Urmează SuperLuna Plină! Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Peste cinci zile, vom avea o Superlună Plină în Berbec. Iată previziunile pentru primele șase semne ale zodiacului!

Pe 17 octombrie, se va produce o Superlună Plină în semnul Berbecului. La începutul anului, acest eveniment a fost descris ca o eclipsă. Luna Plină marchează apogeul unui nou ciclu lunar, cu Soarele în Balanță și Luna în Berbec. Așa cum am menționat, Luna Plină simbolizează un moment de încheiere, renunțare și desprindere.

Acest fenomen poate scoate la iveală furia acumulată, frustrările, conflictele și deciziile impulsive. De obicei, Luna Plină reprezintă apogeul unui proiect, iar Berbecul este asociat cu începuturile. Prin urmare, pentru a putea lua o nouă direcție, este necesară o clipă de sinceritate.

Această Superlună Plină este în Berbec, guvernatorul acestuia, Marte, este în Rac și este în careu cu Superluna Plină. Să nu uităm că Berbecul este arhetipul furiei, al curajului, al îndrăznelii, al nerăbdării dar și al fricii. Pentru că este și Marte implicat, este o bătălie interioară nemaipomenită. 

Mulți dintre noi s-ar putea confrunta cu o criză de furie înainte de a porni pe un nou drum. Soarele și Luna vor forma un careu cu Marte din Rac și Pluto din Capricorn, generând astfel o cruce în semnele cardinale, care vor fi cele mai afectate: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Superlună Plină în semnul Berbecului, pe 17 octombrie. Daniela Simulescu: "Va fi ca o găleată de apă rece peste față!”

Iată previziunile pentru primele șase semne ale zodiacului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Superluna Plină se petrece în semnul tău, așa că tu vei fi cel care va striga din toți rărunchii. Ți-a ajuns, dintr-un anumit punct de vedere. Trebuie să termini o situație și să începi una nouă! Dar atenție, pentru că procesul nu va fi lin, nu va fi ușor, ci va fi cu mult cântec, cu multă furie, cu scandal și cu luptă. După jumătatea lunii octombrie, trebuie să lupți și să ieși în față. Nu te lăsa călcat în picioare, dat la o parte. Trebuie să îndrăznești cât mai mult. Această Superlună este și în careu cu Pluto, deci puterea interioară este foarte importantă acum.

Taur/Ascendent în Taur

Superluna Plină se petrece, din păcate, în Casa a douăsprezecea, pentru că, din perspectivă astrologică, această casă nu este deloc privită pozitiv. Trebuie să reții un lucru: sănătatea este cea mai importantă în acest moment. Îți faci pur și simplu rău. Este posibil să mănânci ce nu îți face bine, să dormi prost, să nu îți iei tratamentele, să te sacrifici prea mult pentru alții, să zici că nu are cum să ți se întâmple ție. Dar sănătatea nu trebuie lăsată de izbeliște. De asemenea, ai nevoie de un sfârșit și de un început. Aceasta este o casă a închiderii, a unui ciclu. Trebuie să scapi de ceva din viața ta ca să poți să o iei de la capăt. Poți începe cu începutul: scapă de discuțiile de complezență, de oamenii care nu îți aduc nimic bun sau te stresează. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Superluna se petrece în Casa a unsprezecea, în careu cu Marte din Casa a doua. Aici, trebuie să îți dai seama cât de mult investești în viitorul tău, nu al altora. Poate că dai bani aiurea, pe unele investiții pe care ți le recomandă prietenii. Dar tu unde ești în această ecuație? Spune clar ce îți place și ce nu. Întoarce-te la tine și gândește-te ce ai făcut pentru tine, nu pentru ceilalți. Te-ai dus la un film sau la o piesă de teatru, doar pentru tine? Ți-ai cumpărat o carte? Sau doar urmezi turma? Daca unele planuri de viitor le vei opri, îți vei face altele. Trebuie să fii mai îndrăzneț. 

Pe 17 octombrie, avem Luna Vânătorului. Despre ce vorbește această Superună Plină, potrivit Almanahului Fermierilor?

Rac/Ascendent în Rac

Superluna Plină are loc în Casa a zecea. Aduce un sfârșit și un început pe plan profesional. Tu decizi dacă va fi un început sau un sfârșit, dar acestea pot fi legate. Unii dintre voi pot descoperi că vor mai multă independență. Nu uita că Marte este în semnul tău și face careu cu Superluna. Deci îți aduce o stare în care nu îți mai găsești locul la serviciu sau în relația cu șefii. Vrei altceva, să se termine totul, ca să o iei de la capăt. Luna este guvernatorul tău, așa că nu este vorba despre a-i schimba pe alții, ci despre a face tu o schimbare. Caută un loc muncă, renunță la a aștepta să se întâmple ceva. 

Leu/Ascendent în Leu

Această Superlună nu te supără atât de mult. Ea are loc în Casa a noua și te ajută să iei decizii dacă vrei să te muți din țară, dacă vrei să călătorești, să te întorci în țară ori să urmezi o nouă formă de învățământ. Singurul lucru la care trebuie să ai foarte mare grijă: procese, chestiuni legale, juridice, fiindcă poți trece cu vederea foarte ușor anumite elemente. Ochii mari, urechile ciulite și fii pregătit dacă ai de discutat cu avocați. De asemenea, ai foarte mare grijă și la călătorii. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Superluna va fi la tine în Casa a opta, care discută despre resursele cu ceilalți, despre fricile tale și lucrurile ascunse. Este cazul să nu te mai minți, mai ales dacă s-au întâmplat în familia ta anumite lucruri din punct de vedere financiar care nu ți-au convenit. Dacă nu le accepți și le înțelegi, așa o să se continue și de acum înainte. Trebuie să pui piciorul în prag, iar dacă cineva și-a bătut joc de bugetul familiei, acest lucru trebuie să înceteze. Iar dacă acum intri într-o negociere, bate cu pumnul în masă. Și reține că nu toată lumea este bună și perfectă, ci toți vor să ciugulească ceva de la tine. Mai ales de la cei care sunt implicați în partaje sau moșteniri. Nimeni nu este bine intenționat în această perioadă.

Superluna Plină în Berbec de pe 17 octombrie. Afirmații care aduc dinamism, starturi noi și neînfricare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Mercur în Scorpion, din 13 octombrie. Ce lecții aduce pentru fiecare zodie?

Daniela Simulescu Foto emisiune

Superlună Plină în semnul Berbecului, pe 17 octombrie. Daniela Simulescu: "Va fi ca o găleată de apă rece peste față!”

Sursă foto: Freepik

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Lună Plină și Venus în Săgetător

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

pixel