Venus în Leu până pe 5 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale. Tranzitul lui Venus în Leu ne va ajuta să avem o vacanță de neuitat!

Din 11 iulie, Venus va tranzita semnul Leului, unde va rămâne până pe 5 august. Planeta frumuseții și a plăcerilor se mută în cel mai creativ semn zodiacal. Tema principală a acestui tranzit este respectul, care devine moneda noastră de schimb: oferim respect dacă și noi primim. Venus este legată de valoare și de iubirea de sine. Arhetipul Leului ne învață că avem nevoie de admirație și validare. Vulnerabilitățile acestui tranzit sunt vanitatea și aroganța. Vestea bună este că, în 2024, Venus în Leu va forma aspecte favorabile cu Marte și Jupiter, adică ne va oferi numeroase beneficii dacă vom alege să ne dezvoltăm stima de sine. Iată cele trei zodii care vor profita de acest tranzit: Berbec, Leu și Săgetător.

Venus este o planetă personală. Deci avem control suplimentar asupra modului ei de funcționare. Gândește-te unde nu primești respect! Unde nu îl primești, cu Venus în Leu, trebuie să îl ceri. Și dacă nu îl primești, nu trebuie să mai oferi nici tu.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus tranzitează casa a 5-a. Fie că ești singur sau într-o relație, e important să te pui pe primul loc și să conștientizezi cât de mult valorezi. Până pe 5 august, este o perioadă excelentă pentru a te apropia de copii și pentru a-ți redescoperi pasiunile.

Taur/ Ascendent în Taur

Venus tranzitează casa a 4-a. Devii mai atent la mediul în care trăiești și simți nevoia de îmbunătățire. Chiar dacă acest tranzit al lui Venus în Leu va fi provocator, te ajută să îmbunătățești relația cu familia sau să ai mai mare grijă de locuință.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a 3-a. Comunicarea este cheia succesului sau atu-ul tău. Până pe 5 august, vei comunica des cu încredere, vei avea talent oratoric și vei fi destul de convingător. Cuvintele tale vor avea un impact deosebit, așa că vorbește deschis. De asemenea, vei călători mai des.

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

Rac/ Ascendent în Rac

Tranzitul lui Venus în casa a 2-a aduce atenția asupra zonei financiare. Apar beneficii, dar și cheltuieli pentru plăcerile personale. Este o perioadă bună pentru a fi mai conștient de propria valoare, de talente și să înveți să te vinzi/negociezi mai bine.

Leu/ Ascendent în Leu

Tranzitul lui Venus în semnul tău se va simți precum o petrecere pentru tine! Până pe 5 august,  ești în centrul atenției, nivelul de carismă este fantastic, vei fi destul de cuceritor. Venus te încurajează să îți descoperi plăcerile și să găsești oameni și situații care te pun în valoare. Astrele te încurajează să ai mai mare grijă de înfățișarea ta. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Venus tranzitează casa a 12-a, ceea ce poate aduce tot felul de regrete și capcane până pe 5 august. Evită relațiile indisponibile! Dar dacă ești deja într-o relație disfuncțională, este momentul să te trezești.  Acceptă că nu îl mai poți schimba pe celălalt, că viața nu este perfectă și iartă-te! Liniștea te va ajuta enorm.  

Marte în Taur până pe 20 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Balanță/ Ascendent în Balanță

Tranzitul lui Venus, guvernatoarea ta, în casa a 11-a, aduce o perioadă favorabilă pentru socializare și evenimente alături de oamenii cei mai dragi. Relația cu prietenii se va îmbunătăți.  Învață să vezi partea plină a paharului! Optimismul îți va deschide numeroase uși. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Până pe 5 august, Venus tranzitează casa a zecea. Ceea ce înseamnă că vei primi numeroase beneficii pe plan profesional. Unii vor vedea crize, tu vei vedea oportunități de creștere și trebuie să profiți din plin în acest sens. Imagina ta socială va fi una admirată de ceilalți. Ambițiile îți vor fi răsplătite. Încearcă să nu neglijezi partea personală!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus tranzitează casa a 9-a, ceea ce indică momentul potrivit pentru a călători sau pentru a te stabili într-o altă țară. Până pe 5 august, te vei bucura de concedii memorabile și vei avea succes la examene și teste. De asemenea, unii dintre voi vor decide să reia unele cursuri. 

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Venus în casa a 8-a, te vei concentra pe gestionarea resurselor, de orice gen. Până pe 5 august, vei fi tentat să faci investiții și să oferi sfaturi financiare utile. Fii mai precaut în negocieri și evită extravaganțele. Viața intimă se va îmbunătăți. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Venus va tranzita casa a șaptea și te va ajuta enorm. Până pe 5 august, vei beneficia de numeroase oportunități în relații. Cei singuri pot întâlni persoane interesante. Cei care sunt deja într-o relație au șansa de a-și crea amintiri de neuitat alături de persoana iubită! Important este să te înconjori de persoane de calitate. 

Pești/ Ascendent în Pești

Venus tranzitează casa a 6-a. Până pe 5 august, vei munci intens și vor apărea schimbări benefice la locul de muncă. Găsești metoda prin care să îmbini utilul cu plăcutul. Colaborarea cu colegii va fi esențială, iar stilul tău de viață și sănătatea vor primi mai multă atenție din partea ta.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel