Venus în Fecioară până pe 29 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale. Tranzitul lui Venus în Fecioară ne va ajuta să trecem dragostea printr-un filtru rațional. 

Venus, planeta frumosului și a iubirii, considerată Micul Benefic, va tranzita semnul analitic și practic al Fecioarei în perioada 5-29 august. Timp suficient în care să îmbinăm utilul cu plăcutul, mai ales în sectorul amoros sau financiar. Bineînțeles, vom fi mânați permanent de iubirea sau obsesia pentru perfecțiune. 

Acest tranzit ne îndeamnă să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să fim la selectivi în alegerea unui partener. Mai pe scurt: iubirea trece prin stomac și portofel, ne anunță astrologul Daniela Simulescu.

Cei care sunt singuri vor fi mai selectivi. Nu e luna în care să ne declarăm dragostea într-un mod exagerat, nici să facem cheltuieli foarte mari. 

Să nu uităm ceva! Acest tranzit nu a fost unul simplu, așa cum îi place Fecioarei, din cauza faptului că Venus va face opoziții cu Saturn și Neptun, dar și un careu cu Jupiter, Marele Benefic. În plus, Mercur retrograd va fi tot în Fecioară în perioada 5-15 august! 

Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus va tranzita casa a șasea. Vei investi mai mult în eficientizarea muncii și a stilului de viață. Este important să conștientizezi că trebuie să investești în relațiile tale și să nu te aștepți ca acestea să funcționeze fără pic de efort din partea ta. La locul de muncă, atenția la detalii este esențială. Dacă găsești un proiect care te pasionează, te vei simți în largul tău.

Taur/ Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, va tranzita casa iubirii și a creativității. Urmează o perioadă favorabilă pentru a te răsfăța și pentru a te bucura de momente romantice. Este momentul ideal pentru declarații de dragoste și pentru a te răsfăța. Și cum Mercur retrograd va fi în aceeași casă, Cupidon se va juca puțin cu amintiri mai vechi. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Cu Venus în tranzit prin casa a patra, este timpul să te concentrezi pe aspectul estetic al locuinței. Confortul va fi cel mai important. Și cum Mercur retrograd va tranzita aceeași casă, vei avea mai mul timp să te ocupi. Relațiile cu membrii familiei pot deveni mai armonioase în această perioadă.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Rac/ Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a treia. Talentul tău oratoric îți va aduce numeroase beneficii. Cu ajutorul cuvintelor potrivite, vei obține rezultatele dorite. Vei fi un interlocutor foarte căutat și vei simți nevoia de a călători frecvent, chiar și pe distanțe scurte. În plus, tu vei avea cele mai bune idei!

Leu/ Ascendent în Leu

Venus se va muta în casa a doua, unde se va afla și Mercur retrograd. Urmează o perioadă dinamică pentru sectorul financiar.. Deși vei continua să cheltuiești, vei fi mai atent la unele detalii astfel încât să găsești cele mai bune oferte. Veniturile pot crește, dar pot apărea și unele cheltuieli inutile.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Din 5 august, Venus îți vizitează semnul. Această planetă este considerată Micul Benefic, deci am putea spune că până pe 29 august chiar vei avea parte de daruri: frumusețe, carismă, generozitate. Vei acorda mai multă atenție propriei persoane și vei cheltui pentru a te răsfăța. Acesta este un moment potrivit pentru a-ți îmbunătăți garderoba. Nivelul de atractivitate va fi destul de crescut. 

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Balanță/ Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se va află în casa a douăsprezecea până pe 29 august. Solitudinea îți va face foarte bine. Este o perioadă bună pentru a corecta greșelile trecutului și pentru a ierta. Astrele îți recomandă să eviți bârfele și amestecul în problemele altora, mai ales dacă nu ți se cere ajutorul. Stai departe de relațiile indisponibile!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus va tranzita casa a unsprezecea. Mercur retrograd va fi și el tot acolo, deci te vei (re)întâlni cu unii prieteni sau vei cunoaște pe cineva special prin intermediul acestora. Vei avea plăcerea de a-ți construi viitorul pas cu pas și vei fi invitat la diverse evenimente pe placul tău. Până pe 29 august vei avea multe șanse de distracție!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

O veste bună! Venus tranzitează casa a zecea, a carierei. Și va mai contracara efectele retrogradării lui Mercur în aceeași casă. Atenția ta la detalii, etica profesională și atitudinea de la locul de muncă te vor ajuta să crești în ochii șefilor. Ei vor aprecia aceste calități și te vor avea în vedere pentru eventuale beneficii. Până pe 29 august, ai șanse mari de a găsi un nou loc de muncă.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus se va afla, până pe 29 august, în casa a noua. Călătoriile te vor face foarte bucuros! Ai șansa de a-ți planifica următoarea vacanță sau de a cumpăra bilete pentru o destinație mult dorită. Acest tranzit aduce beneficii și celor care dorească să învețe sau să exploreze lumea.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Venus tranzitează casa a opta. Urmează o perioadă bună pentru investiții, dar ține cont și de Mercur retrograd activ în aceeași casă. S-ar putea să apară blocaje și unele pierderi. Dar te vei redresa imediat. Dacă există probleme de intimitate, acum este momentul să le rezolvi. Cuvintele-cheie ale acestei perioade sunt regenerare, putere interioară și reziliență mentală.

Pești/ Ascendent în Pești

Venus tranzitează casa a șaptea, a relațiilor. Și cum va și Mercur retrograd tot acolo, acum ai ocazia să îmbunătățești atmosfera din cuplu. Să discuți cu partenerul unele subiecte de care te-ai tot temut. Acesta va fi mult mai tolerant și înțelegător. Cei singuri vor avea numeroase oportunități. Important este să nu se grăbească!ac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?