Ultimele ZECE zile cu Soarele în Rac. Provocări pentru Berbec, Leu, Capricorn și Vărsător
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 23 iulie, Soarele va intra în semnul Leului. Iată de ce provocări pot avea parte până atunci următoarele patru zodii!

Sezonul Racului va dura până pe 23 iulie. Resimțim nevoia de așezare a acestui semn din zodiac și suntem în căutarea siguranței, a confortului și a armoniei în cadrul familiei. Până la această dată, este recomandat să ne ocupăm de treburile casei sau de proiectele pe care le avem de îndeplinit la locul de muncă.

După 23 iulie, o să ne stea mintea doar la vacanță și la distracție!

Iată la ce trebuie să aibă grijă până atunci următoarele patru zodii.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Soarele este încă în tranzit în Casa a 4-a. 

Casa a patra este condusă de Rac și se află în partea de jos a roții zodiacului. Astfel, guvernează fundamentul tuturor lucrurilor și include casa ta, securitatea de bază, intimitatea și părinții tăi - în special mama ta, dar și copiii, îngrijirea, propriile abilități de mamă sau de părinte.

Așa că, până pe 23 iulie, este vorba despre casa ta, ca imobil, dar și despre refugiul tău interior. Pot să apară niște discuții cu membrii familiei tale. Sau vei fi nevoit să petreci mai mult timp pe acasă, cu rudele, indiferent dacă îți este sau nu pe plac compania lor. Poți să ai conflicte cu actuala familie sau să dorești să începi o familie cu cineva. Ce este important, până la această dată? Să creezi un colț în care să te retragi, ca să îți încarci bateriile așa cum se cuvine.

Leu/Ascendent în Leu

Tu ai Soarele în Casa a 12-a, așa că te simți, pentru o perioadă, ca într-un beci. Iar asta nu îți este neapărat pe plac. Mai ales că Venus, Marte și Lilith se află în tranzit în semnul tău. Însă, ca să îți fie bine, ar trebui să te mai retragi din când în când. Este posibil să te simți cam letargic, să nu dormi atât de bine.

De asemenea, provocarea ta este că ești sensibil și vulnerabil în această perioadă. Ai grijă mai multă de sănătate și ocupă-te de calitatea somnului tău. Ai grijă că nu cumva să îți iei asupra ta mai multe decât este cazul. În curând, tu vei fi sărbătoritul zodiacului, așa că meriți să fii cât mai liniștit, ca să te bucuri de energia Soarelui în semnul tău.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele se află în Casa a 7-a. Poți să simți nevoia să cunoști pe cineva nou. Însă, dacă ai o relație, lucrurile nu sunt prea roz. Tinzi să vezi totul exagerat, dramatizezi orice. Aștepți mereu o mișcare din partea partenerului de viață. Totuși, mai poți profita de următoarea perioadă ca să călătorești, să mergi la evenimente, la petreceri. Și ia-l cu tine și pe partenerul de viață. Până pe 23 iulie, caută compania cuiva. Nu îți face bine singurătatea.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vărsătorii și cei cu ascendent în acest semn de aer au Soarele în tranzit prin Casa a 6-a. Așa că, au încă foarte mult de muncă până pe 23 iulie. Apar o mulțime de treburi gospodărești, multă curățenie în locuință, vrei să le ai pe toate aranjate. Dar, ți se pare că muncești mult și nu vezi niciun rezultat palpabil. 

Și la serviciu ai multe de făcut. Te enervezi, pentru că ești nevoit să te ocupi și de treaba partenerului. Apar certuri și reproșuri pe această temă. Ar trebui să ai grijă la ce mănânci, la stilul tău de viață, la sănătate. Gestionarea stresului va fi o adevărată problemă pentru tine.

Poți să citești și: Zodia care TREBUIE să gestioneze atent stresul: "Este prioritatea ta numărul 1!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel