TREI zodii se bucură de o perioadă înfloritoare. DOUĂ zodii vor avea dezechilibre
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Ne aflăm în sezonul Vărsătorului. Deși este o perioadă bună pentru a fi sociabili și inovatori, nu toți nativii pot profita de această energie. Iată ce mesaje au astrele pentru tine!

La fiecare aproximativ 30 de zile, Soarele intră într-un nou semn zodiacal, iar în această perioadă toată lumea resimte predominant energia specifică acelui semn, indiferent de semnul lor solar.

Pe 20 ianuarie, Soarele și-a început tranzitul prin semnul Vărsătorului, dar nu într-un mod obișnuit, ci într-unul revoluționar, datorită unei conjuncții speciale cu Pluto.

În plus, sezonul Vărsătorului din 2024 va beneficia și de alte tranzite importante: Mercur, Venus și Marte. Iar, pe 10 februarie, vom avea și o Lună Nouă în acest semn. 

Am trecut de la energia riguroasă, serioasă și rece a Capricornului la cea detașată, liberă și revoluționară a zodiei guvernate atât de Uranus, cât și de Saturn. 

Până pe 19 februarie, vom deveni mai sociabili, toleranți, prietenoși și deschiși la tot ce este nou. Indiferent de domeniu. 

Iată cum sunt influențate zodiile!

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele se află în casa a 11-a, așadar este clar că vei fi atras spre cercurile tale sociale. Cu toate acestea, este esențial să îți faci timp pentru noi conexiuni acum. Această perioadă poate fi marcată de o agitație continuă, cu oameni care vin și pleacă. Este momentul ideal să te integrezi într-un grup social care se potrivește personalității tale. În plus, viitorul pare mai promițător în comparație cu luna precedentă.

Ți-ar prinde bine să citești și Ce aduce Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 februarie.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cu Soarele în tranzit prin casa a 9-a, se deschide oportunitatea pentru aventură și diversitate. Îți propui să aduci în viața ta noi conexiuni umane, să explorezi noi locuri și să te implici în proiecte noi, iar această perioadă se anunță benefică. În special după 5 februarie, când și Mercur, guvernatorul tău, a intrat în același semn. Nu lua totul prea în serios și bucură-te de experiențele noi. De asemenea, există șanse să călătorești mai mult sau să îți planifici anumite călătorii.

Rac/Ascendent în Rac

Odată cu Soarele care se plimbă prin casa a 8-a, se poate contura o situație de provocare între emoțiile tale și detașarea specifică Soarelui în semnul Vărsătorului. Îți este sugerat să ieși din zona de confort a vulnerabilității și să te conectezi mai profund cu ceilalți la nivel intelectual, în special cu partenerul. Chiar dacă simți că nu ai control total și că resursele tale de energie sunt în scădere, acest lucru poate indica necesitatea unei perioade de regenerare.

Leu/Ascendent în Leu

Cu Soarele care traversează prin casa a 7-a sub influența lui Pluto, iar în curând Mercur, Venus și Marte urmează să intre în aceeași casă, alături de Luna Nouă de pe 10 februarie, se anunță un sezon propice pentru a căuta confortul în plan relațional. Dacă ești singur și deschis pentru o nouă relație, ai toate șansele de reușită! Totuși, nu este momentul potrivit pentru a grăbi lucrurile sau pentru a lua relația la un nivel mai serios imediat. În cazul în care deja te afli într-un cuplu, bucură-te de această perioadă romantică, dar fii conștient că nu ar trebui să ai așteptări exagerate de la partener, ci să te implici conștient în relație.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu Soarele în tranzit prin casa a 6-a, care este asociată cu munca, probabil vei resimți o criză de gestionare a stresului. Este momentul potrivit să te ocupi de sarcinile administrative, de treburile gospodărești și să îți eficientizezi rutina zilnică. Această perioadă îți oferă o oportunitate de a-ți organiza mai bine programul și de a socializa mai mult cu colegii de muncă, stabilind prioritățile profesionale. Nu uita să acorzi atenție și sănătății tale în acest proces!

Ai văzut horoscopul lunii februarie? Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel