Vânt din pupă pentru Rac și Pești. Ape tulburi pentru Berbec, Balanță, Vărsător și Săgetător. Până pe 22 iulie
Autor: Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Previziuni. Tranzitul Soarelui în Rac aduce oportunități pentru unele zodii și provocări pentru altele. 

Soarele este cel care te ajută să vezi mai clar unele situații. Astrul care luminează acea parte care are nevoie de atenție din partea ta. Chiar dacă îți convine sau nu. Tranzitul Soarelui în Rac are pentru fiecare dintre noi ceva pregătit. Și totul pleacă de la nevoie de armonie, stabilitate și de reașezare a rutinei zilnice. 

Dar, în special, unii dintre nativi vor beneficia mai mult de acest tranzit până pe 22 iulie. Iar alții se vor plânge, se vor victimiza și vor încerca să fugă de responsabilitate. 

Încă ceva. Rădăcinile, atașamentele, apartenența. Toate acestea vor fi pilonii principali. Cine îi neagă va avea multe probleme. 

Rac/ Ascendent în Rac

Soarele vă vizitează. Sunteți protagonist până pe 22 iulie. Așadar o să vreți multă atenție. Mai ales că unii vă veți și sărbători. Vreți să vorbiți cu oamenii, să vă aprecieze, să primiți cadouri, ceea ce e normal. Soarele vă invită să ieșiți din umbră, să străluciți, să fiți vedetele acestui sezon. Pe ici pe colo va apărea și nevoia de victimizare. Nu veți fi mulțumiți pe deplin. Important este să faceți ceva pentru voi. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele s-a mutat în zona muncii. Multă muncă la voi în toată perioada aceasta. Faceți multă curățenie în casă, le aranjați pe toate. Vi se pare că munciți mult și nu apare niciun rezultat. Bineînțeles că vă enervați pentru că trebuie să faceți și treaba partenerului, iar de aici apar reproșuri și certuri. La serviciu, pare că orice ați face, este în zadar. De fapt, cheia succesului stă în schimbarea stilului de viață. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele s-a mutat în casa a 10-a, casa autorității, casa carierei. Relația cu șefii poate fi destul de tensionată. Dar atenție! Orice criză poate ascunde o mare oportunitate. Inițial, vă veți supăra pentru că trebuie să faceți treaba altora, dar aceasta este atitudine de copil, total nepotrivită. Pe parcurs, veți îmbrățișa acceptarea și vă veți comporta ca un adult. Aveți grijă că Soarele scoate la suprafață și ce e bun și ce nu din voi în această perioadă. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Familia este cea mai importantă. Fie cea pe care ați primit-o la naștere, fie cea pe care v-ați făcut-o. Cei singuri vor simți nevoia de apartenență. S-ar putea să apară discuții legate de chirie, de locuință. Va trebui să stați mai mult acasă, să petreceți timp cu rudele, chiar dacă vă plac sau nu. E posibil ca unii dintre voi să vă doriți să începeți o familie, sau să aveți conflicte cu actuala familie. Mulți se vor gândi că își doresc să se mute, să găsească un loc mai potrivit lor. Încercați să vă găsiți liniștea, să aveți colțul vostru unde să vă retrageți pentru a vă încărca bateriile.

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele s-a mutat în casa a 12-a până pe 22 iulie. Nu prea veți străluci. Nici acasă și nici la serviciu. Sunteți sensibili, sunteți vulnerabili. Aveți grijă de sănătate, de calitatea vieții de zi cu zi. Ar fi cazul să nu vă credeți propriile scenarii. Pentru că vor fi destul de sumbre și total lipsite de legătura cu realitatea. Scăpați de chestiile de care ați tot tras și nu au mers. Pe 22 iulie, Soarele intră în semnul vostru și vă veți mai reveni.

Pești/ Ascendent în Pești

Știți vorba aceea: norocul și-l face omul cu mâna lui? Ei bine, până pe 22 iulie cam așa stă treaba la voi. Tranzitul Soarelui prin casa a 5-a vine cu multe oportunități, dar și cu multă vanitate. Pot apărea petreceri, evenimente, discuții, bârfe.. Vă bucurați de viață, nu vă pasă de ce spun ceilalți. E posibil să aveți succes și la serviciu, mai ales dacă sunteți cât mai autentici. Cu alte cuvinte, lucrurile merg bine dacă alegeți să vedeți partea plină a paharului. 

Citește și Toate planurile în aer! Un trio al resurselor: Nodul Nord, Marte și Uranus, toate în semnul Taurului! Crize și frustrări, previziuni pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel