Uranus, planeta surprizelor. În ce semn era când te-ai născut și ce spune asta despre generația ta
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Uranus străpunge realitatea și structurile create de Saturn. Cu alte cuvinte, priveşte atent la Uranus pentru a înțelege schimbările bruște din viaţa ta, precum și din lume. Și dacă Uranus formează conexiuni cu puncte și planete personale, cum ar fi Soarele sau Luna în harta natală, trăsăturile acelor puncte și planete pot fi sporite în personalitatea ta.

Uranus este o planetă importantă în astrologie, reprezintă șocuri, schimbări bruște, știință, tehnologie și inovație. Descoperită în 1781, din întâmplare, este considerată o „planetă modernă” (față de Marte). Este, de asemenea, guvernatorul modern al semnului Vărsător.

Uranus petrece aproximativ șapte ani într-un singur semn (uneori puțin mai mult, deoarece se retrogradează) și durează 84 de ani pentru a parcurge întregul zodiac. Aceasta înseamnă că grupuri mari de oameni din generații au același semn Uranus, de fapt, Uranus este uneori numit „planetă generațională”. Acum Uranus este în Taur, unde va rămâne până în 2026. Detalii aici

Cheia pentru a lucra cu o planetă atât de neregulată și imprevizibilă este să te aștepți la surprize. Uranus este despre originalitate și, în acest moment, se deplasează prin semnul  Taurului până în 2026. Acest tranzit influențează ceea ce apreciem ca societate globală și în interiorul nostru. Mulți dintre noi vom face schimbări bruște.

Unde era Uranus la nașterea ta și ce anume spune asta despre tine și despre generația ta?

URANUS ÎN BERBEC (1927-1935; 2010-2019)

Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul este despre sine. Există un motiv pentru care creșterea „selfie-ului” și a influencer-ilor (precum familia Kardashian) s-au întâmplat în timpul ultimului tranzit al lui Uranus prin acest semn! Cei născuți în timp ce Uranus se afla în Berbec se referă la libertatea individualității.

URANUS ÎN TAUR (1935-1942; 2019-2026)

Uranus a intrat în Taur în 2019 și în prezent schimbă valorile și sistemul nostru monetar - de aceea Bitcoin și criptomoneda sunt subiecte fierbinți în acest moment. Taurul stăpânește bogăția materială, dar și lumea și mediul nostru natural, cerând schimbări și progrese pentru un viitor mai luminos. Oamenii născuți în timp ce Uranus este în Taur tind să adopte o abordare unică a modului în care câștigă bani. Ele pot fi, de asemenea, axate pe durabilitate.

URANUS ÎN GEMENI (1942-1949)

Gemenii guvernează comunicarea, astfel încât Uranus, în acest semn de aer vorbăreț, poate aduce pe cineva care schimbă și perturbă norma socială și comunicarea cu ceilalți. Ultima dată când s-a produs acest tranzit a fost din 1941 până în 1949, în timpul celui de-al doilea război mondial. Oamenii născuți cu Uranus în Gemeni în anii '40 au avut o mână majoră în mișcările sociale radicale din anii '60. Uranus va reintra în Gemeni în aprilie 2026.

URANUS ÎN RAC (1948-1956)

Racul guvernează tradiția, casa și familia și cei cu Uranus în acest semn pot avea opinii „alternative” în aceste zone. Uranus poate provoca o scuturare în ideea a ceea ce este „normal” în unitatea familială, așa cum a făcut-o când Uranus a fost în Rac între 1948 și 1956, în jurul începutului baby boom-ului după cel de-al doilea război mondial. Spre sfârșitul anilor '50, rolurile familiale au început să fie puse la îndoială (gospodina anilor '50), conducând la mișcările de egalitate între sexe din anii 1960 și 1970.

URANUS ÎN LEU (1955-1962)

Libertatea creativității este ceea ce a însemnat acest tranzit și îi putem mulțumi lui Uranus în Leu pentru că a alimentat expresia de sine brută, creativitatea și îngăduința din 1956 până în 1962. Adică, există un motiv pentru care rock and roll-ul a devenit foarte popular în acest timp! Nu poți încuia această energie într-o cuşcă! Oamenii născuți sub acest semn au tendința de a se răzvrăti dacă se simt înăbușiți creativ.

URANUS ÎN FECIOARĂ (1961-1969)

Fecioara reprezintă sănătatea, bunăstarea și rutina noastră. Ultima dată când Uranus a fost în Fecioară a fost din 1961 până în 1969, echivalând cu o creștere a vindecării alternative, a asistenței medicale mai accesibile și a soluțiilor pentru viața de zi cu zi. O abordare diferită a sănătății vine în mod firesc pentru cei născuți când Uranus era în Fecioară.

URANUS ÎN BALANȚĂ (1968-1975)

Conducând asupra egalității, relațiilor, iubirii și frumuseții, Uranus în Balanță vrea să rescrie complet și să revoluționeze regulile jocului de dragoste. Uită-te la ultima dată când Uranus a fost în Balanță, din 1968 până în 1975: Această perioadă de timp a avut loc răscoala Stonewall, care a declanșat mișcarea modernă LGBTQ +, discutarea drepturilor de avort în SUA cu Roe v. Wade, creșterea mișcărilor anti-război și normalizarea divorțului.

URANUS ÎN SCORPION (1974-1981)

Sexualitatea, nevăzutul, cercetarea și crizele sunt toate sub semnul Scorpion. Cei cu această plasare s-au născut între 1974 și 1981 și probabil vor căuta să facă actualizări ale lumii pe baza propriilor lor experiențe intense. Ultima dată când Uranus a fost în Scorpion a fost un tranzit extrem de provocator, care a văzut începutul epidemiei HIV / SIDA, care a dus la o pierdere gravă și tragică a vieții și la o nevoie disperată de cercetare și progrese științifice.

URANUS ÎN SĂGETĂTOR (1981-1988)

Nu există nici o restricție a credințelor, a filozofiei și a gândirii atunci când vine vorba de această plasare a lui Uranus. Cei născuți între 1981 și 1988 îl au pe Uranus în Săgetător în harta natală și este firesc pentru ei să respingă modurile de gândire învechite. Poți vedea acest manifest cu milenii mai vechi care au schimbat atâtea norme sociale.

URANUS ÎN CAPRICORN (1988-1996)

Uranus în Capricorn a avut loc între 1988 și 1996, iar influența sa este evidentă în generația născută sub acest tranzit. Au o puternică nevoie de a schimba, perturba și reforma complet tradiția și structurile învechite. Poți vedea acest lucru ca fiind respingerea zilei normale de lucru 9-5 și adoptarea idealurilor progresive.

URANUS ÎN VĂRSĂTOR (1995-2003)

Uranus stăpânește semnul Vărsătorului, astfel încât inovația și progresul în tehnologie și umanitarism pot apărea în timpul acestui tranzit. Oamenii născuți între 1995 și 2003 îl au pe Uranus în Vărsător în topurile lor și nu își pot aminti o lume fără internet. De asemenea, tind să aibă valori mai progresiste și revoluționare centrate în ceea ce este mai bun pentru colectiv - vedem Greta Thunberg.

URANUS ÎN PEȘTI (2003-2011)

Peștii guvernează creativitatea, spiritualitatea, sănătatea mintală și compasiunea. În timpul acestui tranzit, discuțiile despre vindecarea mentală și spirituală alternativă au devenit mai proeminente și mai puțin tabu. Cei născuți cu Uranus în Pești sunt poziționați în mod natural pentru a face schimbări radicale în aceste zone ale vieții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel