Unul dintre cei mai buni ani în dragoste pentru o ZODIE DE APĂ
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 01 feb 2023, 12:42
2023 va beneficia de câteva evenimente astrologice demne de luat în seamă. Beneficiile pe plan amoros vor fi oferite în special de tranzitul lui Jupiter în Taur, dar și de Nodurile Lunare pe axa Berbec-Balanță. Iată care este semnul de apă care o să aibă unul din cei mai buni ani la acest capitol!

Vrei să afli mai multe despre horoscopul dragostei? Acest an este important pe plan amoros.

În următoarele luni, o să urmărim în prim plan retrogradarea lui Venus, care o întruchipează pe Afrodita. Va retrograda în semnul Leului, între 23 iulie și 4 septembrie.

Așa că, relațiile pot fi testate, dar pot să vină și oportunități noi în planul relațiilor. Venus retrogradă o să facă o conjuncție și cu Lilith, dar și un careu cu Uranus. Ce înseamnă asta? Că pot apărea situații destul de incitante în acest an.

În plus, atunci când Venus este retrogradă, apar și șanse de a intra în contact cu foști parteneri. Pot să vină idile intense, dar scurte, dar și decizii importante, referitoare la relația în care suntem. Și să nu uităm că Venus va retrograda în semnul Leului, deci vor apărea multe scântei. Putem spune că această retrogradare va oferi un test suprem, pentru orice relație.

În 2023, contează și Jupiter, planeta abundenței. O să fie în tranzit în Taur, de pe 16 mai, până la final de 2023. Ce aduce acest tranzit? O să-i convingă pe mulți să caute relații stabile sau pe alții să oficializeze relațiile în care sunt. Nu vorbim musai despre relații care aduc fluturași în stomac, ci mai degrabă despre legături calme, mai pragmatice.

În final, tranzitul lui Saturn în Pești, de pe 6 martie, o să ne maturizeze. Ne deschide ochii și ne arată dacă suntem în relații toxice. Dacă suntem mințiți sau dacă ne sacrificăm.

Totodată, amintim și de sextilul dintre Saturn și Jupiter. Asta o să le ofere sprijin celor care se află în relații vechi, dar care s-au blazat. Aceste persoane își pot căuta rutine noi. Își pot îndrepta atenția către un stil de viață mai condimentat, dar și către legături care să le pună la dispoziție mai mult confort.

Ce zodie va avea un an interesant pe plan amoros? Este vorba despre semnul de apă al Scorpionului!

Ei bine, la tine, de pe data de 6 martie, Saturn o să tranziteze Casa a 5-a, a iubirii. La care se adaugă faptul că din mai, Jupiter o să își înceapă mersul prin Casa a 7-a, a relațiilor.

Deci, ce urmează? Nativii Scorpion care sunt singuri pot găsi partenerul la care au visat dintotdeauna. Totodată, putem vorbi despre unul dintre cei mai buni ani din punct de vedere amoros.

Însă, astrologul Daniela Simulescu atrage și atenția acestor nativi. Pentru că ești cunoscut pentru impulsurile tale puternice, dar și pentru pasiunile profunde, o să vrei și în 2023 o relație care să te aducă în abis și să te scoată de acolo. Dar acest lucru nu va fi posibil.

Sextilul dintre Saturn și Jupiter o să te oblige să te maturizezi mai mult din punct de vedere afectiv. Așa că, ești îndemnat să cauți armonia, liniștea. Partenerii care să reziste la șantajul tău emoțional.

Nu în ultimul rând, toate aceste aspecte astrologice sunt potrivite și pentru cei care au nevoie de curaj să divorțeze sau care nu își mai găsesc locul în relația lor. Poți să ceri mai mult de la iubirea ta anul acesta.

Astrosens îți recomandă să citești și: Horoscop dragoste 2023. Iubire cu năbădăi pentru o ZODIE DE FOC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta...


Cele mai noi articole

Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta...

Ce creatură mitologică ești în funcție de zodie?

Află ce creatură mitologică ești, pe baza semnului tău...


Top citite
Sursă foto: Pexels

Transformări irevocabile pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Sursă foto: Pexels

Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

O zodie de foc se poate îndrăgosti iremediabil până la toamnă! 

Sursa: pixabay.com

Ce creatură mitologică ești în funcție de zodie?

Cross parteneri