TREI lucruri la care să fii atent în MAI! Evenimente astrologice importante în mai 2022
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Luna mai ne duce într-un vârtej de evenimente, iar lumea s-ar putea să se miște mult mai repede. Ce am putea să facem? În primul rând să nu ne aruncăm cu capul înainte, să ne gândim puțin înainte de orice și să vedem exact cum ne putem valoriza și ce este mai important pentru noi. 

1. Venus, Jupiter și Marte intră în semnul Berbecului!

Această energie a Berbecului este directă, masculină, activă. Poți primi un imbold, poți să vrei dintr-o dată să te miști cât mai repede înainte, însă recomandarea astrologului de pe canalul Soulful Revolution pe care o poți asculta aici este să încetinești, să meditezi și să o iei mai ușor. 

Aceste mișcări ale planetelor îți pot aduce profit în urma anumitor investiții, s-ar putea să ai mult noroc, să te îmbogățești chiar, să primești o promovare la serviciu, încearcă dincolo de toate acestea să rămâi cu picioarele pe pământ.

2. Mercur retrogradează în semnul Gemenilor!

Aici este vorba despre comunicare, desigur. Ai mare grijă ce mailuri trimiți, ai grijă să le trimiți persoanei potrivite. Se pot întâmpla tot felul de întreruperi sau întârzieri, în special cei cu marcaj de Gemeni în hartă vor fi mult mai afectați. 

Și aici sfatul astrologului internațional de pe canalul Soulful Revolution este să o iei mai ușor, să încetinești ritmul, să te gândești de două ori înainte să spui ceva. 

Dacă faci o investigație, dacă îți cauți niște răspunsuri, odată ce ai ajuns la rezultat, mai bine verifică de două ori ce ai găsit, s-ar putea să greșești, s-ar putea să ai parte de tot felul de surprize.

3. Eclipsele

Odată cu Eclipsele din mai, se va activa și Nodul Nord care este în Taur. Având în vedere energia Taurului, e posibil să schimbi anumite judecăți de valoare, principii. Lucrurile care înainte aveau o anumită valoare, s-ar putea ca acum să nu mai însemne nimic sau invers, chestiile cărora nu le dădeai nicio importanță vor căpăta noi sensuri acum.

Îți poți pune întrebarea „eu cât valorez?” sau „eu sunt plătit corect?”. Chestiuni legate de salarii se pot ridica în luna mai, unii vor dori o mărire sau chiar să schimbe complet domeniul. 

S-ar putea să ai mai multe oferte de job sau să alegi dintre job și un proect personal. S-ar putea să ți se zdruncine complet valorile, iar Taurului nu prea îi place schimbarea, deci e posibil ca deciziile să fie greu de luat. Așadar energia acestor zile te forțează să evoluezi, să îmbrățișezi schimbarea și să constați că propriile tale alegeri te surprind. În special dacă ai Taur, Scorpion în astrogramă, dacă ai multe planete în casa a 2-a (cea reprezentativă pt Tauri) s-ar putea să fii foarte afectat.

sursă: canalul de YouTube Soulful Revolution

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel