"Vei primi doar atunci când o să ceri!" Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Pești?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 30 decembrie 2023, Jupiter și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului și a intrat în mers direct. Află ce reprezintă acest tranzit pentru cei cu zodia Pești sau ascendent în Pești.

Să ne amintim câteva detalii astrologice!

Jupiter a intrat în semnul Taurului pe 16 mai 2023 și a promis noroc și multe șanse pentru nativii din zodiac, până în 25 mai 2024. La acea dată, va părăsi semnul Taurului și va intra în Gemeni. Pe 30 decembrie, Jupiter și-a încheiat perioada de retrogradare în Taur, iar acum este în mers direct.

Cine este Jupiter?

Este cel care oferă amplificare, oportunități, creștere, expansiune, principii, încredere și credință. Tranzitul său funcționează optim atunci când ne depășim condiția și când învățam ceva nou.

Iar arhetipul Taurului discută despre siguranță, confort, stabilitate, simț practic. Și mai ales, despre răbdare, în special când se discută despre resurse.

Deci, ar fi bine să ne gândim la monetizare, laitmotivul acestui an. Astrologul Daniela Simulescu ne îndemna să avem încredere și în alte acțiuni, deși nu trebuie să omitem nici stabilitatea. Trebuie să ne amintim de faptul că cine nu investește, nu va câștiga. Până în mai, când Jupiter va ieși din Taur, este recomandat să plantăm semințe. 

Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze.

Așadar, putem afirma că Marele Benefic promite multe beneficii pentru nativii care acționează corect. Ce mai dorește Jupiter? Să eviți negocierile incorecte și să lași deoparte scurtăturile. De asemenea, ai face bine să nu arunci cu banii.

Atunci când Jupiter se află în mers direct, este momentul optim pentru încredere, dar și pentru optimism. Să nu uităm nici că în luna aprilie, o să aibă loc o conjuncție istorică între Jupiter și Uranus.

Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Pești și cei cu ascendent în Pești?

Ei bine, Jupiter este guvernatorul tău. Cel mai probabil, retrogradarea acestui semn nu ți-a adus prea multe daruri sau au apărut numeroase schimbări.

Totuși, din decembrie 2023 se află în mers direct prin Casa a 3-a. Ce îți oferă până în luna mai? Ei bine, o să ai de făcut o mulțime de drumuri și de rezolvat la fel de multe chestiuni administrative. În familie, vei avea un număr însemnat de evenimente. În relația cu frații și surorile, se pot întâmpla evenimente plăcute sau neplăcute, care vă vor apropia.

De reținut este și că vei avea o perioadă ideală să înveți o limbă străină ori să le îmbunătățești pe cele pe care le știi deja.

ȘASE lucruri pe care trebuie să le știe părinții despre copilul născut în zodia PEȘTI

Ce mai recomandă astrologul, până în vară? Să comunici, să nu uiți să negociezi orice și să te plimbi! O să primești ceea ce ai nevoie doar atunci când știi ce să ceri.

Pe plan profesional, până pe 26 mai, pune-ți cât mai mult în evidență calitățile. De exemplu, dacă ai de susținut un interviu, nu te sfii și laudă-te cu ce poți.

Ești încurajat de acest tranzit astrologic și să experimentezi cât mai mult. Să afli diferite informații, din domenii multiple. Ai renunțat la studii? Este momentul ideal să le reîncepi.

Reține că Jupiter este guvernatorul tău, iar acest tranzit îți priește cum nici nu te aștepți!

Poți să fii interesat și de: SĂPTĂMÂNĂ cu beneficii pentru Berbec, Scorpion și probleme pentru Fecioară, Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

pixel