Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni astrale. Venus își va începe tranzitul în Săgetător. 

Pe 17 octombrie, Venus va intra în Săgetător, unde va rămâne până pe 11 noiembrie. În astrologie, Venus ține de feminitate, iubire, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este cel al libertății, filosofiei, credinței, aventurii și optimismului. De asta și avem nevoie în această perioadă tensionată la nivel mondial. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

Venus va face o serie de aspecte. Cele mai importante fiind opoziția cu Jupiter(guvernatorul Săgetătorului) și careurile cu Saturn și Neptun. Ceea ce înseamnă că, în 2024, acest tranzit va fi unul mai pragmatic. 

Cert este că Venus în Săgetător îi va ajuta pe cei care vor călători sau vor dori să studieze ceva nou. 

Iată cum va influența fiecare zodie!

Berbec

Venus va tranzita casa a noua și îți va aduce un val nou de optimism. Vei dori să investești mai multe resurse în studiu, știință și călătorii, fie ele fizice sau metaforice. Vei oferi sprijin celor din jur pentru a vedea lucrurile într-un mod mai obiectiv. Venus te va ajuta să întâlnești persoane de calitate sau să găsești cu partenerul de viață noi obiective. 

Taur

Venus va tranzita casa a opta, esențială pentru tine. Mai ales pentru că este una legată de resurse. De această dată, cele comune. Tu și partenerul aveți șansa de a vă crește bugetul familiei sau de a face investiții pe termen lung. De asemenea, acest tranzit te va ajuta să reaprinzi flacăra pasiunii sau să rezolvi probleme personale.

Gemeni

Până pe 11 noiembrie, Venus va traversa casa a șaptea, cea a relațiilor. Partenerul va dori să îți facă pe plac, adică s-ar putea să devină mai afectuos și atent. Și cum Jupiter este în semnul tău, vei alege să fii, la rândul tău, generos cu acesta. Astrele îți recomandă să folosești acest tranzit pentru negocieri, medieri și noi colaborări. Cei singuri vor avea mai multe oportunități pe plan amoros.

Rac

Venus va tranzita casa a șasea. Vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul, fie la locul de muncă, fie în ceea ce privește treburile gospodărești. Colegii vor fi de mare sprijin, iar colaborarea va fi reciproc avantajoasă. Tot acest tranzit te invită să îți creezi o rutină în care să inserezi și obiceiuri legate de răsfăț. 

Leu

Venus va trece prin casa a cincea. Am putea spune că aici se simte cel mai bine! În primul rând, te vei putea manifesta într-un mod foarte creativ și vei beneficia de carismă și forță de seducție. Cupidon va deveni prietenul tău! Te vei bucura de pasiunile tale și orice relație începută acum va fi plină de distracție și energie.

Fecioară

Venus va trece prin casa a patra, până pe 11 noiembrie. Timpul petrecut alături de partener sau familie va fi unul de calitate. Bucuria ta principală va fi acea de a decora locuința, astfel încât să te asiguri că este atât plăcută ochiului, dar și foarte confortabilă pentru cei dragi. Îți va face mare plăcere să fii gazdă sau oaspete. Deci nimeni nu va organiza ca tine evenimentele!

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, va tranzita casa a treia. Până pe 11 noiembrie, îți vei da seama că vorba dulce mult aduce. În plus, viața îți va aduce în preajmă oameni care te vor stimula intelectual. Conversațiile vor fi savuroase, iar schimburile de idei de mare ajutor. Relațiile cu frații se vor îmbunătăți. Dorul tău de ducă va crește considerabil.

Scorpion

Venus va tranzita casa a doua, cea a banilor. Trebuie să recunoaștem ceva: Venus iubește banii, la fel și tu! Urmează mai multe oportunități pe plan financiar. Se apropie și sezonul tău, deci oamenii dragi vor fi și mai generoși cu tine. S-ar putea ca tu să fii cam mână spartă, fie pentru a te răsfăța, fie pentru impresiona unele persoane. Acest tranzit care va dura până pe 11 noiembrie va aduce și un strop suplimentar de gelozie și posesivitate. 

Săgetător

Venus îți va tranzita semnul până pe 11 noiembrie! Începe o perioadă prielnică pentru schimbarea de look, pentru îmbunătățirea garderobei și pentru a învăța cum să te pui în valoare. Și nu doar fizicul va fi atrăgător, ci întreaga ta prezență. Nivelul de atracție va fi crescut. Este posibil ca apropiații să îți și ierte unele greșeli. Venus va face o opoziție cu Jupiter, propriul guvernator, pe 3 noiembrie, când va fi o zi foarte bună pentru cei singuri. 

Capricorn

Venus va tranzita casa a douăsprezecea. Vei prefera să te retragi într-un spațiu mai privat. Nu înseamnă că vei fi lipsit de romantism sau pasiune, ci că vei dori să păstrezi relația departe de ochii lumii. Unele persoane ar putea simți o atracție față de relațiile secrete, iar singurătatea nu va mai fi atât de apăsătoare. În plus, acest tranzit, va fi de ajutor pentru cei care vor să se împace cu trecutul. 

Vărsător

Venus va traversa casa a unsprezecea. Relațiile începute până pe 11 noiembrie vor fi bazate mai mult pe prietenie decât pe sentimente intense. Vei deveni mai sociabil și vei găsi alte comunități sau grupuri de oameni cu interese comune. De asemenea, vei promova în toate proiectele tale toleranța și egalitatea. Cum Venus va face o opoziție cu Jupiter, astrele îți recomandă să petreci mai mult timp de calitate cu copiii. 

Pești

Venus va tranzita casa a zecea. Urmează mai multe beneficii și oportunități pe plan profesional.  Superiorii tăi te vor valida și îți vor oferi oportunități de creștere. Reputația ta va crește, iar pasiunea pentru ceea ce faci îți va deschide noi uși. Până pe 11 noiembrie este foarte important să fii mult mai atent, atât la atitudine, cât și la garderoba pe care o folosești în proiectele de la serviciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Mitologia zodiei Fecioară: legenda ciclurilor naturii

Fecioara este profund înrădăcinată în simbolismul...


Top citite
Sursa: pixabay.com

Luna Plină din Berbec pe 17 octombrie. Revelații și previziuni pentru fiecare semn din zodiac

Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel