VĂRSĂTOR, horoscop AUGUST 2022. Previziuni complete pentru Vărsător/ Ascendent în Vărsător
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce vești cu privire la evenimentele astrologice din luna august 2022. Vărsătorii vor fi în continuare provocați în august 2022

Horoscop Vărsător/ Ascendent în Vărsător în august 2022

În primul rând, Luna Plină de pe 12 august este destul de revelatoare, dar nu în sensul plăcut. Aceasta se petrece lângă Saturn, e în careu cu Nodurile și o să vă pună în postura de a afla niște adevăruri nu tocmai ușoare.

Intrarea lui Marte în Gemeni până în martie 2023 are legătură în cazul vostru cu investițiile. Poate că ar trebui să vă gândiți cum să faceți mai mulți bani, cum să găsiți o variantă de a investi, cum să puneți banii să muncească pentru voi. Cel mai important este să nu rămâneți în situația de acum, ci să mergeți către evoluție.

Cei care doresc să facă copii și nu reușesc ar trebui să meargă să caute alți medici, alți specialiști, să vadă lucrurile puțin diferit. Cei care au deja copii s-ar putea să se confrunte cu probleme, sau să fie preocupați de situația și starea acestora. Cei care nu au copii ar face bine să încerce să își asculte vocea copilului interior, să se gândească la ce anume își doresc cu adevărat.

„Vă descoperiți pasiunile, poate încercați cursuri de actorie, de public speaking. Din august până în martie la anul e o perioadă bună pentru a testa ce anume vă place. E posibil să fiți și seducători, dacă sunteți singuri puteți să vă jucați în această zonă. Casa a 5-a are și un pic de iz de scandal. Captează puțină invidie” vă transmite astrologul Daniela Simulescu.

Pe de altă parte, dacă vi se pare că întâmpinați blocaje, indiferent cât de mult veți dori să depășiți o limită, trebuie să știți că nu o să vă lase Saturn, care e în continuare în semnul vostru.

Principalele evenimente astrologice ale lunii august:

Luna august va sta sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord. Acest aspect se va resimți încă din primele zile. 

Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său pe 4 august, adică în Fecioară. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsură bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină. 

Pe 11 august Venus intră în Leu. Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. Dar, bineînțeles, totul pornește de la iubirea de sine. Cu cât ne vom răsfăța și aprecia, cu atât vom fi adorați și de ceilalți. Lui Venus în Leu îi plac petrecerile, podoabele, cuvintele pompoase și pofta de viață! Și da, ne vom îndrăgosti de cei mai narcisiști oameni!

Pe 12 august avem o Lună Plină în Vărsător cam neplăcută. Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiță, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut. 

Pe 20 august avem unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Soarele intră în Fecioară pe 23 august. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. Cu Mercur în Balanță de pe 27 august, negocierea, diplomația și manierele vor fi la mare modă. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win. 

Pe 27 august avem cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel