TREI moduri în care te poate TRANSFORMA eclipsa de mâine, 30 aprilie 2022 (Eclipsă Soare / Lună Nouă în Taur)
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Eclipsa de Soare de pe 30 aprilie coincide cu Luna Nouă în Taur. Evenimentul se petrece în același timp cu cea mai romantică zi a anului sau „iubibilă” dacă vreți, având în vedere conjuncția Venus - Jupiter. Totodată, având un Ascendent în Capricorn în harta momentului, ceea ce începem acum va fi de durată, dar ne va și transforma, vom avea un alt stil de viață. Citiți mai multe despre asta mai jos.

Trei moduri în care te poate TRANSFORMA eclipsa de pe 30 aprilie:

1. Te poate face să te apreciezi mai mult, să îți recunoști valoarea, să îți extinzi orizontul din toate punctele de vedere.

Dă-ți voie să te extinzi, să iasă la suprafață manifestările legate de cine ești și cine vrei să fii spune Victor Oddo pe canalul său de YouTube, aici. Această eclipsă cu energia ei te poate ajuta să creezi lucruri pe care ai visat dintotdeauna să le creezi. Avem această parte din subconștient care ne face să ajungem să ne auto-sabotăm, să ne îndepărtăm de lucrurile pe care chiar le merităm.

Creăm dramă și ne sabotăm viețile, relațiile, sănătatea, corpul. În interiorul nostru ni se pare că nu merităm să ni se întâmple lucuri bun, traumele din trecut sau poate copilăria nefericită nu ne-au permis să ne dăm voie să fim cu adevărat liberi și am avut mereu tendința de a fi restrictivi cu noi înșine, de a ne pune piedici. Ajungem să ne simțim vinovați pentru propria noastră fericire. Energia aceasta a eclipsei de pe 30 aprilie ne aduce lucruri bune și nu ar trebuie să ne fie teamă să le acceptăm. Mintea noastră se concentrează doar pe ce e negativ, în loc să vedem tot ce e frumos, vedem doar ce e rău și ne stresează acum, nu vedem întreaga minune a vieții. Poți să te uiți dincolo de dramă? Poți accesa o formă de trezire?

2. S-ar putea să fii testat de sinele tău superior.

Prin diverse sincronicități, prin constatarea unor vibrații schimbate, sinele tău superior vrea să îți arate că te-ai schimbat, dar să și vadă cum anume reacționezi la schimbare. Ne dăm seama că ne-am schimbat prin modul în care reacționăm la ce se întâmplă nu prin faptul că ceea ce e în jurul nostru se schimbă. Ajungem să nu mai vedem problemele ca fiind probleme, ci le întoarcem în favoarea noastră, le vedem ca fiind ocazii, oportunități. S-ar putea să fii conștient de anumite ecouri din trecutul tău, ecouri care se vor pierde și vor lăsa loc unei noi atitudini.

3. Vei putea construi un nou „eu”, vei putea dezvolta alte obiceiuri și forme de rutină. 

Ți se oferă șansa să construiești un nou „eu”. Energia te va face să îți dai seama cât de mult te-ai schimbat în ultima perioadă, iar această formă de renaștere are nevoie de noi obiceiuri, de noi rutine, chiar în felul de a mânca, în hrana pe care o consumi. 

citește aici despre felul în care ți-ai putea schimba dieta, încercând una care să îți mențină creierul mai sănătos!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel