Venus în Fecioară de pe 5 august. PATRU zodii se vor bucura din plin!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 5 august, Venus își va începe tranzitul în semnul analitic al Fecioarei, unde va rămâne până pe 29 august. Iată zodiile cele mai avantajate!

Acest tranzit ne oferă suficient timp pentru a îmbina utilul cu plăcutul, mai ales dacă vorbim de sectorul amoros sau financiar.  Avem ocazia să ștergem praful de pe sentimentele noastre, să muncim pentru sănătatea relațiilor și să ne alegem cu mai multă grijă un partener. După cum spune astrologul Daniela Simulescu, iubirea ne va trece prin stomac și portofel.

Dacă nu ai o relație, devii mult mai selective. Nu este un moment în care să îți declari dragostea în mod exagerat sau să faci cheltuieli prea mari.

Iată ce ne spune Anastasia, astrolog american, despre zodiile cele mai avantajate!

Taur/Ascendent în Taur

Venus intră în casa a cincea, unde este exaltată. Ai putea folosi acest tranzit pentru întâlniri și pentru a fi foarte meticulos în privința acestora. Poate vrei să faci o listă cu tot ce vrei și ce nu vrei, cât timp ești dispus să petreci la o întâlnire, cât timp ești dispus să vorbești cu partenerul tău potențial, să fii rațional în privința întâlnirilor. Nu merge prea departe, nu crea o listă de întrebări pentru interesul tău romantic, dar să fii puțin mai precis și specific este bine. Casa a cincea se ocupă de plăcere și auto-exprimare, așa că ai putea observa că te concentrezi pe perfecționarea unui proiect creativ. De exemplu, dacă ai un videoclip pe care îl editezi, Venus intră în Fecioară și adaugi ultimele retușuri și îl finisezi. Tranzitul este minunat dacă ești părinte sau urmează să devii părinte. Ar putea fi grozav pentru a-i învăța pe copiii tăi anumite abilități, ajutându-i să se îmbunătățească și pregătindu-te pentru venirea unui copil în viața ta.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus intră în semnul tău. Pe mai multe planuri, acest lucru este minunat. Tranzitul poate fi ideal pentru a începe noi proiecte creative  și pentru a face îmbunătățiri aspectului sau stilului tău. Poți să îți găsești nouă dietă și o nouă rutină de exerciții. S-ar putea să-ți regândești o mulțime din rutina de îngrijire a pielii, multe dintre ținutele și alegerile tale într-un fel sau altul. Folosește această perioadă pentru a te concentra pe auto-îmbunătățire, dar ai grijă să nu fii prea critic cu tine însuți.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus intră în casa a noua. Venus în casa a noua, în semnul practic și orientat spre îmbunătățire al Fecioarei, te va încuraja să înveți. Te va încuraja să te deschizi. Este momentul perfect pentru a studia o limbă străină. Poate te întorci la o limbă pe care ai studiat-o odată, dar nu ai perfecționat-o. Este o perioadă ideală să dai examene, să asculți prelegeri, pentru că, din nou, este foarte orientat spre auto-îmbunătățire. Venus reprezintă întotdeauna romantismul, așa că întâlnirile cu un străin sunt posibile. Poate este un fost iubit străin, cineva din trecutul tău care este, de asemenea, străin, sau cineva cu care ai studiat în trecut și care revine în viața ta. S-ar putea să fie chestiuni legale pe care le abordezi, proiecte de scriere care necesită o altă rundă de editare și perfecționare. Ar putea fi, de asemenea, un moment excelent pentru a călători, poate din nou într-un loc în care ai mai fost.

Pești/Ascendent în Pești

Venus va intra în casa a șaptea. Acest lucru sugerează că multă atenție se îndreaptă către relațiile tale. Tranzitul te-ar putea ajuta să clarifici ce îți dorești romantic. Ar putea fi perioada în care mergi la mai multe întâlniri și gândești rațional despre lucruri. Abordezi întâlnirile cu gânduri pe termen lung și stabile. Ar putea fi un moment excelent pentru a îmbunătăți o relație. Poate vă uitați la un film, poate începeți terapia de cuplu, iar dacă ești singur, poate lucrezi la îmbunătățirea altor relații, poate citești o carte despre psihologie și despre ceea ce ne motivează.

Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?