și ar putea fi deosebit de concentrate pe finanțe. În general, oamenii ar putea cheltui bani pe călătorii, iar în timp ce Venus se opune lui Jupiter, este posibil să cheltuie excesiv.

TREI zodii dau lovitura până la final de toamnă! Au parte de bogăție și prosperitate

Să vedem câteva informații despre Venus și Arhetipul Săgetătorului. În mitologie, Venus este întruchipată de Afrodita, zeița iubirii și frumuseții. Ce simbolizează în astrologie? În astrograma unei femei, Venus dezvăluie feminitatea, felul în care iubește și tot ceea ce aduce plăcere. În cazul unui bărbat, ea reprezintă tiparul de femeie pe care acesta o caută pentru a se îndrăgosti sau a se căsători. Însă Venus nu se rezumă doar la iubire, frumusețe și plăcere. Ea guvernează și sfera financiară, dar și conflictele. Afrodita avea puterea nu doar de a provoca războaie, ci și de a le încheia. Semnul Săgetătorului este cel al libertății, filosofiei, credinței, aventurii și optimismului. 

Dezavantajul acestui tranzit este că ar putea exista o energie de superioritate morală, de tip „eu le știu pe toate", ori de câte ori te conectezi cu cineva. Cei din jurul tău ar putea să se comporte de parcă ar ști totul, să-ți țină predici interminabile și să-și împărtășească opinia în exces. Exact ce ne trebuie în această perioadă. Ești entuziasmat să redescoperi conexiuni mai pline de bucurie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

pixel