TREI zodii pot renaște în următoarea perioadă. Astrele anunță momente mai dificile pentru alte trei zodii
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Află care sunt zodiile ce pot primi o bilă albă de la astre în perioada următoare, dar și semnele din zodiac care trebuie să fie cu ochii-n patru!

Am putea spune că a patra lună a anului nu este una prea agitată sau complicată, însă ne pregătește pentru luna mai, atunci când Jupiter își va începe tranzitul în semnul Taurului. În perioada următoare, sunt două evenimente de care merită să ținem cont. Vorbim despre Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Berbec, de pe 20 aprilie și retrogradarea lui Mercur în semnul Taurului, de pe 21 aprilie. Tema principala va fi dată de bani. Indiferent de semnul zodiacal, vom fi preocupați să găsim metode de a monetiza și resurse noi. Dar putem fi predispuși la o încredere falsă.

Iată ce zodii sunt favorizate de astre!

Berbec/Ascendent în Berbec

Ești unul dintre semnele bine aspectate ale lunii aprilie. Până pe 20, Soarele se află în semnul tău și nici celelalte aspecte ale lunii nu te supără prea tare. Marte a intrat în Casa a 4-a și aduce câteva tensiuni, dar vrea să înveți că trebuie să pui bazele unui proiect, indiferent dacă este profesional sau personal. Însă, ai multe oportunități ce încă pot să apară. Acestea se țin după tine încă de la începutul lunii și așa va fi până la sfârșit de aprilie.

Trebuie doar să nu lași această lună să treacă degeaba. Deși poți resimți o anumită furie, ea poate fi folosită pentru a realiza ceva constructiv. 

Pe 3 aprilie, Mercur a intrat în Casa banilor, unde va și retrograda, așa că trebuie să îți pui ordine în cheltuieli. Pe 20 aprilie, urmează o Lună Nouă în semnul tău. Iar acesta este un aspect bun, care te îndeamnă să faci ceva, să nu mai lenevești. Spre final de lună, toate îți merg ca pe roate, așa că dă-i drumul, nu mai poți da vina pe nimeni și pe nimic. Un lucru trebuie să reții: nu te mai încărca de problemele celorlalți!

Dacă ai încredere în tine, tot Universul va fi în favoarea ta!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pe 11 aprilie, Venus a intrat la tine în Casa relațiilor, așa că lucrurile se pot îmbunătăți pe acest sector. Cum în Casa a 5-a vor fi și Soarele, Jupiter, Eclipsa de Soare și Luna Nouă, pot apărea momente absolut minunate pe plan amoros. Fie apare o relație nouă, fie legătura în care te afli se dezvoltă mai armonios. Cert este că nativii acestei zodii se pot bucura de clipe ideale de romantism.

Această casă are legătură și cu creativitatea. Nativii Săgetător pot să încerce lucruri diferite, să experimenteze. La ce trebuie să ai grijă? La mirajul jocurilor de noroc, al viciilor și al tuturor domeniilor care îți pot lua ușor mințile. Pe plan profesional, poți experimenta o anumită zăpăceală, mai ales că planurile se pot schimba des. Iar asta se întâmplă din cauza lui Mercur care va retrograda pe 21 aprilie.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto nu mai este în semnul tău, așa că ai toate motivele să te bucuri. Nu trebuie decât să renunți la a te mai complica și să nu mai mergi spre situații limită. Până la finalul lunii, ești îndemnat să vezi mereu partea plină a paharului. Gata cu negativismul!

Este o lună potrivită să te ocupi de casă. Să te raportezi la acest aspect, indiferent dacă îți înfrumusețezi locuința sau îți cumperi o casă sau un apartament. S-ar putea chiar să dai lovitura și să găsești spațiul pe care l-ai visat toată viața.

Aspectele lunii te îndeamnă să faci curat prin lucruri, să cauți zugravi, electricieni și tot ce mai ai nevoie ca să pui casa la punct. 

Iată și zodiile luate în vizor de astre!

Rac/Ascendent în Rac

Marte este în semnul tău, așa că apar unele tensiuni, mai ales în relația cu rudele. Iar tu insiști să îți impui punctul de vedere pe diferite subiecte, chiar dacă asta poate să deranjeze. Pe undeva, este posibil să fii și mai agresiv sau chiar nedrept cu unele persoane.

Mai mult, s-ar putea să faci unele lucruri doar ca să nu pierzi și să nu fii mai prejos ca alții. Însă, nu face nimic din ce nu îți dorești tu cu adevărat. Nu contează dacă ești judecat, bazează-te doar pe dorințele tale. Pot să apară și momente de dezamăgire din partea prietenilor, mai ales că tu ești nervos cam pe tot parcursul lunii.

Pe 20 aprilie, ai o Lună Nouă în Casa a 10-a, așa că poți începe noi capitole de ordin profesional. Dar tot după nervi și multă frustrare.

Vărsător/Ascendent în Vărsător 

În această lună, ai niște tendințe destul de extremiste. Și să nu uităm nici că Saturn a intrat la tine în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Iar acest capitol continuă să te streseze destul de mult. Ori vorbești despre zgârcenie absolută, ori despre cheltuieli în exces. Subiectul banilor te pune pe gânduri și îți oferă mari bătăi de cap.

O să ai și tendința de a grăbi lucrurile, fiindcă Mercur o să retrogradeze în Casa a 4-a pe 21 aprilie. În schimb, este o lună bună să te plimbi, să citești, să fii curios. Chiar dacă îți vine mai greu să ieși din zona de confort. Ai grijă la bani!

Pești/Ascendent în Pești

Oboseala își va spune în continuare cuvântul în următoarea perioadă. Și poți fi nevoit să îți reglementezi programul, să te odihnești mai mult. Nu ai prea multă energie, așa că nu exagera și nu depăși limitele, fiindcă acest lucru îți poate afecta nu doar somnul, ci și alte domenii ale vieții.

În ceea ce privește banii, ai grijă. Protejează-i mai mult și nu împărți cu generozitate în stânga și în dreapta. Pot apărea situații neprevăzute în ceea ce privește promisiunile din partea familiei, așa că nu te încrede prea mult în ele. Păstrează-ți tot timpul o rezervă.

Va fi greu și cu actele, cu documentele sau cu orice chestiune administrativă.

Citește și: Zodia care trebuie să acorde o atenție deosebită iubirii și dependențelor: "O poți lua ușor razna"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel