Va fi un an plin de promisiuni pentru nativii acestei zodii. Apar multe oportunități pe plan profesional!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Următoarea zodie poate primi daruri importante de la astre, dar este important să iasă de la naftalină!

Ești Leu sau ai ascendent în Leu? Atunci poți fi interesat de următoarele previziuni.

Din fericire, anul 2024 poate să fie blând cu nativii acestei zodii. Totuși, aceștia trebuie să înțeleagă că nu trebuie să aștepte să le pice ceva din cer, ci trebuie să și muncească pe măsură. 

Orice s-ar întâmpla în acest an, ai face bine să vezi optimismul din fiecare situație și să lași deoparte mentalitatea de victimă.

Din punct de vedere astrologic, amintim de tranzitul lui Jupiter prin Casa carierei, a autorității și a imaginii publice, unde va sta până la data de 26 mai. Fiindcă discutăm despre planeta oportunităților, trebuie să știi că poți să ai multiple șanse pe plan profesional.

Filosofia Leului: Regalitatea și Măreția în Inimile Noastre

În acest sens, este posibil să îți găsești un loc de muncă mai bun pentru tine, să fii avansat la job sau de ce nu, să primești o recompensă după o reușită.

De asemenea, conjuncția dintre Jupiter și Uranus care va avea loc pe 21 aprilie s-ar putea să fie cam revoluționară pentru acești nativi. Care este mesajul său? Daca nu ieși de la naftalină, este posibil să rămâi învechit și permanent în mentalitatea de victimă.

15 persoane născute în zodia Leului care au schimbat lumea. Prin ce se remarcă?

Totodată, aceasta conjuncție importantă poate să îți zguduie unele dintre filosofiile tale de viață. Dar acest lucru nu trebuie să te sperie. În schimb, te poate pune pe gânduri. Daca aștepți de ceva timp să te bucuri de un proiect ori să devii liber profesionist, va fi momentul oportun să o faci.

După data de 26 mai, Jupiter o să fie în tranzit prin Casa a 11-a, care discută despre popularitate și despre planurile tale pentru viitorul apropiat. Iar asta înseamnă că abia din a doua jumătate a anului poți începe să vezi roadele muncii.

Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Leul?

Ce îți mai recomandă configurațiile astrale din acest an?

Să ieși mai mult în lume! Să faci parte din comunități noi și să nu te sfiești în a intra în alte cercuri sociale. Poți alege și să faci voluntariat. Ești încurajat și să te implici mai mult în viața prietenilor tăi, mai ales că poți primi multe invitații de la aceștia pentru diferite evenimente. 

Ce alte vești bune mai primești? S-ar putea să apară oameni influenți sau adevărați mentori, care te pot inspira și motiva pe tot parcursul anului.

Venus în Leu. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Nu în ultimul rând, Saturn o să retrogradeze în Casa a 8-a, intre 29 iunie și 15 noiembrie. Acest tranzit are rolul de învățător. Vrea să te facă să înveți cum să îți gestionezi resursele. Pe ale tale sau pe ale altora. O să fie o perioadă benefică pentru siguranța ta financiară.

Cu Pluto în Casa a șaptea a relațiilor, începând cu 20 noiembrie, vor apărea schimbări drastice în atitudinea ta față de persoanele care îți sunt cele mai dragi, în special față de persoana iubită.

Chiar dacă Pluto promite autenticitate, poate aduce la iveală niște tensiuni mari.

Poți să vezi și: Revelații și Renaștere. Prin ce transformări va trece următorul semn de apă în acest an?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Final de FEBRUARIE memorabil pentru o zodie

Tripla conjuncție Soare-Mercur-Saturn de pe 28...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa foto: Canal Youtube @BeyondTheVeilTarotAstrology

Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Pixabay.com

DOI nativi din zodiacul chinezesc vor înfrunta provocări, UNUL este norocos

Pixabay.com

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Pixabay.com

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are nevoie de vorbe frumoase, nu de cadouri!

pixel