TREI zodii primesc atenționări de la astre. Cu ce se confruntă săptămâna aceasta?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu ne aduce informații despre următoarele trei semne din zodiac.

Azi, avem Lună plină în Scorpion. Acest eveniment astrologic promite să fie extrem de intens! Soarele din Taur aduce dorința de stabilitate, în timp ce Luna din Scorpion caută provocările și crizele. Ne putem aștepta la extremisme, tensiuni și explorări adânci, iar frica de trădare ar putea să ne bântuie.

Impactul acestui eveniment va fi mai pronunțat pentru cei cu semne fixe în astrogramă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Vor apărea tot felul de evenimente asupra cărora avem puțin control, deoarece o Lună Plină în semne fixe aduce perturbări în rutina noastră zilnică.

Pe 25 aprilie, Mercur își va încheia perioada de retrogradare în Berbec. Cu toate că va reveni la mișcarea directă, efectele retrogradării vor persista până pe 15 mai, când Mercur va părăsi semnul Berbecului. Trebuie să ținem cont că Mercur se va întâlni din nou cu Chiron, ceea ce aduce potențialul pentru conflicte și cuvinte dureroase. Totuși, această perioadă poate fi folositoare dacă gestionăm furia într-un mod constructiv.

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Previziuni pentru Berbec

Din păcate Marte, guvernatorul tău, a avut o conjuncție cu Neptun. Ceea ce înseamnă că toată săptămâna, nu prea știi ce este în capul tău. Marte va intra pe 30 aprilie în semnul tău, dar până atunci, simți că te îneci. Absorbi foarte multe, doar ca să nu simți un gol.

Ai mare grijă la problemele de sănătate, pentru că apar confuzii, neacceptare de diagnostic și așa mai departe. Și te victimizezi foarte mult.

Mercur își oprește mâine retrogradarea, așa că te simți blocat. Nu înțelegi ce se întâmplă cu tine și simți că toți o iau razna. S-ar putea să fie îngrijorări și pe plan financiar, pentru că această Lună Plină de azi activează și Casa a doua.

Stai departe de stresul suplimentar.

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Scorpion: „Este un moment pentru o analiză dureroasă a subconștientului”

Previziuni pentru Taur

Sperăm că această conjuncție dintre Jupiter și Uranus care a avut loc în semnul vostru v-a adus niște revelații. Dacă nu, gândiți-vă în perioada următoare ce ați putea schimba sau ce ați putea inova în viețile voastre. Gândește-te cate dintre activitățile pe care le faci în viața de zi cu zi au un rost și câte sunt degeaba. 

De asemenea, Luna Plină de azi se petrece în Casa a șaptea. Pentru că Soarele face careul cu Pluto, astrologul vă recomandă să stai departe de luptele de putere cu partenerul, cu șefii, cu lumea din jurul tău. Nu încerca să convingi pe nimeni de nimic pentru că nu vei reuși. Trebuie mai degrabă să te convingi pe tine. Să ai încredere mai multă în ceea ce ești.

Previziuni pentru Leu

Ești destul de supărat pe viață săptămâna asta. Nu înțelegi de ce oamenii nu te ascultă, nu te validează și nu îți dau importanța pe care tu consideri că o meriți. Luna Plină la tine va activa Casa 4-10 și iar iți va da senzația că nu faci nimănui pe plac, că nimeni nu te iubește și nimeni nu te vrea. 

Mai degrabă, ai face bine să renunți la statutul de victimă. 

La locul de muncă, ai face bine să te arăți dispus să înveți. Iar pentru cei care nu au muncă, este o perioadă bună de învățare. Gândește-te la ce poți să aplici nou în viața ta.

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

O săptămână fabuloasă pentru Taur, Rac și Capricorn

Horoscop săptămânal. Ne apropiem de Luna Nouă din Taur,...

Calendar astrologic 6-12 mai: Lună Nouă în Taur

Horoscop săptămânal. Astrele ne oferă aspectele cele...

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Previziuni săptămânale. Iată care sunt cele mai...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

pixel