Uranus în Taur până în 2026. Care sunt provocările și surprizele plăcute pentru fiecare zodie?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Uranus tranzitează semnul Taurului până în 2026! Iată la ce trebuie să fie atentă fiecare zodie/ascendent.

Uranus aduce schimbări în viața noastră, indiferent dacă ne dorim sau nu. Această planetă reprezintă tot ceea ce este excentric și revoluționar în ceea ce privește înfățișarea, dar și tot ce este diferit și nu respectă reguli. Reprezintă locul unde suntem geniali, dar și unde ne gândim la viitor, la internet, la tehnologie, conform astrologului Daniela Simulescu.

Uranus va tranzita semnul Taurului până în anul 2026 și este capabil să schimbe lumea, într-un mod în care nu ne-am fi așteptat.

Totodată, Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. 

Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele și vrea să aibă totul aranjat. Taurul este semnul banilor, al resurselor, reprezintă zona financiară în astrogramă. 

Dacă Taurul iubește atașamentele, Uranus le urăște, așa că e posibil să ne confruntăm cu conflicte interioare. Cert este că surprizele se vor ține lanț de la an la an în toate domeniile.

Berbec/Ascendent în Berbec

Nativii Berbec au ocazia să descopere noi talente în zona financiară, care pot cunoaște destabilizari și fluctuații. Dar reține un lucru: nu râvni la ceea ce au ceilalți, ci doar descoperă ceea ce ți se potrivește ție, punctual. Uranus nu își dorește să fii la fel cu toată lumea, așa că nu te mai gândi cum să faci să primești ce au alții. Creează-ți propria cale!

Taur/Ascendent în Taur

Uranus se află în semnul lor, așa că Taurii pot fi luați pe sus de toate schimbările apărute. Tot ce aveau așezat, mica rutină, dar și ordinea în viață pot fi date peste cap, mai ales dacă nu au vrut să modifice nimic în ultimii ani. Astrologul le recomandă ca acolo unde văd și simt că nu apar rezultatele așteptate, să verifice dacă nu cumva există o cale diferită pe care o pot aborda.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nativilor Gemeni le place să schimbe la suprafață. Îmbrățișează experimentarea și diversitatea, dar pe undeva, în subconștient, se tem să nu piardă. Uranus o să vină fix în zona gândurilor ascunde, așa că sunt nevoiți să învețe să renunțe. Gemenii vor avea idei de evadare. Și, trebuie să aibă grijă și la somn, dar și la problemele mai vechi de sănătate, pe care poate le-au neglijat.

Rac/Ascendent în Rac

Uranus va intra aici pe partea de planuri. Știm deja că nativii Rac au atașamente mari și serioase. Așa că Uranus s-ar putea să le dea peste cap niște planuri în legătură cu familia. Tot Uranus este cel care schimbă și modul de învățare, deci există posibilități însemnate de dezvoltare personală. Acești nativi pot vedea viitorul cu alți ochi.

Leu/Ascendent în Leu

La Lei, se schimbă dramatic tot ce înseamnă carieră, fie că vorbim despre muncă, șefi sau echipe. Vei fi mereu în căutare de alte locuri de muncă până în anul 2026. Li se recomandă să accepte schimbarea, iar dacă vor să treacă mai ușor peste acest interval, să își îndrepte atenția către domeniul media sau către tehnologie.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Fecioarelor li se schimbă credințele și tot ce ține de spiritualitate sau de divinitate va fi pus serios la încercare. În schimb, acestor nativi li se deschide și calea spre călătorii. Ai putea să încerci să vizitezi locuri complet noi, dar și să apelezi la studii total diferite de ceea ce ai făcut până acum.

Balanță/Ascendent în Balanță

Nativii Balanță sunt cei care vor investi, vor câștiga, vor pierde sau chiar vor da faliment. De asemenea, casa resurselor pe care le împart cu partenerul o să fie și ea încercată. Poți divorța sau poți primi moșteniri. Acești nativi pot începe și afaceri, mai ales că doresc mai mult pericol decât de obicei. Ai mare grijă și la relația cu băncile.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ce zonă va fi supusă atenției cu Uranus în Taur? Zona partenerială și zona relațiilor. Pot apărea parteneri diferiți, mai ales că s-ar putea să îți dorești persoane mai diferite și mai nonconformiste. Dar trebuie să ai grijă la relațiile care nu funcționează. Este posibil să te trezești cu tot felul de situații, care de care mai bulversante. Se anunță multă instabilitate în zona emoțională, așa că ești nevoit să te reinventezi.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Uranus o să apară în zona locului de muncă, a rutinei și a relațiilor cu colegii. Săgetătorii vor fi cei care își vor căuta mereu joburi ciudate sau meserii la care alții nu s-ar fi gândit. Unele din ele pot fi inclusiv în zona ezoterică. Ba mai mult, nici nu o să mai dorească să iasă atât de mult, să plece sau să iasă în evidență. Vor pune mai mult accent pe zona practică.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Uranus activează aici Casa iubirii, a dragostei și a creativității. Poți observa că ești mai dornic să faci gesturi sau să oferi cadouri. Unii nativi își pot dori copii sau apare un copil în viața lor. Mai mult, unii nativi își pot descoperi pasiuni mai practice. Se vor simți ca niște copii în următorii ani.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tot ce înseamnă casă poate să vină cu unele surprize pentru nativii acestui semn de aer. Dacă vrei să cumperi o casă, va fi una diferită de a celorlalți. O să se schimbe și relația cu familia. Se pot întâmpla lucruri aparent neplăcute cu membrii familiei, care îți pot arate că indiferent ce se petrece acasă, tu nu pierzi din libertate.

Pești/Ascendent în Pești

Nativii Pești vor schimba zona comunicării și a cursurilor. Vor învăța diferit și vor fi extrem de pasionați de tehnologie. S-ar putea să existe niște depărtări de frați sau de surori. Mulți nativi pot începe să scrie și să fie mai vorbăreți. Au nevoie să iasă mai mult în față cu descoperirile lor.

Poți să vezi și: Uranus în Taur până în 2026: Vedem și abordăm diferit resursele. Femei la conducere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel