Urmatoarele PATRU zodii primesc mesaje de avertizare de la astre. "Resimți un sentiment clar de epuizare!"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată care sunt previziunile pentru următoarele PATRU zodii!

Luna Plină din Vărsător de pe 1 august va produce tensiuni serioase celor cu marcaj fix în astrogramele natale.

Deci, discutăm despre Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Cum Soarele și Luna vor fi în careu de semn cu Jupiter și Uranus, este posibil ca aceștia să facă tot felul de conexiuni bizare, excentrice pe moment, dar cu sens pentru viitorul apropiat. În plus, apare nevoia de eliberare și detașare. Sau dezlipire de obiceiuri, stări, tipare mentale.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină care se va petrece azi, la voi activează axa 4-10. Iar acest lucru o să te provoace foarte mult din punct de vedere profesional. De asemenea, nici pe planul familial lucrurile nu sunt mai simple. De fiecare dată când apare o Lună Plină pe această axă, este un moment în care te vezi nevoit să împaci și capra și varza. 

Cu alte cuvinte, te vezi nevoit să performezi și la serviciu, și acasă. Dar lucrurile nu sunt ușoare, pentru că oricum ai da-o sau orice ai face, tot vor apărea anumite crăpături în ambele părți.

Tu resimți un sentiment clar de epuizare. Pentru că știi că ai muncit și te-ai străduit, dar viața nu se întâmplă precum ți-ai dorit tu. 

De asemenea, Venus retrogradă în Casa a 4-a aduce și dispute cu familia. Pot să apară numeroase discuții, șicanări, atunci când te aștepți mai puțin. Mai mult, rudele îți pot spune niște lucruri care nu îți convin sau care hiar te dor. Sau tu reușești să rănești anumiți membrii ai familiei. Ești destul de stingherit în această săptămână. 

Însă, Venus retrogradă în Casa a 4-a ajută mult pe cei care vor să își decoreze un colțișor sau să se mute. Nu ezita să folosești această perioadă ca să întrebi, să cauți cei mai buni meșteri sau orice ai nevoie. 

Trigonul dintre Jupiter și Marte care se petrece odată cu Luna Plină din Vărsător este bun pentru cei care își doresc să fie romantici, pasionali sau creativi.

Leu/Ascendent în Leu

În primul rând, Luna Plină în Vărsător este în Casa a 7-a. Așa că vei fi provocat din punct de vedere relațional, apar multe situații atât pe plan personal, cât și profesional. Marte din Casa a 2-a în trigon cu Jupiter din Casa a 10-a spune că, din punct de vedere profesional, poate fi un moment favorabil să ceri o mărire, o renegociere. Sau să găsești și o altă resursă de a face bani.

Mai mult, Venus este retrogradă în Leu. Tot în semnul tău se află și Lilith, alături de Soare, până la 23 august. Se pot întâmpla două situații. O parte din voi va fi foarte exuberantă și dornică de viață, dar o parte dintre nativii Leu va fi destul de introvertită, timidă sau liniștită.

Unii Lei pot să atragă adevărate minuni în viața lor, în timp ce alții vor dori să se retragă puțin. Așa că, cei care au concedii și vor să se distreze, sunt îndemnați să o facă. Cei care au o perioadă mai liniștită, pot profita de ea în tihnă.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Tu vei avea situații neprevăzute în zona profesională. Fix acum când începeau să se miște lucrurile pe acest plan, te vezi nevoit să te ocupi de lucruri legate de familie, de casă sau de partener.

Guvernatorul tău, Marte, face azi un trigon cu Jupiter și, oarecum, te ajută să găsești oamenii potriviți, care să te ajute. Poate fi o săptămână bună, dar depinde și de tine. Nu te sfii, intră în grupuri, pune întrebări, începe parteneriate noi și vezi ce se întâmplă.

Pe parte afectivă, faptul că Venus este în continuare retrogradă, te îndeamnă să nu iei decizii importante pe acest plan cel puțin câteva săptămâni de acum încolo.

Mai degrabă relaxează-te, distrează-te.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină se petrece în semnul tău, iar Venus este retrogradă în Casa a 7-a. Pe lângă partea afectivă, mai trebuie să discutăm un lucru și să ne aplecăm atenția asupra acestei Luni Pline. De obicei, când avem o Lună Plină, vorbim de emoții. Însă, semnul Vărsătorului este cel detașat, rece, care evită orice emoție.

Când ai o Luna Plină în semnul tău, în conjuncție de semn cu Priapul, mulți dintre nativii Vărsător nu vor avea cum să scape de niște excese emoționale. Acestea te pot urmări în această zi. 

Ai face bine să te concentrezi doar asupra emoțiilor în această săptămână.

Poți să citești și: Ce lecții trebuie să învețe Leii în următoarele luni? Vor fi protagoniștii acestei veri!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel