Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru primele ȘASE semne din zodiac
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 5 iunie, Venus va părăsi semnul Racului, poposind în cel al Leului. Află care sunt previziunile pentru primele ȘASE semne zodiacale!

Pe 5 iunie, Venus va ieși din Rac, zodia sensibilității și a blândeții și va intra în Leu, unde va rămâne până la 9 octombrie.

Ce reprezintă Venus în Leu? O adevărată regină! Îți aducem aminte că Venus este întruchiparea lui Afrodita, a doua planetă de la Soare.

Totodată, este zeița frumuseții, a iubirii, a pasiunii și a esteticului. Însă, nu trebuie să uităm nici că Venus este și planeta banilor. Și, de multe ori, dragostea trece prin stomac.

Cu Venus în Leu, putem să căpătăm o notă dramatică. Ne dorim să ieșim, să strălucim, să dansăm, să ne lăudăm cu hainele cumpărate, să fim observați, văzuți, filmați. Vrem să captăm atenția tuturor. 

De asemenea, o să fim martorii unei explozii de înflăcărare, dorință și energie. Da, cu Venus în semnul Leului, dorim să ieșim în lume și să strălucim!

Venus vrea să ne bucurăm de viață și să ne oferim respect. Nouă înșine și celor din jur.

Cu toate acestea, nu o să fie un tranzit prea simplu. Spunem asta pentru că Venus o să și retrogradeze în același semn al Leului, între 23 iulie și 4 septembrie.

Berbec/Ascendent în Berbec

Venus va trece prin Casa a 5-a. Așa că trebuie să ai grijă de respectul în iubire, dar și respectul față de copii. Cu acest tranzit, din iunie până în octombrie, cu siguranță vei cere acest respect. Și dacă nu îl vei primi, trebuie să pleci sau să spui clar și răspicat că nu poți să funcționezi fără el.

Totodată, este recomandat să nu alegi cu mintea în această vară. Dacă ești singur și te implici într-o relație sau se întoarce cineva la tine, nu alege cu capul, fiindcă o să o faci greșit, din nou. Cere respectul cuvenit. Nu te duce în nicio direcție pe plan amoros până nu primești respect.

Învață-i și pe copii să fie respectuoși. Venus în tranzit prin Casa a 5-a are legătură și cu distracția, cu plăcerile și cu bucuria de viață. Așa că ai nevoie până în octombrie de toate acestea.

Taur/Ascendent în Taur

Venus o să își înceapă tranzitul în Casa a 4-a. Așa că este important să oferi respect familiei și să primești la fel din partea sa. Ai multă nevoie de acest respect.

După care, cu Venus prin această casă, până în toamnă, ai suficient timp să decorezi, să schimbi mobila, să vopsești sau să văruiești. Poți să mergi și la numeroase evenimente fericite, precum botezul sau nunta.

Când amintim de Casa a 4-a, ne referim și la acel "acasă" interior. Ar trebui să înveți să te respecți chiar și în acele momente în care te judeci foarte mult.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Venus o să treacă prin Casa a 3-a. Deci, vorba dulce mult aduce. Cu Venus în această casă, unde mai stă și Marte pentru o perioadă, trebuie să ai limbajul cel mai estetic. Cel mai frumos mod de a comunica.

Ești foarte atrăgător prin folosirea replicilor potrivite. Cuvintele tale vor cuceri toți oamenii din jur, indiferent dacă ai o prezentare, mergi într-o călătorie sau te prezinți la un eveniment.

Poți să faci foarte multe victime în această vară, prin simplul gest de a deschide gura și de a vorbi! Acest tranzit o să îți priască de minune!

Rac/Ascendent în Rac

Venus trece în Casa a 2-a. Dacă ești născut mai ales noaptea, Venus în tranzit prin această casă te poate face să mai câștigi niște bani, să mai faci niște resurse. Să primești o primă, un bonus, o mărire. Sau să mai obții niște fonduri atât pentru tine, cât și pentru ceilalți.

Dar, totodată, Venus în Casa a 2-a cere respect față de bani. Ar trebui să îi respecți și pe cei cărora le ceri bani, mai ales dacă este vorba despre o negociere. 

Până în octombrie, pot apărea cheltuieli, vacanțe, multe achiziții!

Leu/Ascendent în Leu

Venus o să intre în semnul tău! Din iunie până în octombrie, ai putea să îți schimbi înfățișarea, mai ales dacă a trecut mult timp de când ai făcut asta ultima dată. Așa că poți începe de pe-acum să îți faci o programare la un salon de înfrumusețare! Sau să îți cumperi ceva frumos.

Ai ocazia și să îți planifici o călătorie într-un loc care îți place. Să te îmbraci diferit, să ieși, să mergi la film, la teatru, la cursuri, la distracție.

Cu Venus în semnul tău, plăcerea este pe primul loc, așa că profită de ea! 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La acești nativi, Venus va trece prin Casa a 12-a. Te roagă să ai respect față de trecut. Adică să nu îl mai readuci în viața ta, să nu îl mai menții viu. 

Să accepți ce s-a întâmplat, să înțelegi de ce ai stat în anumite relații, de exemplu, mai bolnăvicioase.

Așadar, mai mult respect față de trecutul amoros, față de propria suferință și de limitele pe care le-ai avut. 

Nu în ultimul rând, trebuie să ai respect și față de sănătate. Ai face bine să te retragi și să prioritizezi sănătatea din toate punctele de vedere.

Când Venus va retrograda, stai cât mai mult departe de relațiile toxice, dar și de vicii.

Îți recomandăm să vezi și: Revizuiri ample și multă muncă pentru aceste DOUĂ zodii. Ce se întâmplă în viața lor în următorii ani?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Marte în Pești pentru Pești/Ascendent în Pești

Marte intră în Pești pe data de 23 martie și va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
Pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care ar putea avea replici acide

Pixabay.com

Berbecii au șansa unui nou început. Taurii ating limite, iar Gemenii vor deveni mai optimiști

Sursa: pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie se află între vis și realitate

Sursa: pixabay.com

Saturn în mers direct. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până la final de iunie

pixel