Trezirea la REALITATE pentru această zodie până pe 1 mai!
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu detalii legate de ce se va întâmpla săptămâna aceasta pentru următoarea zodie!

Este vorba despre Fecioare sau cei cu Ascendentul în Fecioară. Aceștia trebuie să se trezească la realitate!

Vă loviți deodată de realitate și s-ar putea să nu fie chiar plăcut. Venus se întâlnește în casa a 7-a cu Neptun și Jupiter și face un sextil cu Pluto. În astrologia clasică, aceste evenimente sună nemaipomenit, doar că în viețile unora asta înseamnă că vă cam zvârcoliți, este posibil să fie mult zbucium, multe întrebări, multă măcinare, iar acestea se lovesc de realitatea relațiilor, căci despre relații este vorba în cazul vostru. 

Sună alarma și vi se dă trezirea, ce anume faceți? Cum anume v-au ajutat toate obiceiurile pe care le-ați avut în ultimul timp? Este bine ce ați făcut? Sunteți deja pe drumul cel bun sau încă plutiți în victimizare nepermițând nimănui să se apropie de inima voastră?

Cei care sunteți într-o zonă neutră și care v-ați vindecat deja, cei care ați pornit pe drumul acceptării de sine și ați luat în seamă toate sfaturile astrelor de până acum, ei bine, veți trece mult  mai ușor peste provocările acestei săptămâni.

Cei care consideră că sunt pregătiți pentru o nouă relație, să iasă din casă, să se întâlnească cu oameni noi, deoarece aici este cheia desfășurării vieții voastre, aici trebuie să echilibrați balanța, în zona relațională. 

Însă trebuie să înțelegeți că oamenii nu or să vină la voi, nu or să vă caute ei sau dacă or să vă găsească, este posibil să nu meargă nimic sau să nu își dorească să aibă o relație cu voi din cauza faptului că vibrație pe care o transmiteți este aceea de victimă. Este multă furie acolo în interior care are nevoie de vindecare. 

Pe de altă parte, cei care doriți să vă lărgiți orizontul cunoașterii, să studiați, să vă informați, să citiți mai mult, ei bine, atunci energia săptămânii vă va fi alături și vă va sprijini în acest sens. La fel și în cazul unor călătorii pe care ați dori să le faceți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel