Unde, cum și cu cine preferă Zodiile să se relaxeze în weekend
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Cu toții avem trăsături unice, însă atunci când vine vorba despre zodii, s-ar putea să vedem anumite caracteristici care se repetă în cazul Peștilor, de exemplu. Știm că aceștia sunt visători, idealiști și doresc să salveze lumea sau să-i protejeze pe cei mai puțin norocoși decât ei. Astăzi vorbim despre zodii în timpul liber, mai precis cum se poartă acestea în weekend. Unde preferă să meargă, ce anume doresc să facă și cu cine preferă să-și petreacă timpul.

Disclaimer: acest text este scris pentru amuzament, dar și pentru evidențierea unor trăsături generale. Nu dorim să supărăm zodiile. Totodată, nu vă gândiți doar la zodie atunci când citiți, ci la faptul că sunteți unici și aveți marcajul vostru special. 

Și acum să vedem, ce anume fac zodiile în weekend?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Cel mai probabil pentru weekend Berbecii preferă o excursie de o zi, în care să simtă că se mișcă, să simtă că îmbină mai multe activități într-una singură. S-ar putea să aleagă să plece cu bicicleta. În ceea ce privește locul, cel mai probabil la munte, sau undeva unde au cât mai multă natură. Or să aleagă și ceva obiective pe care să le viziteze (bifeze) în drumul lor. Cu cine? Asta rămâne de văzut pe moment, de cine are chef atunci, cu cine nu e certat, cu cine a revenit în relații bune. Berbecului oricum nu îi e teamă să plece nici singur, își face prieteni pe acolo, că doar e de gașcă, nu?

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii nu vor ști exact dacă să rămână acasă sau să plece pe undeva. E posibil să prefere să își petreacă weekendul în căminul lor, unde au tot confortul asigurat. Însă dacă pleacă, au deja totul stabilit. Au cumpărat biletele de tren de luna trecută, sau și-au făcut plinul, au provizii, au o listă cu tot ce este necesar. Unde merg Taurii în weekend? Într-un loc care să fie frumos, dar să aibă și ceva reputație bună. Poate o tură până la mare sau undeva unde este o cascadă spectaculoasă. Vor merge 100% cu partenerul de cuplu care nu a fost neapărat întrebat dacă da sau dacă ba.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii vor dori să se bucure de spontaneitate și nu vor planifica nimic. Se vor urca la volan și văd ei pe drum unde, ce și cum. Se vor lăsa purtați de curiozitate, dar și de lucrurile pe care le-au citit deja despre anumite locuri. E posibil să aleagă să meargă să viziteze orașe în care n-au mai fost, sau sate fascinante despre care au auzit, dar pe care nu au avut ocazia să le vadă încă. Cu cine? Cu prietenii desigur! 

Rac/ Ascendent în Rac

Racii se vor bucura de tihnă acasă, au așteptat întreaga săptămână ca să se vadă în sfârșit acasă, dulce casă. De ce ar pleca? Doar dacă intervine ceva neprevăzut, dă, Doamne, să nu fie cazul. Bine, fie, poate vor ieși ca să își viziteze rudele sau să meargă la un grătar la niște prieteni foarte apropiați de familie. Și cu asta deja știm cu cine vor dori să își petreacă timpul liber: prietenii apropiați, rudele, familia. 

Leu/ Ascendent în Leu

Aici există mai multe variante: weekend? Ce e ăla weekend când e atât de multă muncă de terminat? Leii au reputația de a se epuiza cu munca și s-ar putea să nu plece nicăieri, din contră, să profite că ar avea mai mult timp ca să-și pună ordine în munca rămasă din timpul săptămânii. Pe de altă parte, dacă au ceva aranjat, dacă au fost invitați undeva, vor alege să meargă pentru a nu-și face o imagine proastă. Dacă chiar vor să se distreze în weekend, e posibil să prefere un loc cu o reputație deloc ieftină unde vor merge fie cu prietenii, fie cu partenerul. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Și Fecioarele ar putea avea tendința de a rămâne acasă în weekend pentru că ar mai fi treabă de făcut, de aceea e posibil ca cei din jurul lor să cam tragă de ei ca să îi scoată afară din casă. Sunt super-perfecționiști, deci în weekend dacă se hotărăsc să plece vor alege un loc care să le fie pe plac din toate punctele de vedere: cost, transport, cazare, mâncare și așa mai departe. S-ar putea să dorească să petreacă la malul mării. Când vine vorba despre cine îi însoțește, ei bine, e pentru cine se nimerește, dar ei preferă să meargă alături de familie de cele mai multe ori. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Balanțele au visat cu ochii deschiși întreaga săptămână la armonia, liniștea și calmul weekendului. Nu au doar un plan, ci mai multe și li se pare că timpul nu e de partea lor în cazul acesta. Vor să meargă și în parc și la pădure și la munte, ar da o fugă și până la mare, dar câte chestii faine să faci într-un singur weekend? Vor să fie alături de alesul inimii lor, deci vor dori să meargă fără doar și poate alături de partener pe care îl vor implica în discuții interminabile despre zilele libere.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Scorpionii nu or să aibă un plan prea bine stabilit pentru weekend. Pe de o parte se vor bucura, pe de altă parte, parcă ceva nu e bine. Prețurile sunt cum sunt, condițiile de cazare așa și așa, mai bine rămân pe acasă decât să fie puși în cine știe ce situații neplăcute, lasă că știu ei mai bine. Eventual, or să dea o fugă până în parc sau la muzeu, undeva scurt așa, să nu se spună că nu au făcut nimic. Până seara își dau seama că iar au ajuns la mall și au cumpărat mai multe chestii decât aveau nevoie. Cu cine? Singuri, că doar nu era să stea să aștepte după alții.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Dacă e weekend e city-break. Unde? Oriunde! Cel mai probabil până la Viena, oricum a avut un super-noroc că a găsit bilete ieftine, mai ales acum că e nebunia asta cu zborurile. Nici nu se gândește să nu plece, este optimist, vede partea plină a paharului, a cănii, a ceștii de cafea, ce contează, distracție să fie. Cu cine? Cu partenerul de viață, dar și cu prietenii, merge și singur, important este să nu rateze ocazia. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Prima variantă este acasă, asta a așteptat toată săptămâna, să stea acasă, să își consulte planurile, să vadă ce liste mai sunt pe acolo, ce e de făcut săptămâna viitoare, cum să organizeze cumpărăturile, ce facturi mai sunt de plătit, cum să facă să fie bine pentru toată lumea. Dacă cineva insistă poate merge până la cofetărie să ia ceva cu ciocolată neagră și alune. Un mic răsfăț. O să fie ferm pe poziții și orice invitații va primi, o să rămână acasă, sunt alte chestii mai importante de făcut în weekend. Partenerul este invitat să ajute la planificare dacă vrea.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Este weekend! Da, momentul mult-așteptat este aici! Libertate, frate, da, o să meargă la mare sau măcar la piscină, iese la alergat mai mult decât a reușit să o facă în timpul săptămânii. În sfârșit timp pentru a pune în practică toate ideile pe care le-a avut pe tot parcursul săptămânii. Gândul îi este la plajă, la câteva cumpărături, dar și la supermarket să își ia niște scule care îi lipsesc ca să construiască un foișor șmecher în grădină. Cu cine? Oricine dorește să ajute este invitat, dar să sune înainte că cine știe ce intervine. 

Pești/ Ascendent în Pești

Weekendul e o chestie depășită. Peștii știu că pentru ei poate fi weekend în fiecare zi dacă vor. La fel și asta cu ziua de naștere, „ziua mea”, păi, ziua mea e în fiecare zi, de ce să mă agit atâta? Tot timpul e rost de distracție, putem merge să batem țara, nu e nevoie nici de planuri și nici de prea multe ingrediente. Cu cine? Cu toți prietenii, dar să vină și băiatul ăla pe care l-au luat în ultima vreme sub aripa protectoare, poate că o să-l ducă să vadă marea pentru prima dată, da, ar fi frumos. 

Ai citit și despre cum își îngrijesc zodiile corpul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel