PATRU zodii care primesc mai multă CLARITATE până la final de ianuarie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vrei să știi ce zodii se pot bucura de mai multă claritate până la finalul lunii? Iată ce mesaje aduc astrele!

Descoperă care sunt cele PATRU semne care pot să răsufle mai ușurate în aceste zile. Discutăm despre nativii zodiei Berbec, Rac, Balanță și Capricorn!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna ianuarie este menită altor căi pentru tine. Marte își oprește retrogradarea în semnul Gemenilor mâine, așa că este un aspect bun. Tinzi să fii puțin confuz, dar merită să iei în calcul toate evenimentele care te-au marcat din 20 august 2022, când Marte a început tranzitul în Gemeni și până acum. Ca să știi încotro te îndrepți.

Și Mercur o să-și oprească retrogradarea în Casa a 10-a pe 18 ianuarie, așa că o să fii mai pregătit pentru decizii radicale, mai ales pe plan profesional. Ei bine, primești și claritate. După ce se duc primele două săptămâni din ianuarie, ai ocazia să îndrăznești, mai ales că îl ai și pe Jupiter în semnul tău.

Marele Benefic îți aduce aspecte grozave, fiindcă vine cu prospețime, cu oameni generoși prin preajmă și cu tot felul de oportunități. Lilith din Casa a 5-a vrea un singur lucru: să te pui pe primul loc și să-ți amintești că ești cea mai importantă persoană din viața ta!

Rac/ Ascendent în Rac

Vei fi capabil să vezi roadele a ceva ce ai început. Poate că este vorba despre o nouă relație, despre un alt job sau o școală nouă. Și în cazul tău, este vorba despre tine, nu despre ceilalți. Ai început să pui limitele de care aveai nevoie și vezi lucrurile mai clar.

Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 7-a, pe 18 ianuarie, deci nu mai apar atât de multe schimbări sau diversiuni legate de parteneriate. Marte își oprește retrogradarea în Casa a 12-a, pe 12 ianuarie, așa că trebuie să înveți acceptarea. Chiar dacă pot apărea nemulțumiri, tu îți poți face viața așa cum ți-o dorești.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Marte, guvernator de Casa a 7-a, își oprește retrogradarea. Îți poate ridica vălul de pe ochi, pentru că vei ști încotro să mergi cu partenerul. În sfârșit, o să stai să te gândești dacă relația în care ești mai are sau nu viitor. Dacă mai merită sau nu efortul.

Se poate și să întâlnești o persoană nouă, dar nu pui accent pe chimia dintre voi, ci pe modul în care el/ea vede planurile pe termen lung. Te interesează dacă aveți ceva în comun.

Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 4-a, pe 18 ianuarie. Dacă în prima parte a lunii a trebuit să renunți la ceva, în a doua parte a lui ianuarie, vei putea găsi un echilibru.

Luna Nouă de pe 21 ianuarie este în Casa a 5-a. Ai putea să te ocupi mai mult de ceea ce îți place cu adevărat și de bucuria interioară pe care nu ți-o poate lua nimeni.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur o să-și oprească retrogradarea în semnul tău, pe 18 ianuarie și este un aspect pozitiv. Marte își oprește retrogradarea în Casa a 6-a pe 12 ianuarie, la fel de benefic. Urmează o perioadă mai clară, în care poți să te gândești, să-ți imaginezi și să lași lucrurile să vină de la sine.

Vei putea să gestionezi stresul mult mai bine. Ar fi recomandat să nu forțezi nimic. Pe 21 ianuarie, urmează o Lună Nouă în Casa a 2-a. O să vezi planurile financiare într-un mod mai clar și rațional și îți dai seama de cum te-ai raportat la bani până acum, ce ai învățat și ce poți schimba.

Vezi și: Promisiunile devin realitate pentru Lei, Fecioarele trebuie să se adapteze. Dileme pentru Balanță, introspecție pentru Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel