Venus în astrologie. Detalii pe care trebuie neapărat să le știi!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Venus este denumită și Micul Benefic! Pentru că azi schimbă semnul și intră în Taur, iată câteva aspecte importante.

Pe 29 aprilie, Venus intră în Taur. Astfel, începe o perioadă în care vom simți nevoia de confort. O să avem chef de viață, plăcere și ne dorim tot ce este mai bun pentru propria persoană.

Ce trebuie să știm despre Venus în astrologie?

1. Din punct  de vedere astrologic, Venus reprezintă dragostea, frumusețea, relațiile, plăcerile și armonia. Este a doua planetă de la Soare și a treia cea mai luminoasă de pe cerul nopții, după Lună și Soare.

2. Venus guvernează semnul Taurului și al Balanței și este în exaltare în Pești. Ea își exercită influența asupra modului în care experimentăm și apreciem frumusețea, relațiile, arta și plăcerile.

3. Venus este considerată o planetă a iubirii și a relațiilor romantice. Reprezintă ceea ce căutăm și apreciem în partenerii noștri, precum și modul în care ne exprimăm afecțiunea și atracția.

Venus în Casa I: Farmecul și Prezența Personală

3. Într-o hartă astrologică personală, poziția și aspectele lui Venus pot oferi indicii despre modul în care experimentăm dragostea, cum ne raportăm la frumusețe și artă, și în ce mod ne creăm și ne menținem relațiile. De asemenea, influențează modul în care ne valorizăm și modul în care ne gestionăm finanțele.

4. Semnificația în harta natală. Poziția lui Venus într-o hartă natală arată modul în care îți exprimi afecțiunea și valorile tale în relații. De exemplu, în Taur, Venus este puternică și arată o apreciere profundă pentru confort, stabilitate și plăceri senzuale, în timp ce în Balanță, Venus poate accentua nevoia de armonie, colaborare și echilibru în relații.

Cele mai populare întrebări despre planeta Venus. Tu știi să răspunzi?

5. Aspectele cu alte planete: Aspectele sau unghiurile formate de Venus cu alte planete în hartă oferă informații suplimentare despre modul în care aceste influențe se combină și se manifestă în viața ta. Aspecte armonioase, cum ar fi trigonul și sextilul, pot demonstra o ușurare a interacțiunilor sociale și romantice, în timp ce aspecte tensionate, precum careul și opoziția, pot semnala conflicte sau dificultăți în domeniul relațiilor.

6. Ciclurile retrograde ale lui Venus: Venus retrogradă apare aproximativ o dată la 18 luni și poate aduce o perioadă de reflecție asupra relațiilor și valorilor personale. Este momentul în care putem reconsidera și reevalua aspectele legate de dragoste, frumusețe și relații.

7. Venus în casele astrologice. Poziția lui Venus într-una dintre cele 12 case astrologice arată domeniile de viață în care nevoile și dorințele noastre legate de dragoste, frumusețe și armonie sunt cel mai puternic exprimate. De pildă, Venus în Casa a V-a poate sugera o abordare creativă și jucăușă a relațiilor și a plăcerilor, în timp ce Venus în Casa a X-a poate evidenția importanța statutului social și a carierei în atracție și în relațiile personale.

Poți să vezi și: Cum se construiește o garderobă perfectă pentru locul de muncă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel