TREI nativi din zodiacul chinezesc au noroc cu carul până în februarie 2025
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Anul Dragonului de Lemn este unul puternic și de bun augur. Iată zodiile care se bucură de o energie plină de abundență și succes!

Intră în fascinanta lume a astrologiei chineze, unde fiecare an este asociat cu un semn zodiacal unic, care ne influențează norocul și caracterul. Pregătiți-vă să descifrăm destinele celor mai norocoase semne în acest an al Dragonului de Lemn, care este unul promițător, plin de potențial și prosperitate.

Anul Dragonului de Lemn, început la 10 februarie, continuă să aducă influențe puternice și transformatoare. Până în această dată, energia Dragonului, simbol al puterii, succesului și ambiției, rămâne activă, și ne inspiră determinare și curaj în urmărirea obiectivelor. Elementul Lemn continuă să susțină inovația și creșterea, fiind un moment potrivit pentru a dezvolta proiectele începute la începutul anului sau pentru a explora noi idei creative și schimbări pozitive în viață.

Provocările constante pe care le întâmpini în viață, în funcție de luna nașterii

Energia Yang, dinamică și orientată spre acțiune, îndeamnă la proactivitate și încredere în alegerile făcute. Este un moment în care trebuie să rămâi concentrat pe ceea ce te face fericit și împlinit, urmându-ți pasiunile și intuițiile cu hotărâre.

Deși am trecut de jumătatea acestui an astrologic rar, care apare o dată la 60 de ani, influența Dragonului de Lemn continuă să deschidă noi oportunități de succes și transformare. Septembrie aduce o energie favorabilă pentru consolidarea schimbărilor deja inițiate și pentru a visa cu și mai multă ambiție și viziune.

Iată ce ne spune zodiacul chinezesc despre cele mai norocoase semne!

„Cu toate acestea, nu toate semnele vor avea parte de o porție egală din acest noroc. Să descoperim care sunt cele mai norocoase semne zodiacale în acest an auspicios. Cea mai norocoasă zodie în 2024 este Porcul/Mistrețul (1959,1971,1983,1995), cunoscut pentru înclinația sa către bogăție, muncă asiduă și pasiunea de a se bucura de lucrurile frumoase din viață. Următoarele sunt Maimuța (1956,1968,1980,1992,2004) și Șobolanul (1960,1972,1984,1996), care se preconizează că vor avea parte de prosperitate și creștere personală, datorită inteligenței, adaptabilității și compatibilității lor cu energia Dragonului.”

Vezi aici horoscopul zodiilor norocoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel