Un nativ trebuie să-și recunoască greșelile! Vești de la astre pentru PATRU zodii
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile săptămânii pentru nativi. 

Pe 2 februarie, Mercur în Capricorn formează un sextil cu Neptun în Pești, aspect benefic pentru visare, vizualizare și manifestare. Chiar dacă rămânem pragmatici, este important să ne lăsăm purtați de imaginație. Amintirile sau emoțiile mai vechi pot contribui la conturarea viitorului nostru.

Pe 3 februarie, Venus în Capricorn formează un trigon cu Lilith din Fecioară. Venus simbolizează feminitatea și iubirea, în timp ce Lilith reprezintă independența și aspectele reprimate  ale sinelui. În prezența acestui aspect armonios, avem oportunitatea de a beneficia la maximum de influențele pozitive ale ambelor energii. Aveți curaj, fiți puternice, fiți independente, dragi femei, cu ocazia acestei conjuncții, iar pentru bărbați, nu uitați că există în interiorul vostru și energie de natură feminină și puteți folosi și voi resursele acestui eveniment astrologic marcat de curaj și independență. 

7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială

Iată previziunile săptămânale pentru nativi!

Taur/Ascendent în Taur

Venus face un trigon cu Jupiter din semnul tău, aspect care este minunat pentru tine. În această săptămână, ar trebui să te gândești la ce poți învăța astfel încât să fie benefic și valoros pentru tine. Orice îți priește, fie că este vorba de un curs sau de o carte în format audio. Fiecare informație pe care o acumulezi ar trebui să te facă să devii mai bun și să aduci un plus în viața ta.

Trebuie doar să fii dispus să înveți, deoarece niciun lucru nu va veni către tine fără să depui efort. Jupiter va rămâne în semnul tău până pe 26 mai, iar acesta apreciază evoluția, educația, expansiunea și călătoriile.

Zilele acestea sunt favorabile și pentru planificarea unei drumeții. Poți merge într-un alt loc sau chiar în altă țară, încercând să îți îmbogățești experiența culturală prin vizite la muzee, de exemplu.

Trigonul dintre Venus și Lilith de la sfârșitul săptămânii îi poate ajuta unii nativi să devină mai curajoși și să-și depășească limitele.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Astrologul îți recomandă să te ocupi de partea nevăzută a vieții. În loc să-ți petreci timpul uitându-te la un film, care nu-ți va aduce nimic, ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce ai făcut tu și la unde ai greșit.

Cu cât recunoști că nici tu nu ești perfect, cu atât viața ta va începe să fie cu totul altfel. În această săptămână, trebuie să ai grijă la cum îți investești resursele, nu doar cele financiare. Este vorba și despre timp, energie și dispoziție.

Rac/Ascendent în Rac

Venus din casa a 7-a formează un trigon cu Jupiter. Este un aspect minunat pentru cei care vor să se împace cu partenerul și să abordeze relația într-un mod diferit. Dacă ești singur, astrele sunt de partea ta să cunoști pe cineva în această săptămână.

Există și varianta în care nu ai o relație și nici nu îți dorești una. Este timpul să te bucuri de compania ta, în acest caz! Nu mai avea așteptări de la alții. Oamenii vor veni către tine atunci când vor vedea că ai standarde și că te bucuri de viață. Ieși cât mai mult din casă, chiar dacă o faci singur.

Dacă ceva te deranjează, ar trebui să faci un pas în spate și să îți dai seama care sunt motivele supărării. S-ar putea să îți dai seama că vinovatul ești tu în situație, nu cei din jur.

Leu/Ascendent în Leu

Este posibil să fi auzit că 2024 este anul carierei pentru tine. Cu toate acestea, astrologul Daniela Simulescu îți recomandă să te gândești și la rutină. Reflectează dacă în 2023 nu ai făcut totul mecanic. Încearcă să lași în urmă această practică și să faci lucrurile care îți plac. Ai nevoie ca acțiunile de zi cu zi să te bucure.

În această săptămână, stai departe de certurile cu colegii. Dacă te ocupi de treburi casnice sau mergi la cumpărături, nu te grăbi. Fii mai cumpătat în ceea ce privește cheltuielile.

Vezi și SĂPTĂMÂNĂ cu oportunități pentru Berbec, Scorpion și provocări pentru Vărsător, Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel