Uranus retrograd până pe 29 ianuarie 2025. Șase zodii dau piept cu schimbări radicale!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
De mâine, 1 septembrie și până la final de ianuarie 2025, Uranus va fi retrograd în Taur.

În perioada 1 septembrie 2024 – 29 ianuarie 2025, Uranus va fi retrograd în Taur.

În astrologie, Uranus reprezintă schimbările bruște, inovația, revoluția și neconvenționalul. Este considerată o planetă a individualității și a originalității, fiind guvernatorul modern al zodiei Vărsător.

Uranus este văzut ca un simbol al libertății și al dorinței de a rupe tiparele tradiționale. Energia sa aduce surprize, transformări bruște și evenimente neașteptate. În harta natală, Uranus indică domeniul în care o persoană tinde să fie inovatoare, rebelă sau diferită de normă. 

Dar semnul Taurului?

Este un semn de pământ, ceea ce înseamnă că este practic, răbdător și concentrat pe lucruri tangibile și concrete. Taurul este cunoscut pentru natura sa loială, determinată și pentru dorința de a-și construi o viață confortabilă și sigură. 

Uranus este planeta schimbării, a revoluției și a imprevizibilului. Acolo unde Taurul caută să păstreze și să conserve, Uranus intervine cu dorința de a rupe tiparele și de a introduce ceva nou, uneori șocant, alteori eliberator.

Uranus va tranzita semnul Taurului până în anul 2026 și este capabil să schimbe lumea, într-un mod în care nu ne-am fi așteptat.

Taur/Ascendent în Taur

Cu Uranus retrograd în semnul tău, vei avea parte de amintiri memorabile, atât datorită, cât și din cauza influenței sale. Cei care au învățat să fie flexibili vor beneficia din plin de această retrogradare, deoarece vor avea curajul să îndrăznească și să aleagă noi posibilități fără teama de pierderi. În schimb, cei mai rigizi riscă să fie purtați de un "uragan" al schimbărilor neașteptate. În această perioadă, nu este momentul să urmezi aceleași căi bătătorite; schimbarea și adaptabilitatea sunt cheia pentru a trece cu succes prin provocările aduse de Uranus.

Horoscop 2025 Taur

Rac/Ascendent în Rac

Dacă planurile tale pentru viitorul apropiat implică dependența de alții, este bine să le reconsideri! Retrogradarea lui Uranus îți va aduce surprize neașteptate în cercul social, iar relațiile cu prietenii vor fi instabile. Ai putea dori sa-ți faci noi cunoștințe, dar aceste relații vor fi efemere. Pe de altă parte, retrogradarea lui Uranus în casa a unsprezecea are și un avantaj: vei deveni mai tolerant și mai deschis la diversitatea din jurul tău.

Marte în Rac, din 4 septembrie. Astrologul Daniela Simulescu: "O să fim precum o oală sub presiune!"

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Uranus retrograd în casa a opta, vei avea dificultăți în a scăpa de datoriile mai vechi; acestea s-ar putea să reapară neașteptat în următoarele luni. Bugetul comun va fi destabilizat, iar dacă depinzi financiar de altcineva, s-ar putea să nu mai poți conta pe acea persoană. În această perioadă, va trebui să nu iei crizele financiare prea în serios și să accepți că viața poate fi imprevizibilă și complicată. Adaptabilitatea și răbdarea vor fi de baza pentru a trece  prin aceste provocări.

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Uranus retrograd în casa a șasea, vei observa instabilitate în două domenii importante: munca și sănătatea. Rutina zilnică va fi afectată, ceea ce ar putea duce la stres suplimentar. La serviciu, este posibil să nu te poți baza pe nimeni și nimic, dar acest lucru poate avea și un aspect pozitiv, făcându-te mai independent. Dacă ai dorit să fii mai rebel la locul de muncă, acum este momentul să îți exprimi acea dorință. De asemenea, ar putea fi un moment potrivit pentru a căuta un nou loc de muncă sau pentru a miza pe alternative care să îți ofere mai multă libertate și satisfacție.

Ce aduce Jupiter pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie 2025

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Uranus retrograd în casa a cincea, s-ar putea să te confrunți cu surprize neașteptate în relația cu copiii sau în ceea ce privește activitățile și pasiunile personale. Dacă ai ignorat până acum pasiunile tale, vei fi forțat să te ocupi de ele, indiferent dacă dorești sau nu. În această perioadă, vei fi mai puțin dispus să accepți relații sau abordări foarte conservatoare. Este un moment excelent pentru cei care lucrează în domenii creative, deoarece Uranus aduce oportunități de inovație și expresie personală în aceste domenii.

Axa destin-karma pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn. „Vei trece prin evenimente extreme legate de carieră.”

Pești/Ascendent în Pești

Retrogradarea lui Uranus în casa a treia va fi benefică pentru tine! Vei găsi curajul să îți urmezi ideile îndrăznețe pe care le-ai evitat până acum și vei comunica într-un mod inovator. În această perioadă, vei deveni mai puțin preocupat de părerea altora și vei alege studii sau domenii neconvenționale. Așteaptă-te la o perioadă dinamică, în care plictiseala nu va avea loc.

Calendar astrologic 2-8 septembrie 2024: Lună Nouă în Fecioară și conjuncție Lilith-Nodul Sud

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?