Ultimele zile cu Venus în Rac. La ce trebuie să fie atente următoarele ȘASE zodii, pe ultima sută de metri?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 11 iulie, Micul Benefic își va încheia tranzitul în semnul Racului. Iată ce merită să aibă în vedere aceste semne din zodiac.

De pe 17 mai, planeta Venus, cunoscută și sub numele de Micul Benefic, a început tranzitul în semnul Racului, unde va sta până la data de 11 iulie.

Ce presupune acest tranzit? Vorbește despre valori precum armonia, loialitatea, sentimentul de apartenență și siguranță emoțională. De asemenea, încă avem timp să ne bucurăm de gesturi tandre și romantice, de afecțiune și de compasiune.

Ba mai mult, vulnerabilitatea noastră este cea care ne poate face chiar mai atrăgători în ochii celor din jur.

Iată la ce trebuie să fie atente următoarele zodii până la 11 iulie!

Taur/ Ascendent în Taur

În perioada în care Venus va tranzita Casa a 3-a a horoscopului tău, vei simți o deschidere și o dorință mai mare de a-ți exprima sentimentele și de a asculta cu empatie pe cei din jur. Vei fi mai înțelegător față de ceilalți și vei avea un talent oratoric remarcabil!

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va fi dulce ca mierea!

Rac/ Ascendent în Rac

Venus va rămâne în vizită in Casa întâi la tine până pe 11 iulie! Această perioadă aduce un val de senzualitate, romantism și plăcerea de a petrece timp acasă sau în vacanță alături de partener. Ești interesat de aspectul tău personal și îți dorești să investești în look-ul tău, poate chiar să faci schimbări în stilul vestimentar.

CINCI semne din zodiac care sunt prea dure cu ele însele. Cine sunt perfecționiștii horoscopului?

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Venus va tranzita Casa a 11-aîncă șase zile de-acum încolo, iar asta îți garantează o viață socială vibrantă și plină de momente de neuitat. În această perioadă, vei avea revelații despre oamenii din cercul tău social. Vei simți o conexiune mai profundă cu unii și vei deveni mai selectiv în legăturile tale.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu Venus, guvernatoarea ta, cea care tranzitează Casa a 10-a a carierei, cariera și statutul social sunt foarte importante pentru tine. În această perioadă, vei fi atras de evenimente care îți pot aduce beneficii profesionale și vei fi motivat să profiți de oportunități. Vei simți un impuls competitiv și vei dori să avansezi în carieră sau să obții o promovare. În ciuda concentrării pe viața profesională, este important să nu neglijezi deloc partenerul sau viața personală.

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus în Casa a 7-a promite un tranzit pe placul tău! Această poziționare accentuează romantismul în relații. Vei deveni mai blând și carismatic, dar mai ales vei face tot posibilul să menții armonia în relația ta. Cei singuri vor experimenta mai multe oportunități de întâlnire și conexiune.

Pești/ Ascendent în Pești

Venus în Casa a 5-a promite să aducă bucurie, distracție, creativitate, romantism și pasiune în viața ta. Vei savura momente pline de plăcere și divertisment. Încă mai ai timp să începi să alegi evenimentele la care vei participa, pentru a te bucura din plin de această perioadă favorabilă.

Lecții karmice pentru Berbec, Gemeni, Balanță și Scorpion până pe 15 noiembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

De ce înșelăm și care sunt motivele divorțului. Psiholog: „Dragostea cu forța te amenință!”

Freepik.com

Semnele că un bărbat este infidel. Psiholog: Simte o plăcere din a înșela pentru că este un joc și el câștigă!

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Emoții la extreme pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel