ULTIMUL CUVÂNT al lui Marte retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Marte și-a început retrogradarea în semnul Gemenilor pe 30 octombrie, unde va rămâne până pe 12 ianuarie. Să nu uităm că efectele lui se vor păstra până pe 25 martie! Care este ultimatumul lui Marte retrograd?

Pe 12 ianuarie, Marte își termină retrogradarea în semnul Gemenilor și își reia mersul direct. Însă, îi vom resimți efectele până pe 25 martie, când Marte iese de tot din Gemeni și va intra în Rac. Mercur va fi în continuare retrograd în Capricorn până pe 18 ianuarie, așa că va fi o săptămână plină de suișuri și coborâșuri, cu multă confuzie și agitație.

Fiindcă am adus în discuție o planetă personală, tranzitul lui Marte în Gemeni este unul puternic, stresant, dar cu destule avantaje. Ne-a dat viața peste cap în ultimele luni. Însă, nu înseamnă că pe 12 ianuarie, Marte va spune stop, ci din contră. Abia atunci o să-și arate mușchii.

Când Marte este retrograd, adică din luna octombrie a anului trecut, aduce şi foarte multă agresivitate. Fiind în Gemeni, semn guvernat de Mercur, vorbim de comunicare, de vorbe, de SMS-uri, de mail-uri, de toată zona aceasta, dar și de partea de transporturi. De aceea, se impune grijă mărită la toate drumurile pe care le faci, mai ales la cele pe distanță scurtă.

Berbec/Ascendent în Berbec

Ai grijă la tot ce ține de drumuri în aceste zile, fie că sunt scurte sau lungi și fii atent și la zona de transporturi. Poate cumperi o mașină sau începi o școală de șoferi și trebuie să fii cu ochii larg deschiși. Atenție și la toate documentele pe care le ai de semnat.

În Casa a treia, Marte este destul de agresiv în zona comunicării, așa că ai grijă ce spui.

Taur/Ascendent în Taur

Marte va fi în Casa a doua până în luna martie, așa că vorbim despre cheltuieli foarte mari, căci lui Marte în Gemeni îi place să cheltuiască. Apar pierderi, dar și noi metode de câștig, alte resurse, soluții. Poți să ceri o primă, un bonus,  mai mulți bani, nu sta în zona de confort.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Poți să observi că nu ai suficient curaj, că nu ai multă stimă de sine și că nu te bucuri nici de energie. Dar toate vor căpăta un suflu nou în următoarea perioadă și primești mai multă încredere odată cu intrarea lui Marte în mers direct în semnul tău.

Ai grijă la modul în care discuți cu ceilalți, s-ar putea să-i rănești cu ușurință. Pot (re)apărea și anumite probleme de sănătate.

Rac/ Ascendent în Rac

Marte s-a jucat destul cu subconștientul tău. Te poți gândi intens la rănile pe care nu le-ai tratat sau la fricile cele mai mari. Sănătatea mintală ocupă un loc foarte important până cand Marte își oprește retrogradarea.

Casa a 12-a era interpretată și ca fiind o casă a inamicilor, așa că îți poți da seama că cei din jurul tau s-ar putea să nu îți mai fie alături și să ai un mic șoc. Trebuie să-ți dai seama că nu alții sunt de vină, ci și tu.

Leu/ Ascendent în Leu

Marte în Casa a 11-a ți-a adus unele proiecte, discuții cu cu mai mulți colegi, evenimente, training-uri. Poți fi influențat de prieteni sau de proiectele personale.

De asemenea, pot fi blocaje referitoare la planurile pe termen lung. Ai grijă cu cine pleci la drum, în special pe partea de asociații sau organizații.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Marte retrograd în Casa a 10-a te poate ajuta să ai o poziție mult mai bună la locul de muncă, dar nu în modul cel mai simplu. Dacă ai vreun conflict mocnit cu unul dintre șefi, ai face bine să îl rezolvi cât încă mai poți.

Autoritatea ta poate fi știrbită, chiar dacă ți-ai recăpătat vocea.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mare grijă dacă planifici o călătorie sau pui la punct detaliile unui eveniment, din cauza retrogradării lui Marte în Casa a 9-a. Poți să-ți schimbi principiile și devii mai spiritual.

Partenerul este cam nehotărât, mai ales când discuți despre investiții majore. După 12 ianuarie, te vei înțelege mai bine cu acesta. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Marte este retrograd in Casa a 8-a, așa că ai grijă în continuare la problemele cu băncile sau cele referitoare la taxe și moșteniri! Pot să apară și riscuri financiare.

Casa a 8-a vorbește și despre riscuri mari de accidente sau lucruri pe care le faci și îți dăunează. Ai grijă!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Marte retrograd în Casa a 7-a pot reapărea momente instabile în relații. "Micul Malefic" te provoacă la certuri, discuții, înțepături sau decizii din impuls. Există riscuri în cadrul proceselor. Apare multă frică, multă furie, iar dacă ești singur, veți fi predispus la relații scurte.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Marte este în continuare retrograd în Casa a 6-a. Atenție la sănătate, apare riscul unor mici intervenții chirurgicale. Sau pot reapărea unele probleme de care nu ai avut grijă. 

Marte vrea să schimbi stilul de viață, deci activitățile de zi cu zi pot fi date peste cap. La job, problemele pot să apară, așa că ai răbdare, mai ales cu colegii.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Marte este retrograd în Casa a 5-a, a bucuriei, a pasiunilor, dar și a copiilor și a posibilelor investiții.

Nu este o perioadă bună să intri într-o relație nouă. Dacă ești deja într-un angajament, pot să apară îndoieli de tot felul. Relațiile cu copiii pot fi destul de tensionate. Poate reiei unele discuții legate de copii. Fie cei pe care îi ai, fie cei pe care îi vei dori.

Pești/Ascendent în Pești

Cu Marte retrograd în Casa a 4-a, a familiei, a refugiului interior, dar și a locuinței, te vei lovi de numeroase dispute în familie. Pot fi certuri pe case, pe pământuri, probleme cu actele, cu semnăturile, drumuri neplanificate, neînțelegeri.

Ai mai multă răbdare!

Vezi și: Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Berbecii au energie, Taurii se bucură de oportunități profesionale. Gemenii primesc încredere, Racii trebuie să învețe să se prioritizeze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel