Uranus în Taur. Schimbări uluitoare pentru TOATE zodiile până în 2026
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Uranus va traversa semnul Taurului până în 2026! Iată de ce aspecte trebuie să țină cont fiecare zodie/ascendent.

Uranus aduce schimbări inevitabile în viețile noastre, indiferent dacă le dorim sau nu. Este o planetă asociată cu excentricitatea și revoluția în toate aspectele vieții, inclusiv în modul în care ne prezentăm și în ceea ce privește tot ce este neconvențional și transcendent regulilor.

Cu Uranus ce tranzitează semnul Taurului până în 2026, se anticipează schimbări semnificative în lume, într-un mod surprinzător și neașteptat.

Berbec/Ascendent în Berbec

Nativii Berbec au oportunitatea să exploreze noi talente în domeniul financiar, deși pot întâmpina instabilități și fluctuații. Este important să nu își dorească ceea ce au alții, ci să descopere doar ceea ce li se potrivește lor în mod personal.

Taur/Ascendent în Taur

Fiindcă Uranus se află în semnul lor, Taurii ar putea fi afectați de schimbări surprinzătoare. Rutina și ordinea pe care le aveau stabilite în viață ar putea fi schimbate, în special dacă au evitat să facă schimbări în ultimii ani.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Uranus va intra direct în sfera gândurilor ascunse, astfel că Gemenii vor fi nevoiți să învețe să renunțe. Vor avea idei de evadare.

Rac/Ascendent în Rac

Uranus va intra în sfera planificărilor. Știm deja că nativii Rac sunt cunoscuți pentru atașamentele lor puternice și serioase față de familie. Prin urmare, ar putea să le modifice niște planuri legate de această sferă importantă a vieții lor.

Leu/Ascendent în Leu

Uranus va produce schimbări dramatice în ceea ce privește cariera, inclusiv locul de muncă, relațiile cu șefii și echipele. Există posibilitatea să fie mereu în căutarea altor oportunități de muncă până în anul 2026.

Venus în Leu până pe 5 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Fecioarelor li se vor schimba credințele și tot ceea ce ține de spiritualitate sau de divinitate va fi pus serios la încercare. În schimb, li se va deschide calea către călătorii.

Balanță/Ascendent în Balanță

Nativii Balanță vor fi implicați în investiții, câștiguri, pierderi sau chiar falimente. De asemenea, casa resurselor pe care o împart cu partenerul lor va fi supusă unor presiuni. Există posibilitatea de divorț sau de a primi moșteniri în această perioadă.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este posibil să apară parteneri mai diferiți, mai ales că s-ar putea să îți dorești persoane care sunt mai nonconformiste și distincte. Totuși, este important să fii atent la relațiile care nu funcționează.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Uranus va influența zona locului de muncă, a rutinei și a relațiilor cu colegii. Săgetătorii vor fi cei care vor căuta mereu joburi neobișnuite sau meserii la care alții nu s-au gândit.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Uranus va activa Casa iubirii, a dragostei și a creativității. Este posibil să observi că ești mai dornic să faci gesturi romantice sau să oferi cadouri. De asemenea, unii nativi ar putea să își dorească să aibă copii sau să apară un copil în viața lor în această perioadă.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Este posibil ca relația ta cu familia să cunoască schimbări. Pot apărea situații aparent neplăcute cu membrii familiei, care ar putea să îți sublinieze că, indiferent de ce se întâmplă acasă, tu nu îți pierzi libertatea.

Pești/Ascendent în Pești

Nativii Pești vor experimenta schimbări în zona comunicării și a cursurilor. Vor aborda învățarea într-un mod diferit și vor fi extrem de pasionați de tehnologie. De asemenea, este posibil să apară distanțări în relațiile cu frații sau surorile lor.

Scrisori de la astre pentru TOATE semnele zodiacului. Care vor fi cele mai afectate de mesajele primite?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 7-13 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

pixel